Τo Digital Marketing δεν μαθαίνεται στη θεωρία!

Δεν είναι μόνο η γνώση που μετρά. Είναι να γνωρίζεις πως να εφαρμόζεις την γνώση που θα αποκτήσεις στην επιχείρηση και το μάρκετινγκ σου για να παράξεις αποτελέσματα!

Για να αποκτήσεις ουσιαστικές δεξιότητες χρειάζεται:

Να εμπλακείς πρακτικά στην διαδικασία εξασκώντας τις δεξιότητες σου ξανά και ξανά

Να ξοδέψεις χρήματα σε διαφημίσεις

Να παίρνεις feedback σε πραγματικό χρόνο

Να μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα τις νέες δεξιότητες

Θα περάσεις από έντονη εκπαίδευση διάρκειας 9 εβδομάδων, όπου θα τρέχεις πραγματικές διαφημίσεις στις πλατφόρμες του Facebook, του Instagram, του YouTube και της Google με την βοήθεια έμπειρων καθοδηγητών.
Δεν κάνουμε ανιαρά σεμινάρια. Εμπλέκουμε τους συμμετέχοντες μας σε πραγματικά σενάρια, όπου μέσα από τον συνεχή πειραματισμό επιτυγχάνουμε πραγματική απόκτηση δεξιοτήτων.
Έτσι μαθαίνεται το digital marketing, το εφαρμόζεις πρακτικά! Στο course, θα λαμβάνεις ανατροφοδότηση από έμπειρους καθοδηγητές, θα κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές και θα τρέχεις πραγματικά ads ξανά και ξανά. Με αυτή την μέθοδο διασφαλίζουμε ότι θα μάθεις πως να στήνεις τα σωστά ads έτσι ώστε να σου φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θα γίνεις digital marketer εφαρμόζοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα μάθεις μέσα από το course μας. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτήσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να διασφαλίσεις μια θέση εργασίας, να ανελιχθείς, να φέρεις αποτελέσματα για την επιχείρηση σου, τους πελάτες σου ή ακόμη και να αρχίσεις την δική σου επιχείρηση!
Το StudentLife Academy είναι εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Προσφορά περιόδου 50% Έκπτωση!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών!

Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις

Αν είσαι σε εταιρεία και θέλεις να μάθεις να χειρίζεσαι επαγγελματικά τα Social Media, τότε συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε πάρουμε τηλέφωνο το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών.
Πρόκειται για ένα live course και όχι μια σειρά από μαγνητοσκοπημένα μαθήματα.

Προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος:  10 Σεπτεμβρίου 2021

Συνολικός αριθμός θέσεων: 20 θέσεις

Εξ αποστάσεως μαθήματα μέσω Zoom

Απόκτησε τις Δεξιότητες για να φέρνεις αποτελέσματα

Digital Marketing and Business Course – DMB

Πρακτικές Εφαρμογές και Στρατηγικές Μάρκετινγκ για

FACEBOOK, INSTAGRAM & GOOGLE 

19 συναντήσεις – 9 εβδομάδες

Ημερομηνίες Εφαρμογής:

20/09, 23/09, 27/09, 30/09, 04/10, 07/10, 11/10, 14/10, 18/10, 21/10, 25/10, 01/11, 04/11, 08/11, 11/11, 15/11, 18/11, 22/11, 25/11

Ωράριο:

Αθήνα / Λευκωσία : 08:45 – 12:30

Κόστος Συμμετοχής:

50% έκπτωση!

Option A 1995 – 4 δόσεις των €250 (Total €1000

Option B 1995 – Μια πληρωμή των €900 (Εάν κάνεις εγγραφή και πληρώσεις όλο το ποσό από την αρχή)

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών (Ξεκινάς χωρίς κανένα κόστος και πληρώνεις μετά την τρίτη συνάντηση εφόσον επιθυμείς να συνεχίσεις!)

