Όλοι θέλουμε ένα έξτρα εισόδημα! Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αποκτήσουμε;

Social Medial Freelancer Bootcamp Logo

Όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα έξτρα εισόδημα. Γιατί, όμως, τόσοι λίγοι από μας το καταφέρνουν;

Γενικά, θέλουμε να κάνουμε διάφορα όμορφα πράγματα, βάζουμε υψηλούς στόχους και στο τέλος… τίποτα!

Γιατί όμως; Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει στο να κάνουμε αυτά που λέμε στον εαυτό μας ότι θέλουμε να κάνουμε;

Πρόσφατα πέρασα από 4 μήνες personal coaching για τα διάφορα θέματα που ταλανίζουν την ζωή μου. Το πιο σπουδαία πράγμα που αντιλήφθηκα ήταν ότι στα θέματα της ζωής μου στα οποία είχα ουσιαστική στήριξη, τα πήγαινα περίφημα! Ενώ, εκεί όπου προσπαθούσα μόνος μου να αντεπεξέλθω, είχα σοβαρά προβλήματα.

Όντος, κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί.

Στα σημαντικά πράγματα της ζωή μας, χρειαζόμαστε βοήθεια. Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια. Δεν είσαι αδύναμος ή ανίκανος αν ζητήσεις βοήθεια.

Αυτός που ισχυρίζεται ότι τα έκανε όλα μόνος του είναι είτε ψεύτης ή δεν εκτιμά τους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει με τον Α ή Β τρόπο.

Για μια δεκαετία τώρα, έχω αποκτήσει εμμονή με την ψυχολογία πίσω από ψηλά επιτεύγματα. Αυτό που έχουν κοινό όλοι όσοι έχουν επιτύχει σπουδαία πράγματα στη ζωή τους είναι:

  1. Έχουν ικανό μέντορα ή coach ή κάποιον στη ζωή τους που τους κρατά υπόλογους
  2. Ακολουθούν μια έντονη και συστηματική άσκηση για να αναπτύσσουν με μεθοδικό τρόπο τις δεξιότητες τους
  3. Θεωρούν την κριτική (feedback) ως το κύριο εργαλείο αυτοβελτίωσης   

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι πετυχαίνουν τους στόχους τους κάνοντας πράγματα, όχι ονειρεύοντας ότι θα τα κάνουν. Ξέρουν επίσης ότι θα αποτύχουν πολλές φορές αλλά κατανοούν ότι αυτό είναι μέρος της εξίσωσης. 

Η επιτυχία στον πραγματικό κόσμο

Τι έχουμε μάθει;

Ο πραγματικός λόγος που οι περισσότεροι δεν μπορούν να βγάλουν ένα επιπλέον εισόδημα είναι γιατί κυριεύονται από ένα συγκεκριμένο φόβο. Τον φόβο ότι “δεν είμαι αρκετά ικανός”. Αυτός ο φόβος μας κρατά πίσω στο να είμαστε Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ. Τούτος ο φόβος μας περιορίζει στο να κάνουμε μια δουλειά που δεν μας αρέσει και να ανεχόμαστε να αμοιβόμαστε με ψίχουλα.

Αυτός ο φόβος μας κοστίζει και πολλά λεφτά αλλά μας κοστίζει και την αυτοεκτίμηση μας. Πώς θα ένιωθες αν, όντος, κατάφερνες να είχες ένα δεύτερο σταθερό μηνιαίο εισόδημα; 

Πέρσι το καλοκαίρι ήθελα ένα έξτρα εισόδημα και έκανα μερικά burger pop-up events στον Καλοπαναγιώτη. Το γεγονός ότι κατάφερα σε λίγες εβδομάδες να μάθω πώς να κάνω τα πιο τέλεια burgers, να καταφέρω να κλείσω συμφωνία με ένα μπαράκι της γειτονιάς, να φέρω κόσμο και να το εκτελέσω με επιτυχία, γέμισε την ψυχή μου με αυτοπεποίθηση και τις τσέπες μου με λεφτά! 😉

Για σένα, πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσεις ένα επιπλέον εισόδημα;

Αν όντως είναι τόσο σημαντικό, τότε ιδού η ευκαιρία. 

Θα μάθεις ένα μεθοδικό, step-by-step τρόπο να διαχειρίζεσαι με επιτυχία τα social media μιας μικρής εταιρείας. 

Πίστεψε με, δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι μπορείς να φανταστείς. Θα είναι μια πραγματική πρόκληση. Θα είναι σαν και να κάνεις training με τον πιο απαιτητικό προσωπικό γυμναστή. 

Αλλά στο τέλος, θα έχεις αποκτήσει τις δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα δεύτερο εισόδημα… τώρα, και για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και αν γίνει κάτι και χάσεις την δουλειά σου θα ξέρεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, στηρίζοντας στις νέες δεξιότητες που έχεις αποκτήσει.

Αν είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα και να λαβεις συμμετοχή στο Social Media Freelancer Bootcamp τότε κάνε την εγγραφή σου εδώ

Ισχύει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών. Πληρώνεις την προκαταβολή, μπαίνεις στο πρόγραμμα, δοκιμάζεις για 15 μέρες και, αν το επιθυμείς, μπορείς να αποχωρήσεις και να πάρεις πίσω ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει.
Η προθεσμία για εγγραφή λήγει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στις 11:59μμ.