Μάθε Digital Marketing και βρες δουλειά, εγγυημένα!

Το StudentLife Academy είναι ένα πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον τομέα του Digital Marketing, το οποίο προετοιμάζει πρόσφατα απόφοιτους για δουλειά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εξασφαλισμένη Θέση Εργασίας

Η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα εγγυάται πληρωμένη θέση εργασίας στον τομέα του Digital Marketing. Αν ακολουθήσεις πιστά το πρόγραμμα και δεν βρεις δουλειά, θα σου επιστραφεί το 100% της αξίας των διδάκτρων.

Επαγγελματικό Coaching

Έμπειροι επαγγελματίες παρατηρούν τον τρόπο που δουλεύεις και σου δίνουν συνεχή και ειλικρινή ανατροφοδότηση για τον τρόπο που εργάζεσαι, καθώς και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Σκέψου το σαν personal training, αλλά για την επαγγελματική σου ανέλιξη.

Προσωπική Ανάπτυξη

Οι coaches θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις σημαντικότερες επαγγελματικές δεξιότητες, συνήθειες και συμπεριφορές που διαφοροποιούν τον επαγγελματία από τον ερασιτέχνη. Θα μάθεις να δουλεύεις μεθοδικά και οργανωμένα.

Απόκτηση Εργασιακής Εμπειρίας μέσα από Αληθινά Projects

Θα απασχοληθείς σε πραγματικά projects εταιρειών. Θα δουλέψεις εντατικά με το προσωπικό των εταιρειών και τους coaches για τη δημιουργία, εκτέλεση και ανάλυση των εκστρατειών μάρκετινγκ. Οι εμπειρίες σου θα προστεθούν στο βιογραφικό σου ως εργασιακή εμπειρία.

Δεξιότητες στους τομείς του Marketing 

Θα ξέρεις να σχεδιάζεις, να εκτελείς και να μπορείς να αξιολογήσεις ένα ολοκληρωμένο πλάνο μάρκετινγκ. Αυτή είναι μια από τις πιο επικερδείς ικανότητες που μπορείς να έχεις. Γιατί όποιος ξέρει marketing & business, ξέρει πώς να προσελκύει νέους πελάτες, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλες τις εταιρείες.

Μέλος του StudentLife Community για Νέους Επαγγελματίες

Θα είσαι μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που βάζουν ψηλά τον πήχη και αντί να παραπονιούνται για τη δουλειά τους και τους εργοδότες τους, σπρώχνουν ο ένας τον άλλο στο να προσθέτουν αξία στους οργανισμούς τους και ωριμάζουν ως επαγγελματίες.

Βασικές Αρχές του Marketing
Είναι σημαντικό να μαθαίνεις για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του μάρκετινγκ, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να κατανοείς απόλυτα τις βασικές αρχές που διέπουν το επάγγελμα.

Παραγωγή Περιεχομένου και Στρατηγική Προώθησης
Το περιεχόμενο (γραπτός λόγος, βίντεο, εικόνα κτλ.) βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του μάρκετινγκ. Θα μάθεις πώς να παράγεις ποιοτικό περιεχόμενο για το κοινό που σε ενδιαφέρει, πώς να το προωθείς και πώς να μετράς την αποτελεσματικότητα του.

Marketing μέσω Social Media
Τα Social Media είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για τους marketers. Θα μάθεις τις κύριες πλατφόρμες των Social Media, πώς να διαχειρίζεσαι την online παρουσία σου, και πώς να παράγεις αποτελεσματικό περιεχόμενο για την κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά.

Διαφήμηση μέσω Facebook
Το Facebook είναι η κυριότερη πλατφόρμα που χρησιμοποιείται στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Θα μάθεις να προσεγγίζεις αποτελεσματικά ένα συγκεκριμένο κοινό, μέσω πληρωμένης διαφήμισης, στην πλατφόρμα του Facebook.

Search Engine Optimization (SEO)
Τα εργαλεία αναζήτησης είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη δουλειά ενός marketer. Μάθε τη διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας, με σκοπό την κατάταξή της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας, μέσω μηχανών αναζήτησης.

Measure and Optimize with Google Analytics
Οι δραστηριότητες του μάρκετινγκ είναι πολύ αποτελεσματικές, μιας και παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς τα Google Analytics για να αξιολογήσεις το κοινό σου, να μετρήσεις την επιτυχία των προσπαθειών σου, να αξιολογήσεις αν επιτυγχάνεις τους στόχους σου, και να χρησιμοποιείς αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάζεις και να βελτιώνεις τον προϋπολογισμό του μάρκετινγκ στην εταιρεία σου.