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

Μέχρι €100 για πειραματισμό με Facebook Ads και Google Ads κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος


Εγχειρίδια (Step-by-Step pdf or video manuals) που επεξηγούν λεπτομερώς όλες τις διαδικασίες που θα μάθεις για να μπορείς εύκολα να τα εφαρμόσεις στην εταιρεία σου

LEARN MORE

Σχετικά με τον Εκπαιδευτή

Savvas Socratous

Σάββας Σωκράτους

Co CEO & Coach

Ο Σάββας είναι co-founder του StudentLife Academy και ενός ομίλου εταιρειών, της PeopleFirst Ltd. Ο όμιλος δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς όπως είναι οι Εκπαιδεύσεις, το Μάρκετινγκ, το Φαγητό, οι Εκτυπώσεις, η Ψηφιοποίηση, το ecommerce και τα Έπιπλα.

Ένας πραγματικός επιχειρηματίας, ο οποίος συμμετέχει στην δημιουργία και ανάπτυξη εταιρειών από 20 ετών. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει εκπαιδεύσει άτομα σε περισσότερες από 300 εταιρείες μεταξύ των οποίων CEO’s, διευθυντές μάρκετινγκ, λειτουργούς μάρκετινγκ, freelancers, πρόσφατα απόφοιτους πανεπιστημίων και ανερχόμενους επιχειρηματίες.

Αντλώντας γνώσεις από τις εμπειρίες του, έχει αναπτύξει μια σειρά από αρχές, στρατηγικές και πρακτικές γύρω από το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα. Αξιοποιώντας τα πιο πάνω έχει βοηθήσεις τους εκπαιδευόμενους του να φέρουν αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους, να αναπτύξουν τις καριέρες τους και να βελτιώσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ τους.

Το πάθος του, η αγάπη του και η θετική του ενέργεια αποτελούν την κινητήριο δύναμη για ότι κάνει στην ζωή πράγμα το οποίο χαρακτηρίζει και τις εκπαιδεύσεις του!

Η ομάδα του StudentLife Academy!

Polis Ioannou

Πόλυς Ιωάννου

Εκπαιδευτής

Συμμετείχε στο 1ο StudentLife Academy, πριν αρκετά χρόνια, και τα τελευταία 3 χρόνια είναι ένας από τους κύριους εκπαιδευτές του!

Ο Πόλυς αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα ενός μέντορα ο οποίος ανέλαβε τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο του να καθοδηγεί και να εκπαιδεύει άτομα, από νεαρούς απόφοιτους μέχρι και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, με σκοπό να επηρεάσει τις ζωές και τις καριέρες τους προς το καλύτερο!

Δεν περνά ούτε μια μέρα που θα ξυπνήσει και θα πει: “Δεν θέλω να πάω δουλειά” και επιθυμεί το ίδιο για όλο τον κόσμο.

George Constantinou

Γιώργος Κωνσταντίνου

Marketing & Sales Manager

Λάτρης του Marketing, και της αποτελεσματικότητας!

Πέρασε από το StudentLife Academy ως απόφοιτος στον τομέα του Marketing, θέλοντας να κάνει την πρακτική του.

Πιστεύει ότι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα της επιτυχίας είναι η επιμονή και η θέληση.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αφότου εντάχθηκε στην ομάδα, κατάφερε να αναπτύξει επιτυχημένες καμπάνιες και να εφαρμόσει στρατηγικές μάρκετινγκ διασφαλίζοντας την πληρότητα σε όλες τις διαθέσιμες θέσεις στα courses του StudentLife Academy.

DSC_4792sq f

Ανδρέας Αφαντίτης

Accounting & Administration

Το άτομο που προσφέρει υποστήριξη σε όλους τους υπόλοιπους καθώς χειρίζεται τα διοικητικά και τα λογιστικά του StudentLife Academy!

Πάντα με όρεξη και καλό χιούμορ ξέρει ότι μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα και μετά να πάει για την καθημερινή του επίσκεψη στο γυμαστήριο.

Τον χαρακτιρίζει επίσης η ευγένεια και η αποτελεσματικότητα του!

