Δωρεάν Workshop: Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις €500 το μήνα έξτρα, με τη διαχείριση των Social Media μικρών εταιρειών!

Είναι αρκετά δύσκολο να αυξήσεις κατά €500 το μηνιαίο σου εισόδημα. Για αρκετούς από εμάς, αυτό το επιπλέον εισόδημα έχει την δυνατότητα να αλλάξει αρκετά την ποιότητα ζωής μας.

Πώς όμως, πρακτικά, μπορείς να αυξήσεις κατά €500 το εισόδημα σου χωρίς να πρέπει να έχεις φυσική παρουσία σε μια δεύτερη δουλειά; Έτσι και αλλιώς, δεν ζούμε για να δουλεύουμε, δουλεύουμε για να ζούμε!

Θα σου περιγράψω ένα απλό, κατανοητό και εφικτό τρόπο να δημιουργήσεις ένα σεβαστό επιπλέον εισόδημα. Μάλλον δεν θα σε βοηθήσει να γίνεις πλούσιος, αλλά σίγουρα θα μπορείς να αποκτήσεις αυτό το κάτι έξτρα που θα σε βοηθήσει να κάνεις την ζωή σου λίγο πιο άνετη.

Υπάρχουν χιλιάδες μικρές εταιρείες στην Κύπρο που ψάχνουν για άτομα να αναλάβουν τα social media τους. Οι διαφημιστικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την διαχείριση των social media μικρών εταιρειών γιατί εστιάζουν την προσοχή τους σε πιο μεγάλες εταιρείες με πιο βαθιές τσέπες. Αυτό αφήνει ένα κενό στην αγορά για freelancers (ελεύθερους επαγγελματίες).

Γίνε Social Media Freelancer και ανάλαβε εσύ να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών επιχειρήσεων.

Ένας freelancer μπορεί να χρεώνει από €150 μέχρι €500 (ίσως και περισσότερα) τον μήνα για να αναλάβει την διαχείριση των social media ενός πελάτη. Αν πούμε ότι, ανά μέσο όρο, χρεώνεις €250 τον μήνα, αν έχεις μόνο 2 πελάτες μπορείς να έχεις ένα μηνιαίο εισόδημα €500. 

Άρα, με μόνο 2-3 πελάτες μπορείς να έχεις αυτό το επιπλέον εισόδημα. Δεν χρειάζεται να “πουλάς” συνέχεια. Απλά βρίσκεις μερικά άτομα που χρειάζονται τις υπηρεσίες σου και τους προσφέρεις πραγματική βοήθεια. 

Πρέπει αρχικά να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών εταιρειών (που πίστεψε με, δεν είναι και πυρηνική επιστήμη). Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να δουλεύεις πάνω τους τις μέρες και ώρες που βολεύουν εσένα. 

Το StudentLife Academy έχει αναπτύξει το Social Media Freelancer Bootcamp, το οποίο σε βοηθά να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνεις Social Media Freelancer. Για 3 μήνες θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον προσομείωσης όπου θα τρέχεις αληθινές διαφημίσεις, με την καθοδήγηση του coach σου, για να μπορείς να εξασκηθείς πρακτικά στην σωστή διαχείριση του Facebook, Instagram, Google και Youtube. 

Επίσης, θα μάθεις πώς να αποκτήσεις πελάτες, πόσα να χρεώνεις, ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα προσφέρεις και όλες τις μικρές-μικρές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να νιώσεις 100% έτοιμος να ξεκινήσεις.

Το StudentLife Academy διοργανώνει ένα δωρεάν workshop για το πώς να ασχοληθείς επαγγελματικά με τα Social Media ως Freelancer.

To “Social Media Freelancer Workshop” θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 18:30, μέσω Zoom.

θα συζητήσουμε θέματα όπως:

  • Τι είναι ένας Social Media Freelancer
  • Τα οφέλη στο να γίνεις Social Media Freelancer
  • Πως μπορείς, μέσα από το Social Media Freelancing, να βγάλεις επιπλέον εισόδημα ή και να το κάνεις την πλήρη απασχόληση σου
  • Τι ακριβώς κάνει ένας Social Media Freelancer
  • Πως βρίσκει πελάτες ένας Freelancer
  • Πώς να ξεκινήσεις το δικό σου Freelancing ταξίδι

 

Δήλωσε την συμμετοχή σου εδώ!