Την Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, στις 11:59μμ, τελειώνει η προθεσμία για την συμμετοχή σου στο Social Media Freelancer Bootcamp!

Για να έχεις φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, σημαίνει πώς έχεις μπει σε ένα δίλημμα: “Να μπεις στο Social Media Freelancer Bootcamp ή όχι;”

Για να έχεις περάσει αυτή την διαδικασία σημαίνει πώς μάλλον σε ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να ασχοληθείς επαγγελματικά με τα social media και να αποκτήσεις ένα επιπλέον εισόδημα.

Αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να αναφερθώ σε κάποιους προβληματισμούς που ίσως να έχεις για να σε βοηθήσω να πάρεις μια σωστή απόφαση.

Μιλήσαμε με σχεδόν όλους τους προηγούμενους συμμετέχοντες μας και βρήκαμε ότι υπήρχαν 2 κύριοι παράγοντες που τους έκαναν να σκεφτούν αν θα μπουν στο πρόγραμμα ή όχι:

 1. Αν μπορούν να μας εμπιστευτούν και,
 2. Αν το πρόγραμμα αξίζει τα λεφτά του

Εμπιστοσύνη

Σίγουρα θα διερωτάσαι: “Αυτό όλο είναι όντος αληθινό; Πώς να εμπιστευτώ ότι το πρόγραμμα είναι καλό και αν όντως μπορεί να με προετοιμάσει κατάλληλα για να αρχίσω να προσφέρω σωστές υπηρεσίες και να αρχίσω να αποκτώ το νέο εισόδημα στο οποίο αναφέρεστε;”

Η μόνη μας απάντηση σε αυτό το δίλημμα είναι η απόδειξη πώς από το 2016 εκατοντάδες άτομα έχουν περάσει από τα προγράμμα μας και σήμερα είναι είτε freelancers και εξυπηρετούν δικούς τους πελάτες, είτε έχουν βρει δουλειά πλήρης απασχόλησης στον τομέα του Digital Marketing, είτε εφαρμόζουν αυτά που έχουν μάθει στην εταιρεία που εργάζονται ή πάνω σε δικά τους projects. Δες πιο κάτω τι έχουν να πουν μερικά από τα άτομα που έχουν περάσει από τα πρακτικά training του StudentLife Academy:

Ευσεβία Γιωργαλλή

“Καθημερινά βρίσκεσαι αντιμέτωπος με εκατομμύρια αποφάσεις, άλλες μικρές και ασήμαντες ενώ άλλες είναι καθοριστικές για την ζωή σου. Στην πορεία, ο χρόνος είναι ο κριτής που θα σου δείξει αν αυτές οι επιλογές που έκανες ήταν ορθές ή λανθασμένες. Για το StudentLife Academy υπάρχει κριτής και δεν είναι ο χρόνος, αλλά όλα τα άτομα που πέρασαν ήδη από εκεί με 100% επιτυχία εργοδότησεις. Ένας τέτοιος κριτής είμαι και εγώ. Η απόφαση που πήρα για να ενταχθώ στο Digital Marketing Course του StudentLife Academy ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει στην ζωή μου μέχρι σήμερα, χωρίς καμία υπερβολή! Η υπέροχη αυτή ομάδα κάνει πράξη ένα όνειρο. Μέσα σε 3 μήνες κατάφερα να αλλάξω την καριέρα μου, να γνωρίσω μια ομάδα από υπέροχους ανθρώπους που τώρα πια τους αποκαλώ οικογένεια μου. Αν έχεις και εσύ αυτή την αγάπη για τα Social Media ή ακόμη καλύτερα το Digital Marketing και θα ήθελες να το κάνεις δουλειά σου, κλείσε τώρα ένα ραντεβού μαζί με την ομάδα τους StudentLife Academy και μάθε ό,τι σε απασχολεί. Εσύ που δεν είσαι ικανοποιημένος με την καριέρα σου μέχρι σήμερα έλα και άλλαξε την, κάνε την σωστή επιλογή τώρα!”

 

Ανδρέας Χρυσοστόμου

“Φαντάσου να μην ξέρεις πώς να κολυμπάς και σε ρίχνουν στα βαθιά αλλά πάντα υπάρχει ένας έμπειρος/επαγγελματίας/φίλος/οδηγός εκεί μαζί σου για να σε κρατά στην επιφάνεια οπότε πας να βυθιστείς. Να κατακτούμε επαγγελματική εμπειρία όλοι μας, μια παρέα, με απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ μας. Αυτή είναι η εμπειρία μου με την Ακαδημία.”

