Μάθε τι έχουν να πουν απόφοιτοι του StudentLife Academy που εργάζονται σήμερα ως Social Media Freelancers!

Πολλά άτομα που έχουν συμμετάσχει στο Social Media Freelancer Bootcamp μας έχουν πει ότι είχαν μπει σε μεγάλο δίλημμα όταν έπρεπε να αποφασίσουν αν θα έμπαιναν ή όχι στο πρόγραμμα. Πολλοί έλεγαν ότι ακουγόταν «πολύ καλό για να είναι αληθινο».

Μας έλεγαν: «Τώρα, όντως, θα κάνω ένα training 3-4 μήνες και θα είμαι έτοιμος να αναλάβω μόνος μου τα social media κάποιας εταιρείας και να με πληρώνουν κιόλας; Αποκλείεται!»

Μα έλα όμως που πλέον αποτελεί την πραγματικότητα για εκατοντάδες απόφοιτους του Social Media Freelancer Bootcamp!

Κατανοούμε απόλυτα τη δυσκολία του να αποφασίσεις αν κάποιο πρόγραμμα είναι το σωστό για σένα! Για αυτό μοιραζόμαστε μαζί σου κάποια από τα λόγια αποφοίτων μας, που σήμερα εργάζονται με επιτυχία ως Social Media Freelancers.

Άφησε τους απόφοιτους μας να σε βοηθήσουν να πάρεις τη σωστή απόφαση!

 

Άγγελος Κωνσταντίνου

Άγγελος Κωνσταντίνου
Το να ξεκινήσω το Bootcamp στην Ακαδημία είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του StudentLife μου έδωσε τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Μια ομάδα που είναι δίπλα μου μέχρι και σήμερα.

Το να κάνω κάτι που όντως μου αρέσει και με γεμίζει και να αποτελεί την κύρια πηγή εισοδήματος μου το θεωρούσα “too good to be true”. Εδώ και 3 μήνες έγινε ‘too good and so true.’

 

Μαίρη Μέλιλλου

Μαίρη Μέλιλλου
Το StudentLife Academy ήταν μία εξαιρετική εμπειρία! Καταπληκτικά άτομα, παρά πολύ καλοί coaches, πολύ οργανωμένο. Οι coaches έχουν πάρα πολλές γνώσεις και βοηθούν σε ότι τους ζητήσεις είτε είναι σχετικό του μαθήματος είτε κάτι πιο γενικό στον συγκεκριμένο τομέα! Επίσης σου παρέχουν πάρα πολύ υλικό, videos, presentations, pdf, tutorials κλπ όπου μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να τα δεις.

Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν η προετοιμασία που σου κανουν οι coaches για το πώς θα αντιμετωπίσεις και προσεγγίσεις πελάτες για να μπορέσεις να ξεκινήσεις το freelance, το απαραιτήτο υλικό για να είσαι προετοιμασμενη απέναντι στον πελάτη, να μπορείς να απαντάς οποιαδήποτε ερώτηση σου θέσει ο πελάτης κλπ.

Τέλος είναι πολύ σημαντικό ότι προσφέρουν ταχύρρυθμα μαθήματα και πρωινά και απογευματινά αν εργάζεσαι! Είναι εξαιρετική εμπειρία και αξίζει και τον χρόνο σου και τα λεφτά σου! Μην το σκέφτεσαι!

 

Κάνε αίτηση στο Social Media Freelancer Bootcamp και μάθε περισσότερα!

 

Νικόλας Σάββα

Νικόλας Σάββα
Το training για τους Social Media Freelancers ήταν καλύτερο από την περιγραφή των παιδιών. Η επεξήγηση για να καταφέρεις να έχεις 1 πελάτη είναι με μαθηματική ακρίβεια επιτυχημένη, αφού το μόνο εμπόδιο στην όλη κατάσταση είναι ο εαυτός σου που πολλές φορές δεν σε αφήνει να βγεις από το comfort zone σου.

Εκεί όμως ο φίλος Πόλυς Ιωάννου και coach μου έδωσε να καταλάβω πώς είναι απλά να πάρεις την απόφαση και ότι πολλές φορές η ‘χυλόπιτα’ είναι πιο σημαντική αφού μαθαίνεις πιο πολλά έτσι. Ευχαριστώ ακόμα μια φορά τον εξαιρετικό και μοναδικό φίλο Πόλυ Ιωάννου για την στήριξη και την πίστη σε όλα τα παιδιά αλλά και σε εμένα προσωπικά.