Business Development & Sales
Όλες οι ενέργειες στο μάρκετινγκ έχουν ως σκοπό την αύξηση των εσόδων της εταιρείας. Θα μάθεις πώς να δημιουργείς και να εκτελείς στρατηγική πωλήσεων. Θα χρησιμοποιήσεις sales funnel για να παρακολουθείς τη ροή της μετατροπής ενός πιθανού πελάτη, σε πραγματικό πελάτη.

Επίγνωση της αγοράς – Market Awareness
Για την επιτυχία οποιουδήποτε επαγγελματία, είναι αναγκαία η σωστή και ξεκάθαρη κατανόηση της αγοράς στην οποία εργάζεται. Δεν είναι αρκετό να είσαι εξειδικευμένος σε ένα τομέα. Πρέπει να γνωρίζεις πώς λειτουργεί ένας οργανισμός, ποια είναι τα έξοδα του και έσοδα του, ποιο επιχειρηματικό μοντέλο ακολουθεί, ποιοι επηρεάζουν την επιτυχία του και άλλα σημαντικά που θα σου προσφέρουν μια αντίληψη 360° για τον τομέα στον οποίο θα κτίσεις την καριέρα σου.

Εκμάθηση νέων δεξιοτήτων όταν απαιτείται
Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχει κάποιος την ικανότητα να μαθαίνει γρήγορα και αποτελεσματικά. Πρέπει να σχεδιάσεις τον τρόπο που μαθαίνεις, για να μπορείς να παράγεις βαθιά γνώση κάτω από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Να δέχεσαι και να δίνεις εποικοδομητική κριτική

Η πρώτη αντίδραση των περισσότερων ανθρώπων όταν τους ασκείται κριτική είναι να αντιδράσουν προσβεβλημένα και να βρουν αμέσως δικαιολογίες. Αυτό είναι ένδειξη αδυναμίας. Θα μάθεις να δέχεσαι εποικοδομητική κριτική με ωριμότητα και επαγγελματισμό και να ασκείς κριτική σε άλλους με εποικοδομητικό τρόπο.

Παρουσιάσεις
Για πολλούς, ο φόβος της παρουσίασης μπροστά σε κοινό είναι μεγαλύτερος από τον φόβο του θανάτου. Τα άτομα που καταφέρνουν να σαγηνεύουν το ακροατήριο τους, αποκτούν μεγάλο πλεονέκτημα στον επαγγελματικό κόσμο. Θα μάθεις πώς να προετοιμάζεσαι για παρουσίαση, πώς να χρησιμοποιείς σωστά τη γλώσσα του σώματος, πώς να δώσεις προσοχή στις ανάγκες του ακροατηρίου σου και πώς να δείχνεις πάθος.

Ενθουσιασμός για να κάνεις πράγματα και να πετυγχαίνεις στόχους
Ο ενθουσιασμός βγαίνει αυθόρμητα όταν κάνεις κάτι που απολαμβάνεις. Οι περισσότεροι δεν απολαμβάνουν τη δουλειά τους γιατί το μόνο τους κίνητρο είναι τα χρήματα. Θα μάθεις πώς να έχεις αληθινό κίνητρο και ενθουσιασμό, άσχετα με τη δουλειά που έχεις.

Σε απόφοιτους πανεπιστημίου (οποιουδήποτε κλάδου) που θέλουν να κάνουν καριέρα στον τομέα του Marketing ή Management. Είναι για άτομα που ψάχνουν ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και να εργαστούν σκληρά για να διαφοροποιηθούν από τους άλλους.

Η ομάδα μας, στο StudentLife, συνεργάστηκε στενά με εταιρείες στον τομέα του Digital Marketing. Θέλαμε να μάθουμε τι πραγματικά ζητούν οι εργοδότες. Οι εργοδότες δήλωσαν ότι έχουν ανάγκη από άτομα με δεξιότητες που να μπορούν να αναλάβουν ευθύνες μόλις προσληφθούν. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να προσφέρει την ευκαιρία να εξασκήσεις πρακτικά τις δεξιότητες και τα εξειδικευμένα προγράμματα που απαιτούν οι εργοδότες από ένα σύγχρονο επαγγελματία, στο χώρο του Digital Marketing & Management.

Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος είχε πει: «Πες μου και θα ξεχάσω. Δίδαξε με και θα θυμηθώ. Βάλε με να συμμετάσχω και θα μάθω.» Η μεθοδολογία διδασκαλίας μας βασίζεται απόλυτα στην απασχόληση του ατόμου σε αληθινά σενάρια, και όχι θεωρίες. Θα τρέξεις καμπάνιες στις βασικές πλατφόρμες Digital Marketing που χρησιμοποιούνται στην αγορά. Θα επωφεληθείς από την υποστηρικτική καθοδήγηση και την εποικοδομητική κριτική από τους coaches του StudentLife Academy.

