#HealthyActiveLifestyle: Το StudentLife Academy προωθεί έναν Υγιή Τρόπο Ζωής

Στο StudentLife Academy, πιστεύουμε στη μεταμορφωτική δύναμη της εκπαίδευσης – όχι μόνο για το μυαλό αλλά και για τον άνθρωπο στο σύνολό του. Ως μέρος της δέσμευσής μας για ολιστική ανάπτυξη, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την ομαδική αφοσίωση μας προς ένα #HealthyActiveLifestyle!

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της σωματικής ευεξίας και την επίδρασή της στην νοητική οξύτητα και την παραγωγικότητα. Γι’ αυτό μεταφέρουμε τις αξίες μας στους δρόμους, συμμετέχοντας σε σημαντικές εκδηλώσεις που ενσαρκώνουν την αφοσίωσή μας σε ένα υγιές, δραστήριο τρόπο ζωής.

 

  • Πορεία Ευαισθητοποίησης Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου:
    Πρόσφατα, συμμετείχαμε στην Πορεία Ευαισθητοποίησης Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου, αυξάνοντας την ενημέρωση για τον διαβήτη. Στην Κύπρο, ο διαβήτης επηρεάζει περίπου το 10.5% του πληθυσμού, με αυξανόμενη εξάπλωση σε παιδιά και εφήβους. Κι όμως, 9 στις 10 περιπτώσεις μπορούν να προληφθούν με άσκηση, υγιεινή διατροφή και αποφυγή του καπνίσματος (Harvard University). Μέσω αυτής της πορείας, στόχος μας ήταν να ενημερώσουμε και να ενθαρρύνουμε την προληπτική δράση για τον διαβήτη τύπου 2 και να διαδώσουμε το πολύ σημαντικό μήνυμα ότι ΝΑΙ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΛΗΨΗ για το Διαβήτη Τύπου 2

 

  • Radisson Blu 5K Corporate Run:
    Στις 19 Νοεμβρίου, η ομάδα μας πήρε μέρος στο Radisson Blu 5K Corporate Run. Εδώ και κάποιους μήνες εκπαιδευόμασταν παρέα και ενθαρρύναμε ο ένας τον άλλο! Είτε τρέχετε, είτε περπατάτε, είτε χειροκροτείτε, η παρουσία σας ενισχύει το μήνυμα ότι ένας δυναμικός τρόπος ζωής είναι προσβάσιμος σε όλους.

 

  • Μελλοντικές Ενέργειες:
    Σχεδιάζουμε κι άλλες ενέργειες που θα στηρίξουν τον υγιεινό τρόπο ζωής και θα ενθαρρύνουν την κοινότητα μας να παραμείνει δραστήρια. Παρακολουθήστε τα social media μας για επερχόμενες ανακοινώσεις και μη διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας ή προτάσεις για δράσεις που θα θέλατε να συμμετάσχετε σχετικά με το #HealthyActiveLifestyle. 

 

 

Η συμμετοχή σας και οι ιδέες σας είναι πολύτιμες για εμάς, και ανυπομονούμε να δούμε πώς μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά προωθώντας έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής!

Keep Growing and Live with Passion! ????