 

Στέλλα Πέτρου

Στέλλα Πέτρου
Μετά από 6 χρόνια σπουδών στον τομέα της υγείας και 3 χρόνια εργασίας στον κλάδο μου αποφάσισα να αλλάξω καριέρα και ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Ξεκίνησα στο Student Life Academy που είναι εξ αποστάσεως και μου έμαθαν τα πάντα βήμα βήμα (τα πρακτικά skills, το mindset της δουλειάς και μεθόδους να κλείνω πελάτες ή να σκίζω σε job interviews, επίσης είναι δίπλα μου σε κάθε απορία ακόμα και μετά το course), έπιασα και τα Google certifications, διάβασα αρκετά άρθρα, είδα πολλά βίντεο.

Ξεκίνησα να εργάζομαι στα social media μιας μεγάλης εταιρείας και είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί μπορώ να εργάζομαι από παντού και είναι μια fun δουλειά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι παιχνιδάκι. Κάθε μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη και θέλει συνέχεια ψάξιμο γιατί ο χώρος του μάρκετινγκ και των social media αλλάζει συνέχεια. Αν είναι κάτι που αγαπάς ακολούθησε το με χίλια ????

 

Κάνε αίτηση στο Social Media Freelancer Bootcamp και μάθε περισσότερα!

 

Κορίνα Κοτζιάπασιη

Κορίνα Κοτζιάπασιη
Ως παθιασμένη λάτρης των social media και δασκάλα προσχολικής εκπαίδευσης, πάντα με ενδιέφερε να βρίσκω νέους τρόπους για να συνδέω ανθρώπους και να μοιράζομαι ελκυστικό περιεχόμενο. Αφού συνειδητοποίησα ότι η διαχείριση των social media και η δημιουργία περιεχομένου ήταν το αληθινό μου πάθος, αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρο μου με πλήρη απασχόληση.

Καθώς τα social media εξελίσσονται συνεχώς, ήθελα να είμαι και εγώ μέρος αυτή της αλλαγής! Γι’αυτό αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω στο Student Life Bootcamp και τώρα νιώθω πραγματικά περήφανη γιατί ξέρω ότι μπορώ να βοηθήσω μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν πιθανούς πελάτες με ουσιαστικό και ελκυστικό τρόπο.

 

Θέλμα Πουπάζη

Θέλμα Πουπάζη
H εμπειρία μου στο StudentLife Academy ήταν η καλύτερη!!! Οι coaches είναι πολύ καλοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν! Μέσα σε μόνο 3 μήνες έμαθα τόσα πολλά και τα video tutorials τα οποία μας δίνουν είναι πολύ κατανοητά και χρήσιμα.

Πολύ σημαντικό είναι ότι δίνουν έμφαση στην πρακτική πλευρά της δουλειάς κάτι που είναι τόσο σημαντικό και σπανίζει να το βρεις. Νοιάζονται πάρα πολύ για το μέλλον μας και έχουν στόχο να μας βοηθήσουν όσο γίνεται δίνοντας μας διάφορες ικανότητες και τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσουμε να βρούμε δουλειά και να βιοποριστούμε από αυτό…είτε το κάνεις part-time είτε full-time…

Είναι online, σε πολύ καλή τιμή για όσα προσφέρουν, μόνο 3 μήνες, με πολύ καλά άτομα. Μπορείς να επιλέξεις αν προτιμάς να παρακολουθήσεις τα πρωινά ή τα απογευματινά μαθήματα…. Επίσης, ενθαρρύνουν το feedback. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί ακόμα και αν νιώσεις πως κάτι δεν σε βολεύει τόσο, θα σεβαστούν την άποψη σου και θα το έχουν υπόψιν για το μέλλον. Γενικά αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία!

 

Πάτησε εδώ, για να μάθεις περισσότερα και να προχωρήσεις με την εγγραφή σου στο Social Media Freelancer Bootcamp

* Yπάρχει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών. Αν κάτι δεν σου αρέσει ή αν αλλάξει κάτι και δεν μπορείς να συνεχίσεις, μπορείς να αποχωρήσεις από το πρόγραμμα και παίρνεις πίσω ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις δώσει.