Μάθε για την 1η Σελίδα στην Κύπρο που Συνδέει Social Media Freelancers με Εταιρείες!

Πάρα πολλές εταιρείες ψάχνουν για ένα οικονομικό τρόπο να έχουν μια ωραία παρουσία στα social media και να καταφέρουν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Οι πιο μεγάλες εταιρείες έχουν εσωτερικό τμήμα marketing και συνεργάζονται και με διαφημιστικές εταιρείες.

Όμως, οι πιο μικρές εταιρείες δεν έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα. Η καλύτερη τους επιλογή είναι να δουλέψουν με κάποιο freelancer (ελεύθερο επαγγελματία).

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρουν που να ψάξουν για να βρουν καλούς freelancers!

Αυτό τώρα όμως αλλάζει! To StudentLife Academy παρουσιάζει την πρώτη σελίδα στην Κύπρο αποκλειστικά αφιερωμένη στο να βοηθά εταιρείες να βρουν τον freelancer που ταιριάζει στην δική τους εταιρεία.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα στο https://studentlifeacademy.com.cy/social-media-freelancers/

Όλοι freelancers που βρίσκονται στην σελίδα έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το Social Media Freelancer Bootcamp, το οποίο τους έχει προετοιμάσει για να μπορούν να διαχειρίζονται εξ ολοκλήρου τα social media μιας εταιρείας.

Το κάθε άτομο έχει το δικό του ξεχωριστώ background και αυτό είναι σημαντικό γιατί, για παράδειγμα, αν ένα άτομο έχει ασχοληθεί με τον χορό τότε αυτός θα είναι τέλειος υποψήφιος για να συνεργαστεί με μια σχολή χορού για να τρέχει την διαφήμιση του γιατί έχει και καλή γνώση και εμπειρία του αντικειμένου.

Αν έχεις επιχείριση και ψάχνεις για κάποιο άτομο να σου διαχειρίζεται επαγγελματικά τα social media σου τότε μπες στην σελίδα, διάβασε τα προφίλ των freelancers και επικοινώνησε με το άτομο που σου τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον.

Από την εμπειρία μας, για να δουλέψει καλά μια σχέση επιχείρησης – freelancer θα πρέπει να δωθεί μια αρχική περίοδο συνεργασίας τουλάχιστον 3 μηνών. Δεν μπορούν να παραχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα από την μια μέρα στην άλλη.

Αν είσαι άτομο που θέλει να ασχοληθεί με το freelancing και να μπει το προφίλ σου στην σελίδα, μπορείς να συμμετάσχεις στο επόμενο Social Media Freelancer Bootcamp!

Τα νέα τμήματα ξεκινούν 28 Μαρτίου 2024 Η προθεσμία για εγγραφή είναι στις 23 Φεβρουαρίου 2024.

Κάποιοι από τους freelancers μας έχουν δουλειά πλήρης απασχόλησης και ασχολούνται με το freelancing στο πλάι για ένα επιπλέον εισόδημα. Ενώ κάποιοι άλλοι ασχολούνται full-time με το freelancing! Υπάρχουν πολλές επιλογές.

Υπάρχει 15 μέρες δοκιμαστική περίοδος!

Κάνε την αίτηση σου εδώ: https://studentlifeacademy.com.cy/freelancer-bootcamp/