Πώς να Γίνεις Επιτυχημένος Marketer: Σπουδές ή Εκπαίδευση;

Σε ελκύει ο κόσμος του μάρκετινγκ;

Το μάρκετινγκ προσφέρει μια ζωντανή και πολυδιάστατη καριέρα, όπως καμία άλλη. Σε αντίθεση με τα κοινά επαγγέλματα, πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και το πάθος για καινοτομία.

Επιπλέον, η αγορά εργασίας λαχταρά ταλαντούχους επαγγελματίες μάρκετινγκ και εξαιρετικές αμοιβές περιμένουν όσους αδράξουν την ευκαιρία και ξεχωρίσουν.

Λοιπόν, πώς μπορείς να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ;

Μην ψάχνεις άλλο! Η απάντηση βρίσκεται σε ένα καλά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα – το Social Media Freelancer Bootcamp.

Ένα internship μπορεί να φαίνεται σαν μια τέλεια επιλογή, αλλά δυστυχώς, λίγες διαφημιστικές εταιρείες προσφέρουν πρακτική άσκηση υψηλής ποιότητας. Ακόμα κι αν καταφέρεις να εξασφαλίσεις μια θέση, μπορεί να καταλήξεις να κάνεις κοινές εργασίες που δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξή σου. Το ίδιο συμβαίνει και με τις σπουδές, ενώ σου παρέχουν πολλή θεωρητική γνώση, δεν σου προσφέρουν καλή πρακτική εμπειρία.

Η πραγματική λύση για την απόκτηση ουσιαστικής εμπειρίας μάρκετινγκ βρίσκεται στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

Είναι σπάνιο να βρεις εταιρεία που να προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση μάρκετινγκ. Προτιμούν υποψήφιους που διαθέτουν ήδη βασική εμπειρία όταν μπαίνουν στον χώρο εργασίας. Οι εταιρείες διστάζουν να επενδύσουν χρόνο και χρήμα στην εκπαίδευση των υποψηφίων, φοβούμενοι ότι μπορεί να φύγουν όταν αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες.

Το StudentLife Academy έχει λύσει αυτό ακριβώς το πρόβλημα τα τελευταία επτά χρόνια!

Ο σίγουρος δρόμος για μια επιτυχημένη καριέρα μάρκετινγκ είναι ο εξής:

  1. Παρακολούθησε ένα πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, όπως το Social Media Freelancer Bootcamp για να αποκτήσεις επαγγελματική εξειδίκευση.
  2. Ανάλαβε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μικρές εταιρείες, έτσι ώστε να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία και αυτοπεποίθηση.
  3. Μετά από έναν χρόνο διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για μικρές επιχειρήσεις, θα έχεις την απαιτούμενη εμπειρία για να εξασφαλίσεις μια θέση μάρκετινγκ ή να συνεχίσεις να ασχολείσαι με περισσότερους πελάτες ως freelancer.

Έχε υπόψη: Η εκπαίδευση και τα σεμινάρια είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Τα πολυάριθμα σεμινάρια που διαρκούν μερικές ημέρες ή εβδομάδες στη περίπτωση των σπουδών δεν θα σε προετοιμάσουν επαρκώς για να χειριστείς επαγγελματικά τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης μιας εταιρείας. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που σε τοποθετεί σε ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας για τουλάχιστον τρεις μήνες. Χρειάζεσαι εμπειρία και δεξιότητες, όχι μόνο επιφανειακές γνώσεις.

Επιπλέον, χρειάζεσαι αφοσιωμένους μέντορες και εκπαιδευτές δίπλα σου, που προσφέρουν συνεχή ανατροφοδότηση και καθοδήγηση.

Για επτά χρόνια, το StudentLife Academy έχει προετοιμάσει πάνω από 700 άτομα για να διαχειρίζονται επαγγελματικά τους λογαριασμούς εταιρειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Social Media Freelancer Bootcamp σε βάζει σε μια ασφαλή διαδρομή για να γίνεις ένας ικανός marketer. Ένας νεαρός Social Media Freelancer μπορεί να χρεώνει €200-250 τον μήνα για τις υπηρεσίες του σε κάθε πελάτη.

Το ταξίδι μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα!

Μάθε περισσότερα για το Social Media Freelancer Bootcamp, κάνοντας κλικ εδώ!

*Με την εγγραφή σου, συμπεριλαμβάνουμε 15 ημέρες δοκιμαστική περίοδο. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα, μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει!