Τι ΔΕΝ είναι το StudentLife Academy;

Όλες οι καινοτομίες παρουσιάζουν ένα κοινό πρόβλημα. Επειδή δεν είναι κάτι το οποίο προϋπήρχε, είναι δύσκολο να εξηγήσεις ακριβώς τι είναι η κάθε καινοτομία.

Η συνήθης πρακτική για την κατανόηση μιας καινοτομίας είναι συνήθως η σύγκριση με υφιστάμενα πράγματα, τα οποία μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί και να συσχετίσει.

Εδώ συνήθως παρουσιάζεται ένα θέμα. Εάν δεν έχει γίνει σωστή επεξήγηση και ενημέρωση από έγκαιρη πηγή, τότε μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί η ουσία της καινοτομίας.

Το StudentLife Academy δεν αποτελεί εξαίρεση. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο, έχουμε αντιληφθεί ότι τα άτομα που δεν έχουν λάβει σωστή ενημέρωση, το έχουν συγκρίνει με πράγματα που υπάρχουν έξω στην αγορά, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το τι είναι το StudentLife Academy.

Έτσι, θα αναφερθώ στο τι ΔΕΝ είναι το StudentLife Academy:

1. Δεν είναι θέση εργασίας στο StudentLife. Στη διαφήμιση μας αναφερόμαστε σε 25 εγγυημένες θέσεις εργασίας. Εγγυόμαστε ότι μετά το τετράμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να βρουν δουλειά σε εταιρεία που βρίσκεται στο δίκτυο εργοδοτών μας, ή άλλης εταιρείας που ενδιαφέρεται να εργοδοτήσει άτομο στον τομέα του media & marketing.

 

2. Δεν έχει καμία σχέση να κάνει με εταιρείες που εργοδοτούν άτομα για πωλήσεις από πόρτα σε πόρτα ή με βάση commission.

 

3. Δεν είναι σεμινάρια. Η μεθοδολογία διδασκαλίας δεν είναι θεωρητική. Οι συμμετέχοντες εκτελούν 5 project, τα οποία παραχωρούνται από πραγματικές εταιρείες. Οι εκπαιδευτές του StudentLife Academy παρατηρούν τα άτομα καθώς εργάζονται σε ομάδες και δίνουν συνεχής και άμεση ανατροφοδότηση. Στο βιογραφικό των συμμετεχόντων, η εκτέλεση των projects αναγνωρίζεται ως εργασιακή εμπειρία.

 

4. Δεν είναι πρακτική άσκηση (unpaid internship). Το πρόβλημα με προγράμματα πρακτικής άσκησης είναι πώς συνήθως οι οργανισμοί που επιβλέπουν τους συμμετέχοντες δεν έχουν αρκετό χρόνο να τους αφιερώσουν και η εργασία που εκτελούν δεν είναι σημαντική και ουσιαστική. Αντιθέτως, στο StudentLife Academy, ολόκληρη η σημασία βρίσκεται στην προετοιμασία και ανάπτυξη των συμμετεχόντων. Τα projects μπορεί να είναι αληθινά αλλά δεν είναι προτεραιότητα η καλή έκβαση του αποτελέσματος, προτεραιότητα είναι μόνο η ανάπτυξη των ανθρώπων μας.

Το StudentLife Academy δημιουργήθηκε για ένα και μόνο σκοπό. Να δώσει μια αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα που προβληματίζει χιλιάδες νέους: “Πώς θα αποκτήσω ουσιαστική εργασιακή εμπειρία αφού κανένας δεν μου δίνει την ευκαιρία;”.

Άρα, τι ΕΙΝΑΙ το StudentLife Academy;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εκτελείς πραγματικά projects, υπό την εποπτεία έμπειρων εκπαιδευτών, τα οποία σε βοηθούν να αποκτήσεις δεξιότητες, εργασιακή εμπειρία και τον επαγγελματισμό που χρειάζεσαι, για να νιώσεις έτοιμος/η να βρεις μια καλή δουλειά και να νιώσεις την απόλυτη αυτοπεποίθηση ότι θα φτάσεις και θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες του εργοδότη σου.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 15 εγγυημένες θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα Digital Marketing Bootcamp που προσφέρεται από το StudentLife Academy. Κάνε την αίτηση σου εδώ και o Ανδρέας Λουκά, εκπαιδευτής στο StudentLife Academy, θα σε πάρει τηλέφωνο για να διευθετήσετε συνάντηση.

Ο Ανδρέας θα σου αφιερώσει μία ολόκληρη ώρα, προσφέροντας και ένα εισαγωγικό μάθημα στο Digital Marketing, για να μπορέσεις να κατανοήσεις ακριβώς τι είναι.

Μάθε περισσότερα και λύσε όλες σου τις απορίες διαβάζοντας το άρθρο: “Συχνές απορίες και ερωτήσεις για το StudentLife Academy”.