 

 

Ειρήνη Χατζησπύρου

“Στο StudentLife Academy μαθαίνεις ποιος πραγματικά είσαι. Βλέπεις τα όρια που έχεις ως άτομο και έτσι μαθαίνεις να τα πηδάς, ώστε να φτάνεις κάθε φορά και πιο ψηλά. Το StudentLife Academy είναι ο δρόμος γι’ αυτή την αλλαγή που φοβόσουν να κάνεις. Είναι η αλλαγή του τρόπου σκέψης. Είναι καθοδηγητής, φίλος… είναι η οικογένεια που ποτέ δε σκεφτόσουν ότι θα αποκτήσεις!”

Επίσης, έχουμε 15 ημέρες δοκιμαστική περίοδο για να μπορέσεις να μας γνωρίσεις από κοντά και να αποφασίσεις μετά αν είναι κατάλληλο για σένα. Αυτή η λεπτομέρεια βρίσκεται και στο συμβόλαιο που σας έχουμε ετοιμάσει. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα, μπορείς σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών από την επίσημη εκκίνηση του προγράμματος, να μας ενημερώσεις πώς δεν επιθυμείς να συνεχίσεις και θα σου επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό που θα έχεις καταβάλει.

 

Το Κόστος

Αναγνωρίζω ότι ίσως το κυριότερο εμπόδιο για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου για να γίνεις freelancer, είναι το κόστος συμμετοχής σου. 

Θέλω όμως να σου παρέχω απόλυτη διαφάνεια και να σου αναλύσω τους λόγους γιατί το πρόγραμμα κοστίζει *€1790:

 1. Χρόνος: Τα μαθήματα διαρκούν 70 ώρες σε διάστημα σχεδόν 3 μηνών και αφιερώνουμε ακόμη 40 ώρες στο να δίνουμε προσωπική ανατροφοδότηση (feedback) για όλα τα tasks. Άρα, σου αφιερώνουμε ένα σύνολο 110 ώρες για να σε προετοιμάσουμε κατάλληλα για να αρχίσεις την καριέρα σου ως freelancer.
 2. ΦΠΑ: Τα €286 από τα €1790 είναι ΦΠΑ (άρα, αν βγει τιμολόγιο σε εταιρεία, αυτό το ποσό είναι επιστρεπτέο). Άρα, το ποσό χωρίς ΦΠΑ είναι €1504.
 3. Κονδύλι για Διαφημίσεις: Από τα υπόλοιπα €1504 τα €100 είναι χρήματα που θα σου δώσουμε πίσω για να πειραματιστείς με πραγματικές διαφημίσεις.
 4. Αληθινό project: Έχουμε δημιουργήσει ένα πραγματικό project για να μπορείς να πειραματιστείς σε αληθινό περιβάλλον. Αυτό το project χρειάζεται έντονη διαχείριση από την ομάδα μας και υπάρχει μεγάλο κόστος για την συντήρηση της. Είναι πολύ διαφορετικό να μαθαίνεις σε ένα περιβάλλον πλήρης προσομοίωσης από το να μαθαίνεις απλά από κάποια slides στο PowerPoint. Όλη η ουσία της διαφορετικότητας μας και όλα τα απίστευτα αποτελέσματα που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια είναι βασισμένα στον τρόπο διεκπεραίωσης αυτών των projects.
 5. Εκπαίδευση στην απόκτηση του 1ου σου πελάτη: Στο τέλος δεν παίρνεις απλά ένα χαρτί και κάποιες γνώσεις, αλλά θα ξεκινήσεις να έχεις ένα νέο μηνιαίο εισόδημα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που μπορεί να σε προετοιμάσει για κάτι τέτοιο επειδή πολύ απλά είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα. Οι περισσότεροι εκπαιδευτές απλά θέλουν να σου μάθουν κάτι και να πας στο καλό. Εμείς επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο γιατί μόνο εκεί φέρνουμε πραγματική λύση.
 6. Οδηγοί: Μετά το τέλος του προγράμματος θα σου δοθούν οδηγοί σε μορφή κειμένου και βίντεο για να μπορείς να καλύψεις ότι κενό έχει προκύψει από την εκπαίδευση. Αυτοί οι οδηγοί σου εξηγούν βήμα προς βήμα ότι θα έχεις διδαχθεί και είναι πολύτιμο εργαλείο όταν θα ξεκινήσεις να χειρίζεσαι δικούς σου πελάτες.
 7. Training vs Teaching: Εμείς δεν διδάσκουμε απλά, κάνουμε έντονο και ουσιαστικό training. Πολλοί μπορούν να διδάξουν κάτι, λίγοι έχουν τις ικανότητες να σε παρακολουθούν και να σου δίνουν σωστό feedback. Είναι άλλο επίπεδο να θέλεις να βοηθήσεις κάποιον να χτίσει δεξιότητες και άλλο απλά να μεταφέρεις γνώση.
 8. Εμπειρία: Οι εκπαιδευτές είναι επιχειρηματίες και marketeer. Δεν είναι απλά ακαδημαικοί. Επίσης, προσφέρουμε αυτό το πρόγραμμα για τα τελευταια 5 χρόνια και πάνω από 500 άτομα άρχισαν την καριέρα τους ως marketeers και freelancers από το StudentLife Academy.
 9. Πιστοποίηση: Το StudentLife Academy είναι πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης απο την ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού) και έτσι με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχεις πιστοποιηθεί για το training που θα έχεις περάσει και μπορείς να το εντάξεις στο βιογραφικό σου.
 10. Κλειστό Facebook Group: Μετά το τέλος του προγράμματος θα μπορείς να γίνεις μέλος ενός κλειστού Facebook Group στο οποίο συμμετέχουν οι εκπαιδευτές και τα άτομα που έχουν περάσει εδώ και 5 χρόνια από τα training του StudentLife Academy. Αν έχει οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό μπορείς να θέσεις την απορία στο group και πάντα θα υπάρχει κάποιος εκεί να βοηθήσει. Είναι εξαιρετικά πολύτιμο αυτό το εργαλείο για το ξεκίνημα σου ως Social Media Freelancer.

