Έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι αλλά χρειάζεσαι επιπλέον εισόδημα; Μάθε πώς να αποκτήσεις €500 τον μήνα μέσα από τα Social Media!

Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να προσπαθεί συνεχώς να ισορροπήσει οικογένεια και δουλειά.

Πολλές μαμάδες σήμερα έχουν ξεκινήσει να συνδυάζουν τον ρόλο της μαμάς με τον ρόλο του Social Media Freelancer!

Πολλές εταιρείες ψάχνουν για άτομα που να μπορούν να διαχειρίζονται επαγγελματικά τα social media τους (π.χ Instagram, Facebook, Google, κτλ.)

Το Social Media Freelancer Bootcamp του Studentlife Academy μπορεί να σε βοηθήσει! Μέσα σε μόλις 3 μήνες, μπορείς να αποκτήσεις όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να γίνεις ένας ολοκληρωμένος και ικανός Social Media Freelancer.

Δες κάποια από τα οφέλη του να είσαι μια Social Media Freelancer μαμά στο σπίτι:

  1. Ευέλικτο ωράριο. Υπάρχει τρόπος να δουλεύεις πάνω στον κάθε πελάτη, τις μέρες και ώρες που βολεύουν εσένα.
  2. Μπορείς να συνεισφέρεις στα οικονομικά του νοικοκυριού, κάτι που μπορεί να αφαιρέσει ένα τεράστιο άγχος από το μέσο νοικοκυριό! Ακόμη και λίγα επιπλέον χρήματα που έρχονται μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο.
  3. Μπορείς να είσαι εκεί για τα παιδιά σου σε αυτές τις απίστευτα γρήγορες αναπτυξιακές στιγμές.
  4. Μπορείς να αναλάβεις όσους πελάτες θέλεις, αυξάνοντας ή μειώνοντας τον φόρτο εργασίας σου, όσο το πρόγραμμά σου το επιτρέπει.
  5. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει από 250 ευρώ – μέχρι και 1000 ευρώ τον μήνα! (αυτό βέβαια εξαρτάται από τη δική σου διαχείριση χρόνου και διαθεσιμότητα)
  6. Δεν υπάρχει αίσθηση ότι έχασες την ταυτότητά σου. Το να έχεις κάτι δικό σου εκτός της μητρότητας είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή σου.

Λογικά, ο λόγος που διαβάζεις αυτό το άρθρο είναι επειδή έκανες scroll σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, άρα αυτός ο τομέας είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις αρκετά καλά. Αλλά ακόμα κι αν νιώθεις άβολα, το Bootcamp θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τις γνώσεις και την αυτοπεποίθησή σου, κυρίως μέσω πρακτικής εμπειρίας!

Το να είσαι ένας Social Media Freelancer μπορεί να είναι μια εξαιρετική δουλειά από το σπίτι, μιας και σου επιτρέπει να ενισχύσεις την ενασχόλησή σου με τα κοινωνικά μέσα, κάτι που ήδη κάνεις σε καθημερινή βάση, κερδίζοντας χρήματα. Tο να είσαι μια μαμά που εργάζεται από το σπίτι μπορεί να είναι μια απίστευτα ικανοποιητική εμπειρία!

Ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσεις να κάνεις, να ξέρεις ότι πολλές μαμάδες δουλεύουν πλέον από το σπίτι, βγάζοντας μάλιστα αρκετά χρήματα. Είναι πολύ εφικτό και δεν είσαι μόνη!

Επίσης, θα έχεις τη συνεχή υποστήριξη του StudentLife Academy με διάφορους τρόπους:

  • Θα έχεις πρόσβαση σε οδηγούς κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη των μαθημάτων που θα μπορείς να επισκέπτεσαι όποτε θέλεις για επανάληψη
  • Ειδική εκπαίδευση για να μπορέσεις να αποκτήσεις τον πρώτο σου πελάτη
  • Δωρεάν συμμετοχή στην 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Κύπρο που συνδέει επιχειρήσεις με Social Media Managers. Κάτι που θα διευκολύνει τη ζωή σου, μιας και θα μπορεί ο πελάτης να σε προσεγγίσει πρώτος
  • Συμμετοχή σε κλειστό group, στο οποίο θα μπορούν να απαντηθούν όποιες απορίες έχεις.

Γίνε Social Media Freelancer και ανάλαβε εσύ να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών επιχειρήσεων.

Κάνε την αίτησή σου εδώ: https://studentlifeacademy.com.cy/freelancer-bootcamp/

Καλή επιτυχία!

*Για να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις κάτι να χάσεις, με την εγγραφή σου, συμπεριλαμβάνουμε 15 μέρες δοκιμαστική περίοδο για το Social Media Freelancer Bootcamp. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει!