Είσαι γραφίστας; Μάθε πώς το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερό εισόδημα!

Αν είσαι γραφίστας και αντιμετωπίζεις τα εξής προβλήματα:

  1. Δυσκολεύεσαι να βρεις μια σταθερή δουλειά που αμείβει αρκετά καλά στον τομέα σου
  2. Οι περισσότερες σου δουλειές είναι μεμονωμένες εργασίες με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χτίσεις ένα βασικό εισόδημα
  3. Αναγκαστικά, ψάχνεις δουλειά σε άλλους τομείς για να βγάλεις τα προς το ζην

Τότε, σου έχω καλά νέα! Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις αυτό που αγαπάς για να αποκτήσεις ένα καλό και σταθερό εισόδημα. Υπάρχει τρόπος να συνεχίσεις να εξασκείς το επάγγελμα που σπούδασες και σ’ αυτό μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το graphic design είναι ένα τεράστιο μέρος του μάρκετινγκ. Ένα καλά σχεδιασμένο γραφικό μπορεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού και να βοηθήσει στην προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν πρόκειται να διαβάσει μια ανάρτηση που δεν είναι οπτικά ελκυστική. 

H εκμάθηση των δεξιοτήτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε να συμπληρώσει το υπόβαθρό σου στο γραφικό σχέδιο και να ανοίξει νέες και πιο κερδοφόρες ευκαιρίες εργασίας για εσένα.

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για τις επιχειρήσεις. Είναι ο τρόπος να συνδεθούν με τους πελάτες τους και να προωθήσουν την επωνυμία τους. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση για εξειδικευμένους Social Media Freelancers αυξάνεται. 

 

Το graphic design είναι ίσως η πιο σημαντική ικανότητα που χρειάζεται ένας digital marketer ως μέρος της δημιουργίας περιεχομένου και εσύ την έχεις ήδη!

Όταν ο γραφίστας συνδυάσει τη γραφιστική με την επαγγελματική διαχείριση των social media, τότε δημιουργεί τον ιδανικότερο συνδυασμό!

Το Social Media Freelancing, λοιπόν, αποτελεί τεράστια ευκαιρία για γραφίστες να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να αποκτήσουν μια μεγαλύτερη και πιο σταθερή αμοιβή. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια καλή πρακτική εκπαίδευση.

Το πιστοποιημένο από την ΑΝΑΔ Social Media Freelancer Bootcamp του StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει! Μέσα σε μόλις 3 μήνες, μπορείς να αποκτήσεις όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να γίνεις ένας ολοκληρωμένος και ικανός Social Media Freelancer.

Για να προετοιμαστείς σωστά, θα τρέχεις πραγματικές διαφημίσεις σε αληθινά projects, με την καθοδήγηση του coach σου, για να μπορείς να εξασκηθείς πρακτικά στη σωστή διαχείριση του Facebook, Instagram, Google και Youtube.

Επίσης, θα μάθεις πώς να αποκτήσεις πελάτες, πόσα να χρεώνεις, ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα προσφέρεις, πώς να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τη σχέση σου με τους πελάτες σου και όλες τις μικρές -αλλά άκρως σημαντικές- λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρη ετοιμότητα για να ξεκινήσεις.

 

Δοκίμασέ το, δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Αντιθέτως, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νέο σταθερό μηνιαίο εισόδημα, δουλεύοντας πάνω σε κάτι που αγαπάς!

Κάνε την εγγραφή σου και απέκτησε κι εσύ πρακτική εμπειρία, γνώσεις, εργασία και συνεχή υποστήριξη από την ομάδα μας.

 

Κάνε την αίτησή σου εδώ

 

*Με την εγγραφή σου, συμπεριλαμβάνουμε 15 ημέρες δοκιμαστική περίοδο. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει! 

Ελπίζουμε να γίνεις μέλος της οικογένειας μας! ☺️