Πώς ακριβώς δουλεύει το μοντέλο σας;

Το πρόγραμμα μοιάζει πολύ με ένα training που θα έκανες σε κάποια εταιρεία. Δεν θα έχεις κάποιο καθηγητή απέναντι σου να σου κάνει θεωρητικό μάθημα, αλλά θα εμπλακείς σε πραγματικά projects πραγματικών εταιριών. Συνολικά, θα εμπλακείς σε 5 αληθινά projects, τα οποία θα προστεθούν στο βιογραφικό σου ως εργασιακή εμπειρία.

Εμείς ως coaches, θα σου δίνουμε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές και εσύ μαζί με την ομάδα σου θα πρέπει να συνεργαστείς για να βγάλετε εις πέρας τα projects. Μπορεί τώρα να σκέφτεσαι: “Θα τα καταφέρω; Αφού δεν έχω εμπειρία!”. Το θετικό είναι ότι μπορεί τα projects να είναι αληθινά, αλλά μεταφέρονται σε ασφαλές περιβάλλον, στην ακαδημία μας, όπου δεν υπάρχει ο φόβος της τιμωρίας αν κάνεις κάποιο λάθος. Αντιθέτως, θα σε προτρέπουμε να κάνεις λάθη. Πάρα πολλά λάθη. Γιατί στην ουσία, είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνεται η μάθηση – μέσα από τον συνεχή κύκλο της δοκιμής και αποτυχίας.

Καθώς εργάζεσαι για την επίτευξη των στόχων, οι coaches θα παρατηρούν τον τρόπο που δουλεύεις και θα σου δίνουν συνεχές θετικό και αρνητικό feedback. Δεν υπάρχουν βαθμοί, ούτε εξετάσεις. Αυτά προκαλούν βαθμοθηρία. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην ουσιαστική παραγωγή δεξιοτήτων. Είναι σημαντικό να ξέρεις σε τι είσαι πραγματικά καλός/ή και σε τι δεν είσαι. Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με το feedback μας.

Σε τι είδους εταιρείες θα μας βοηθήσετε να βρούμε δουλειά;

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις δουλειά είτε σε διαφημιστική εταιρεία, είτε σε εταιρεία που θέλει να έχει άτομα να διαχειρίζονται εσωτερικά τα social media και το marketing της γενικότερα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εξεύρεσης εργασίας και σε θέσεις στον τομέα του Management. Οι θέσεις εργασίας που προωθούμε δεν έχουν καμιά σχέση με εταιρείες που προσλαμβάνουν άτομα για πωλήσεις από πόρτα σε πόρτα, ή δουλειές με commission. Είναι θέσεις πλήρους απασχόλησης, με τον κατώτερο μισθό τουλάχιστον στα €950 ακάθαρτα.

Δεν είμαι σίγουρη/ος αν θα μου αρέσει να δουλεύω στον τομέα του media & marketing.

Δεν αποτελεί μονόδρομο η εργοδότηση στον τομέα του media & marketing. Μαθαίνοντας πώς να παράγεις περιεχόμενο και να χειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media, αποκτάς πολύ σημαντικές δεξιότητες οι οποίες μπορούν να σου δώσουν μεγάλο πλεονέκτημα όταν αναζητείς εργασία σε κάποιον άλλο κλάδο. Υπάρχουν οι λεγόμενες “υβριδικές θέσεις εργασίας” στις οποίες έχεις περισσότερες από μια αρμοδιότητες. Για παράδειγμα, μια απόφοιτη παιδαγωγικής σχολής μπορεί να εργοδοτηθεί σε ένα μεγάλο φροντιστήριο ως εκπαιδεύτρια και επιπρόσθετα, να διαχειρίζεται τα social media και το γενικό marketing του φροντιστηρίου.

Είναι όμως πολύ πιο πιθανό να σου αρέσει ο τομέας του media & marketing και να βρεις μια δουλειά μέσα από το πρόγραμμα, στο οποίο οι κύριες σου αρμοδιότητες θα είναι να χειρίζεσαι τα social media εταιρειών, να γράφεις άρθρα και να τρέχεις διαφημιστικές καμπάνιες. Είναι πολύ δημιουργική δουλειά.

Πρέπει να έχω σπουδάσει marketing ή να έχω εμπειρία στο marketing για να μπορέσω να βρω δουλειά μετά στον τομέα του Digital Marketing;

Όχι, το τετράμηνο πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δομημένο με τρόπο που δεν χρειάζεσαι να έχεις προηγούμενη γνώση του αντικειμένου. Οι εταιρείες που προσλαμβάνουν άτομα σε θέσεις content marketing, digital marketing, social media manager κτλ. ενδιαφέρονται απλά για άτομα που ξέρουν να χειρίζονται πολύ καλά τις διάφορες πλατφόρμες social media και να παράγουν περιεχόμενο με τον τρόπο που το διδάσκουμε στην ακαδημία μας.