 

Πάρα πολλά άτομα που έχουν περάσει από μεταπτυχιακό στο Marketing ή Digital Marketing ή και MBA αποφασίζουν να συμμετάσχουν και στο δικό μας πρόγραμμα, απλά επειδή είναι το μόνο πρόγραμμα που σε προετοιμάζει κατάλληλα για τον πραγματικό κόσμο.

Στο Social Media Freelancer Bootcamp του StudentLife Academy έχει σχεδιαστεί το πιο κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσεις να πειραματιστείς με τον πλέον πιο πρακτικό τρόπο. Και στο πλάι σου θα έχεις τον coach σου να σου δίνει το feedback που χρειάζεσαι για να διορθώσεις άμεσα τα λάθη σου, επιταχύνοντας έτσι τον ρυθμό εκμάθησης. 

*Τα €1790 αφορούν στο κόστος αν το πρόγραμμα αποπληρωθεί σε 6 μηνιαίες δόσεις. Αν το πρόγραμμα πληρωθεί σε 3 δόσεις, τότε το κόστος μειώνεται στις €1690. Και αν το ποσό προπληρωθεί με την εγγραφή, τότε το συνολικό κόστος είναι €1500. Οι τιμες περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Αν εγγραφείς στο πρόγραμμα μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, ξεκινήσεις τα μαθήματα στις 20 Ιανουαρίου, ολοκληρώσεις το πρόγραμμα στις 30 Μαρτίου και βάλεις σε εφαρμογή αυτά που θα μάθεις, τότε σε έξι μήνες από σήμερα θα αρχίσεις να αποκτάς ένα επιπλέον μηνιαίο εισόδημα!

Εκτός από το γεγονός ότι θα δημιουργήσεις ένα επιπλέον εισόδημα, θα νιώσεις αυτό το αίσθημα υπερηφάνειας ότι έχεις κάτι εντελώς δικό σου! Είναι μαγικό το συναίσθημα όταν αναγνωρίσεις ότι μπορείς να αυξήσεις το εισόδημα σου μόνος σου. Χωρίς να εξαρτάσαι από κάποιον εργοδότη. 

Πίστεψε με, δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι μια πραγματική πρόκληση για σένα. 

Αλλά στο τέλος, θα έχεις αποκτήσει τις δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα δεύτερο εισόδημα… τώρα, και για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Έχουν μείνει ακόμη μερικές θέσεις. Επέλεξε πιο κάτω αν θέλεις να μπεις στο πρωινό ή το απογευματινό μας πρόγραμμα:

Πάτησε εδώ για Εγγραφή στο Πρωινό Τμήμα                       

Πάτησε εδώ για Εγγραφή στο Απογευματινό Τμήμα

Η προθεσμία για εγγραφή λήγει την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2021 στις 11:59μμ.

Ισχύει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών.

Πάρε τηλέφωνο στο 99442403 ή στείλε email στο [email protected] αν χρειαστείς βοήθεια με την εγγραφή σου.