Απόκτησε εργασιακή εμπειρία και επιπλέον εισόδημα, με τη διαχείριση των Social Media μικρών εταιρειών!

work from anywhere

Υπάρχουν 2 μεγάλες ανάγκες που έχουν oι νέοι απόφοιτοι:

  1. Χρειάζονται εισόδημα και,
  2. Χρειάζονται εργασιακή εμπειρία

Αρκετοί που έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα έχουν ζήσει το πλέον παράλογο φαινόμενο του να ψάχνουν για δουλεία και όλοι εργοδότες να ζητούν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. 

Και όλοι κάνουμε τον ίδιο συνειρμό: «Πώς θα αποκτήσω εργασιακή εμπειρία όταν δεν μου δίνει κανένας την ευκαιρία να την αποκτήσω;»

Υπάρχει τρόπος, όμως, να «χακάρεις» το σύστημα. 

Για άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Digital Marketing, υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία.

Θα σου περιγράψω ένα απλό, κατανοητό και εφικτό τρόπο να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία και να δημιουργήσεις ένα σεβαστό επιπλέον εισόδημα.

Υπάρχουν χιλιάδες μικρές εταιρείες στην Κύπρο που ψάχνουν για νεαρά άτομα να αναλάβουν τα social media τους. Οι διαφημιστικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την διαχείριση των social media μικρών εταιρειών γιατί εστιάζουν την προσοχή τους σε πιο μεγάλες εταιρείες με πιο βαθιές τσέπες. Αυτό αφήνει ένα κενό στην αγορά για freelancers (ελεύθερους επαγγελματίες).

Μπορείς να γίνεις εσύ Social Media Freelancer και να αναλάβεις να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών επιχειρήσεων.

Ένας freelancer μπορεί να χρεώνει από €150 μέχρι €500 (ίσως και περισσότερα) τον μήνα για να αναλάβει την διαχείριση των social media ενός πελάτη. Αν πούμε ότι, ανά μέσο όρο, χρεώνεις €250 τον μήνα, αν έχεις μόνο 2 πελάτες μπορείς να έχεις ένα μηνιαίο εισόδημα €500. 

Άρα, με μόνο 2-3 πελάτες μπορείς να έχεις αυτό το επιπλέον εισόδημα. Δεν χρειάζεται να “πουλάς” συνέχεια. Απλά βρίσκεις μερικά άτομα που χρειάζονται τις υπηρεσίες σου και τους προσφέρεις πραγματική βοήθεια. 

Πρέπει αρχικά να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών εταιρειών (που πίστεψε με, δεν είναι και πυρηνική επιστήμη). Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να δουλεύεις πάνω τους τις μέρες και ώρες που βολεύουν εσένα. 

Το StudentLife Academy έχει αναπτύξει το Social Media Freelancer Bootcamp, το οποίο σε βοηθά να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνεις Social Media Freelancer. Για 3 μήνες θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον προσομείωσης όπου θα τρέχεις αληθινές διαφημίσεις, με την καθοδήγηση του coach σου, για να μπορείς να εξασκηθείς πρακτικά στην σωστή διαχείριση του Facebook, Instagram, Google και Youtube. 

Επίσης, θα μάθεις πώς να αποκτήσεις πελάτες, πόσα να χρεώνεις, ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα προσφέρεις και όλες τις μικρές-μικρές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να νιώσεις 100% έτοιμος να ξεκινήσεις.

Εργασιακή Εμπειρία

Αν αφοσιωθείς και εργαστείς μεθοδικά και για ένα χρόνο δείξεις ότι ανέλαβες τα social media 2-3 μικρών εταιρειών, τότε οι πιθανότητες σου να προσληφθείς στον τομέα του marketing θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά είναι καλά, αλλά ένας εργοδότης ζητά εμπειρία. Και το γεγονός ότι ανέλαβες δικούς σου πελάτες δείχνει πρωτοβουλία, ηγετικές ικανότητες και πολλές άλλες πολύ σημαντικές δεξιότητες που εκτιμούν πολύ οι περισσότεροι εργοδότες.

Τα τελευταία 5 χρόνια, πάνω από 500 άτομα έχουν περάσει από τα προγράμματα του StudentLife Academy. Κάποιοι έχουν αποκτήσει θέση πλήρους απασχόλησης, άλλοι έχουν βρει πελάτες και άλλοι έχουν εφαρμόσει τις νέες δεξιότητες που έχουν αναπτύξει στις εταιρείες που ήδη εργάζονται.

 

“Το να λάβω μέρος στην ομάδα του StudentLife Academy, ήταν η πιο σωστή επιλογή που πήρα ποτέ! Στην αρχή είχα αμφιβολίες αν όντως θέλω να το κάνω όμως ευτυχώς το έκανα και ήταν η καλύτερη και πιο γεμάτη σε γνώσεις περίοδος της ζωής μου! Ανακάλυψα ότι γεμίζει με και αγαπώ ήδη τη μελλοντική μου δουλειά!” Λουκία Παρπέρη

 

 

“Μέσα από την ακαδημία βρήκα τον εαυτό μου και τον ενθουσιασμό μου. Η αγάπη μου για τα social media ήταν ολοφάνερη από πάντα αλλά το πάθος των coaches μου για αυτό που έκαναν, ήταν τόσο μεταδοτικό που όντως ένιωσα οτι η καριέρα μου στο Digital Marketing ξεκίνησε με το που μπήκα στη ακαδημία.” Ιουλιέττα Λαγούδη

 

 

Μάθε περισσότερα για το Social Media Freelancer Bootcamp και κάνε την εγγραφή σου εδώ