Σε θυμίζουμε πως η μεθοδολογία και η διδακτέα ύλη μας, δημιουργήθηκε με την συνεργασία αυτών των εταιρειών, άρα οι απόφοιτοι μας προετοιμάζονται στα πρότυπα που ζητούν οι ίδιες οι εταιρείες. Γι’ αυτό και μοιάζει περισσότερο με training, παρά με εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Αφού βρούμε δουλειά, θα συνεχίζουμε να έχουμε κάποια συνεργασία; Τι γίνεται αν χρειαστώ βοήθεια;

Αφού εργοδοτηθείς στην εταιρεία σου, θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο να συνεχιστούν κάποιες εκπαιδεύσεις που μπορούν να επιχορηγούνται και από την ΑνΑΔ. Θα κτίσουμε μαζί ένα πλάνο κατάρτισης, έτσι ώστε να αισθάνεσαι πάντα ότι αναπτύσσεις τις δεξιότητες σου. Όλοι οι άνθρωποι βαριούνται τη δουλειά τους όταν σταματούν να μαθαίνουν νέα πράγματα. Γι’ αυτό και εμείς θα φροντίσουμε να μην πέσεις στην παγίδα ώστε να γίνει η δουλειά σου μια ανιαρή ρουτίνα.

Το πρόγραμμα προσφέρει κάποιο πιστοποιητικό;

Ναι, υπάρχουν 4 πιστοποιητικά:

  1. StudentLife Completion Certificate που πιστοποιεί τη συμμετοχή σε 5 projects πραγματικών εταιρειών. Το συγκεκριμένο αναγνωρίζεται και ως εργασιακή εμπειρία.
  2. Hubspot Inbound Marketing Certification το οποίο αναγνωρίζεται παγκοσμίως από εταιρείες στον κλάδο του Media & Marketing.
  3. Google Analytics Certificate
  4. Google Ads Certification

Πώς μας βοηθάτε να βρούμε δουλειά;

Μετά τους 4 μήνες υπάρχει μια περίοδος που διαρκεί μέχρι και 6 μήνες, που θα σε βοηθήσουμε να βρεις δουλειά.

Υπάρχουν 3 πηγές από όπου θα κυνηγούμε θέση εργασίας:

  1. Αρχικά, εμείς ως StudentLife, έχουμε ένα δίκτυο από εργοδότες που ψάχνουν να εργοδοτήσουν άτομα που αποφοίτησαν από την ακαδημία μας. Αν νιώσουμε ότι κάποιος από τους εργοδότες στο δίκτυο μας είναι καλό “match”, τότε θα σε συστήσουμε.
  2. Τρέχουμε διαφήμιση που έχει ως στόχο να προσελκύσουμε εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να προσλάβουν άτομα για να χειρίζονται τα social media και γενικά τη διαφήμιση της εταιρείας τους. Μπες εδώ στην ειδική σελίδα για τους εργοδότες, για να δεις πώς τους προσεγγίζουμε.
  3. Ψάχνουμε σε όλες τις ιστοσελίδες, εφημερίδες και άλλες πηγές όπου αναρτούνται θέσεις εργασίας και βοηθάμε τους απόφοιτους μας να κάνουν μια αίτηση που θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

Επίσης, σιγουρευόμαστε ότι θα πας σε εταιρείες που έχουν κάποιον υπεύθυνο που θα μπορέσει να σε βοηθήσει για μια ομαλή προσαρμογή στην εταιρεία. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει τέτοιο άτομο στην εταιρεία, τότε βοηθάμε εμείς για τουλάχιστον 1 μήνα ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό.

Αν έχεις κάποια απορία ή ερώτηση που δεν έχουμε αναφέρει πιο πάνω πάρε τηλέφωνο τον Ανδρέα στο 99442403 ή στείλε του email στο [email protected]

Κλείσε μια προσωπική συνάντηση διάρκειας 1 ώρας με coach του StudentLife Academy!

Μάθε περισσότερα για το Digital Marketing και τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε πάρουμε τηλέφωνο σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Fields marked with an * are required

Κάνοντας κλικ Αποστολή, στέλνεις τις πληροφορίες σου στο StudentLife Academy και συμφωνείς όπως τις χρησιμοποιήσει με βάση το Privacy Policy του.

Αιτήσεις μέχρι 7 Φεβρουαρίου 2020. Έναρξη προγράμματος 15 Φεβρουαρίου 2020.

Ισχύει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο 99442403