Ψάχνεις για δουλειά αλλά όλοι ζητούν εμπειρία; Μάθε πώς το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει

Αποφοίτησες πρόσφατα αλλά όλες οι δουλειές ζητάνε εργασιακή εμπειρία;

Λίγο πολύ, όλοι έχουμε περάσει από αυτό το άβολο στάδιο: δεν μπορείς να προσληφθείς αν δεν έχεις εμπειρία, αλλά για να αποκτήσεις εμπειρία, πρέπει φυσικά πρώτα να σε προσλάβουν.

 

Αν θες να μάθεις πώς:

  1. Να αποκτήσεις εργασιακή και πρακτική εμπειρία άμεσα
  2. Να αυξήσεις τις πιθανότητες πρόσληψης σου κατακόρυφα
  3. Να μάθεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς να βγάζεις εισόδημα από 250-500 ως δεύτερο εισόδημα ή 1500-3000 ως κύριο εισόδημα

Τότε ήρθες στο πιο σωστό σημείο!

Κάθε πτυχιούχος έχει πτυχίο. Χιλιάδες άλλοι υποψήφιοι θα έχουν σπουδάσει στο ίδιο πανεπιστήμιο, θα έχουν σπουδάσει το ίδιο μάθημα ή θα έχουν πετύχει τον ίδιο βαθμό. Το τμήμα εμπειρίας του βιογραφικού σου είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις. 

Η ομάδα του StudentLife άκουγε επανειλημμένα το ίδιο παράπονο από τους νέους απόφοιτους: «Ψάχνω για δουλειά και όλοι ζητούν εμπειρία. Πώς μπορώ, όμως, να αποκτήσω εμπειρία, αφού κανένας δεν μου δίνει την ευκαιρία;». Για αυτό το 2016, ίδρυθηκε το StudentLife Academy.

 

To StudentLife Academy, είναι η λύση στο πρόβλημα σου!

Μέσα σε 3 μήνες, θα τρέξεις αληθινές διαφημίσεις με την καθοδήγηση ενός έμπειρου coach, προκειμένου να εξασκηθείς πρακτικά στη διαχείριση των Facebook, Instagram, Google και Youtube. Εκτός αυτού, θα μάθεις πώς να αποκτήσεις πελάτες, πώς να τιμολογείς τις υπηρεσίες σου, ποιες ακριβώς υπηρεσίες να προσφέρεις και όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.

Τα τελευταία 6 χρόνια, περισσότερα από 650 άτομα έχουν συμμετάσχει στα προγράμματα του StudentLife Academy. Κάποιοι έχουν βρει πλήρη απασχόληση, άλλοι έχουν αποκτήσει δικούς τους πελάτες και άλλοι έχουν εφαρμόσει τις νέες δεξιότητες που απέκτησαν στις εταιρείες που εργάζονται ήδη.

Είτε ασχολείσαι ήδη με τον τομέα του μαρκετινγκ είτε απλά θέλεις να εξερευνήσεις μια νέα εργασιακή εμπειρία, το Bootcamp είναι ανοιχτό και χρήσιμο για όλους!

Στο StudentLife Academy θα βρεις άτομα που είναι πλήρως αφοσιωμένα στην επιτυχία σου. Το πιστοποιημένο από το ΑΝΑΔ Social Media Freelancer Bootcamp έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να χτίσεις τις βάσεις για να γίνεις ένας επιτυχημένος freelancer. Θα έχεις δίπλα σου ικανούς ανθρώπους που θα σου παρέχουν την καθοδήγηση και την υποστήριξη που θα χρειαστείς σε αυτό το σημαντικό ταξίδι.

Είμαι και εγώ απόφοιτος και μπόρω να σου πω με σιγουριά πώς αυτή η εμπειρία αξίζει! Δεν είναι απλά το ότι το έχω βιώσει εγώ, αλλά όποιος γνώρισα τα καταφέρνει περίφημα και είναι απόλυτα ευγνώμων που έζησε αυτή την εμπειρία και ανήκει στην οικογένεια του StudentLife Academy! 

Ακόμα θυμάμαι τη μέρα που είδα τη διαφήμιση, και παρόλο που ήμουν λίγο διστακτική, μιας και ακουγόταν όλο πολύ καλό για να είναι αληθινό, το τόλμησα, και σου λέω ειλικρινά, είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πήρα στη ζωή μου.

 

Κάνε την εγγραφή σου και απέκτησε και εσύ πρακτική εμπειρία, γνώσεις, εργασία και συνεχής υποστήριξη από την ομάδα μας.

 

Κάνε την αίτησή σου εδώ: Social Media Freelancer Bootcamp

 

Δοκίμασέ το, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής περιόδου 15 ημερών, μπορείς να δοκιμάσεις το Bootcamp και αν αποφασίσεις ότι δεν σου ταιριάζει, μπορείς να λάβεις πίσω ολόκληρο το ποσό που έχεις καταβάλει ως προκαταβολή!

 

Ελπίζω να γινεις μέρος της οικογένειας μας σύντομα! ☺️