Έχεις εστιατόριο; Μάθε πώς να αποκτήσεις 1 μήνα δωρεάν διαχείριση των Social Media σου!

Victor Freitas

Η σωστή διαχείριση των social media του εστιατορίου σου, σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέους πελάτες, αλλά και να σου αυξήσει το πόσο συχνά σε επισκέπτονται οι υφιστάμενοι.

Η λέξη κλειδί στην πιο πάνω πρόταση είναι η λέξη «σωστή». Όπως σε όλες τις δουλειές, αν δε βρεις τη σωστή λύση, δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημά σου.

Έχουμε μιλήσει με πολλούς επιχειρηματίες και αυτά που ακούσαμε από σχεδόν όλους είναι τα πιο κάτω:

  • «Προσπαθήσαμε μόνοι μας να ασχοληθούμε με τη διαχείριση των social media, αλλά δεν έχουμε τον χρόνο και δεν ξέρουμε αν τα κάνουμε σωστά ή όχι.»
  • «Συνεργαστήκαμε με ένα ή περισσότερους εξωτερικούς συνεργάτες, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και τη συνεργασία.»
  • «Τα λεφτά που δίνουμε δεν φέρνουν τα ανάλογα αποτελέσματα και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει τον κόπο.»

Κατανοούμε απόλυτα τους παραπάνω προβληματισμούς. Αλλά, είναι σαν να λες: «Πήγα σε 2 εστιατόρια και δεν ήταν καλό το φαγητό τους, άρα δεν θα ξαναπάω σε εστιατόριο γιατί είναι όλα χάλια. Θα μαγειρεύω μόνος μου και δε θα πηγαίνω πουθενά, να μην ξοδεύω και άδικα τα λεφτά μου!»

Το σωστό marketing είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη βιωσιμότητα και κερδοφορία της εταιρείας σου. Ειδικά στην εποχή των social media, έχει γίνει πολύ πιο αποτελεσματικό, φθηνό και εύκολο να προσεγγίσεις χιλιάδες νέους πιθανούς πελάτες!

Θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σου! Έτσι, για να σπάσουμε εύκολα τον πάγο, θα σου προσφέρουμε 1 μήνα ΔΩΡΕΑΝ διαχείριση των social media της επιχείρησής σου για να δοκιμάσουμε τη συνεργασία μας χωρίς ρίσκο.

Οι κύριοι στόχοι μας είναι να σου αυξήσουμε τον αριθμό των κρατήσεων ή/και παραγγελιών σου και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα από υφιστάμενους πελάτες.

Αν στο τέλος του μήνα αξιολογήσεις ότι αυτή η συνεργασία είναι προς το συμφέρον σου και νιώθεις ότι μπορείς να μας εμπιστευτείς, μπορούμε να συνεχίσουμε. Αν όχι, τουλάχιστον κάτι θα μάθεις από την εμπειρία και δεν θα σου κοστίσει σχεδόν τίποτα (εκτός από το ποσό που θα ξοδέψουμε σε διαφημίσεις στο Facebook και Instagram).

Έχουμε 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του media & marketing. Οι πελάτες μας, μας λένε ότι αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι είμαστε συνεπείς.

Τα τελευταία 8 χρόνια έχουμε συνεργαστεί με δεκάδες brands στην Κύπρο, όπως Domino’s Pizza, TGI Fridays, Burger King, Pizza Hut, Taco Bell, Φούρνοι Ζορπάς, Marinado και πολλά άλλα!

Κάνουμε αυτό που λέμε ότι θα κάνουμε. Δεν θα σου τάξουμε τον ουρανό με τ’ άστρα. Θα εκτελέσουμε με συνέπεια αυτά που ξέρουμε ότι δουλεύουν και θα βελτιώνουμε μεθοδικά τα αποτελέσματα μέσα από συστηματική δουλειά!

Αν σε ενδιαφέρει να διευθετήσουμε μια συνάντηση και να αρχίσουμε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο,
συμπλήρωσε τα στοιχεία σου πιο κάτω και θα σε πάρουμε τηλέφωνο το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.