You will be coached by experienced marketeers & Business People

We emphasize on acquiring applicable skills

Τι θα αποκτήσεις με τη συμμετοχή σου στο DMB (Digital Marketing and Business) course:

Marketing μέσω Social Media

Θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα Social Media και πώς να δημιουργείς αποτελεσματικό περιεχόμενο, κυρίως για Facebook και Instagram.

Facebook, Instagram, Google & YouTube Ads

Θα μάθεις να προσεγγίζεις αποτελεσματικά ένα συγκεκριμένο κοινό, μέσω πληρωμένης διαφήμισης, στις πλατφόρμες του Facebook και του Google.

Εμπλοκή σε αληθινά projects

Δεν θα μαθαίνεις θεωρίες, θα δουλεύεις. Θα τρέξεις καμπάνιες στις βασικές πλατφόρμες Digital Marketing που χρησιμοποιούνται στην αγορά.

Άμεση εφαρμογή

Θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις νέες σου δεξιότητες στην δική σου εταιρεία.

Γνώρισε μερικά άτομα που συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα:

Studentlife Academy Alumni - Anna Maria Anastasi

Anna Maria Anastasi

Besides the Knowledge and the experience,, you will gain the right skillset to advance your career and business through social media. The Coaches are really experienced and have a deep and practical understanding of Digital Marketing.

A crucial part of the training, for me, is the coaches ability to consult and provide feedback on your level of ability. I really loved the Q&A’s that we had.

The StudentLife Academy team is well organized and always a step or two ahead. Coaches, Sales and administration are always more than willing to help trainees throughout the course of the training. 

Studentlife Academy Alumni - Maria Gregoriou

Maria Gregoriou

Being a great marketer means working to stay ahead of the market constantly. Through this course, I have learned not only new trends and tools that enhance my work, but also practical skills on creating better performing online campaigns, how to optimize my marketing budget online, and a deeper understanding on metrics.

The course leaders were exceptional at transferring knowledge, with a clear structure to the course and well prepared. I would absolutely recommend this course, not only to marketing beginners, but also to marketers who want to continue learning and enhancing their knowledge around digital tools.

Studentlife Academy Alumni - Antreas Sophokleous

Antreas Sophokleous

Through Student Life Academy’s Course I was able to get a clear understanding and had the chance to practically apply all that I’ve learned in Digital Marketing.

It was a really nice experience that combines knowledge, new professional relationships but new friendships as well!

Studentlife Academy Alumni - Maria Yiallourou

Maria Yiallourou

The course is essential for individuals or small/medium companies, like ours, to gain a holistic perspective on digital marketing and the latest trends.

Savvas was very good in passing the information on, not just in theory but in practice when you get to actually create ads and content!

Εταιρείες οι οποίες έχουν περάσει μέσα από τις εκπαιδεύσεις μας:

Προσφορά περιόδου 50% Έκπτωση!
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών!
Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις

Αν είσαι σε εταιρεία και θέλεις να μάθεις να χειρίζεσαι επαγγελματικά τα Social Media, τότε συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε πάρουμε τηλέφωνο το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών.
Πρόκειται για ένα live course και όχι μια σειρά από μαγνητοσκοπημένα μαθήματα.

 

Προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος: 10 Σεπτεμβρίου 2021

Συνολικός αριθμός θέσεων: 20 θέσεις

Εξ αποστάσεως μαθήματα μέσω Zoom

Το Digital Marketing Course μας περιλαμβάνει:

– Πως να στήσεις τα business accounts και να διαφημίσεις σε Facebook, Instagram, Google και YouTube.
– Δημιουργία και στόχευση κοινού υποψήφιων πελατών.
– Στήσιμο πραγματικών διαφημίσεων με budget που φτάνει τα €100 ανά συμμετέχοντα.
– Συνεχής βελτιστοποίηση.
– Ανατροφοδότηση από έμπειρους καθοδηγητές.
– θα αποκτήσεις τις Δεξιότητες για να φέρνεις αποτελέσματα!