Μάθε για την 1η Σελίδα στην Κύπρο που Συνδέει Social Media Freelancers με Εταιρείες!

Οι μεγάλες εταιρείες διαθέτουν τμήματα εσωτερικού μάρκετινγκ ή συνεργάζονται με διαφημιστικές εταιρείες, ενώ συχνά οι μικρότερες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν τους οικονομικούς πόρους για κάτι τέτοιο. Η καλύτερη τους επιλογή είναι η συνεργασία με εξειδικευμένους ελεύθερους επαγγελματίες.

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, αμέτρητες επιχειρήσεις αναζητούν έναν τρόπο για να δημιουργήσουν μια ελκυστική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Ωστόσο, ένα σημαντικό εμπόδιο που αντιμετωπίζουν είναι να βρουν τους κατάλληλους ελεύθερους επαγγελματίες για τις μοναδικές τους ανάγκες.

Αλλά μην ανησυχείτε! Το StudentLife Academy δημιούργησε την πρώτη αποκλειστική πλατφόρμα της Κύπρου αφιερωμένη στο να βοηθά τις επιχειρήσεις να βρουν τους ιδανικούς ελεύθερους επαγγελματίες.

Ανακαλύψτε τη σελίδα στη διεύθυνση https://studentlifeacademy.com.cy/social-media-freelancers/

Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που εμφανίζονται σε αυτήν την πλατφόρμα ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Social Media Freelancer Bootcamp, που σημαίνει ότι είναι πλήρως εξοπλισμένοι για να διαχειρίζονται μια εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας φέρει ένα ξεχωριστό υπόβαθρο, το οποίο είναι κρίσιμο για τον εντοπισμό του τέλειου ταιριάσματος. Για παράδειγμα, εάν είσαι ιδιοκτήτης σχολής χορού και αναζητάς κάποιον για τη διαφήμισή σου, ένας ελεύθερος επαγγελματίας με υπόβαθρο στον χορό μπορεί να προσφέρει, όχι μόνο τεχνογνωσία, αλλά και βαθιά κατανόηση του θέματος.

Εάν είσαι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης και αναζητάς έναν επαγγελματία για να διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισκέψου τη σελίδα μας, μελέτησε τα προφίλ και συνδέσου με τον Freelancer που κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σου.

Εάν είσαι ένας επίδοξος Social Media Freelancer που θέλεις να παρουσιάσεις το προφίλ σου στην πλατφόρμα, μπορείς να συμμετάσχεις στο επερχόμενο Social Media Freelancer Bootcamp!

Τα νέα τμήματα ξεκινούν 28 Μαρτίου 2024 Η προθεσμία για εγγραφή είναι στις 23 Φεβρουαρίου 2024.

Κάνε αίτηση τώρα εδώ

*Με την εγγραφή σου, συμπεριλαμβάνουμε 15 ημέρες δοκιμαστική περίοδο. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει! 

Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας! ☺️