Βραβευτήκαμε στα Cyprus Education Leaders Awards 2023!

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στην εκπαιδευτική αριστεία, το StudentLife Academy ξεχώρισε, κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο στα Cyprus Education Leader Awards 2023. Αυτή η διάκριση, απονεμήθηκε για την εξαιρετική μας εκστρατεία επικοινωνίας για το Social Media Freelancer Bootcamp, και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να διαμορφώνουμε το μέλλον της εκπαίδευσης στο digital marketing.

Τι είναι στο StudentLife Academy;

Το StudentLife Academy είναι ένα εγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης στον τομέα του digital marketing. Ιδρύθηκαμε με τον στόχο να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ της θεωρητικής γνώσης και της πρακτικής εμπειρίας. Με ένα δυναμικό πρόγραμμα και έμπειρους εκπαιδευτές, η Ακαδημία μας έχει επικεντρωθεί στην παροχή πρακτικών γνώσεων που εξοπλίζουν τους σπουδαστές με τα εργαλεία για να εξελιχθούν σε επαγγελματίες Social Media Freelancers.

Στο StudentLife Academy, διδάσκουμε τους φοιτητές μας πώς να διαχειρίζονται τα κοινωνικά δίκτυα, πώς να τρέχουν διαφημίσεις και πώς να προσεγγίζουν τους δικούς τους πελάτες. Αυτό το κάνουμε για άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για έξτρα εισόδημα, μπορεί να θέλουν να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση, ή για άτομα τα οποία απλά μπορεί να θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στον κλάδο τον οποίο εργάζονται.

Μάθε πώς να αποκτήσεις ένα δεύτερο σταθερό εισόδημα μέσα από το Social Media Freelancing εδώ!

Το Social Media Freelancer Bootcamp, για το οποίο βραβευτήκαμε, αποτελεί μια σαφή απόδειξη της δέσμευσής μας στην προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης. Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη και ανανέωση των προγραμμάτων μας, στοχεύουμε να παραμείνουμε στην πρωτοπορία της εκπαιδευτικής καινοτομίας, εξοπλίζοντας τους σπουδαστές μας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν στον δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο του digital marketing.

Μάθε περισσότερα για το Social Media Freelancer Bootcamp εδώ!

Αυτό το Χρυσό Βραβείο δεν αποτελεί απλώς ένα ορόσημο για εμάς αλλά μια πηγή για να συνεχίσουμε την αποστολή μας για παροχή κορυφαίας εκπαίδευσης και πρακτικής εμπειρίας στους σπουδαστές μας.

Ευχαριστίες:

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα Cyprus Education Leader Awards by Boussias Cyprus για αυτή την τιμή και σε κάθε σπουδαστή, εκπαιδευτή και μέλος της ομάδας που ήταν μέρος αυτού του ταξιδιού. Καθένας από εσάς μοιράζεται αυτό το βραβείο, καθώς είναι η δική σας επιτυχία και ανάπτυξη που πραγματικά ορίζουν το έργο μας.

Ειδική ευγνωμοσύνη στον Sales & Marketing Manager μας, Γιώργο που χωρίς τη δική του πρωτοβουλία, η νίκη αυτή δεν θα ήταν εφικτή και σε όλη την αφοσιωμένη ομάδα μας που το έκανε αυτό δυνατό:

  • Σάββας Σωκράτους – Co-founder & Coach
  • Πόλυς Ιωάννου – Coach & Media Creator
  • Γιώργος Κωνσταντίνου –  Marketing & Sales Manager
  • Θέλμα Πουπάζη – Social Media & Community Manager
  • Ιάκωβος Ραούκκας – Accountant
  • Κορίνα Κοτζιάπασσιη – Social Media Manager & Sales Representative
  • Άντρια Πεχλιβάνη – Sales Representative
  • Ελευθέριος Παυλίδης – Sales Representative

Δες εδώ την ομιλία του Σάββα τη μέρα της βραβευσής!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cyprus Education Leaders Awards μπορείτε να πατήσετε εδώ.