Weekly Marketing Feed #16: To Instagram προσθέτει νέο αυτοκόλλητο και background

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media!

Σε αυτό το feed θα μάθεις για την μεταφορά των posts στο Facebook, το νέο αυτοκόλλητο και background του Instagram και για τη δυνατότητα να ανεβάζεις 4Κ εικόνες στα tweets σου!

Ακόμη θα μάθεις πληροφορίες, για τα νέα Audio Rooms του Facebook, αλλά και πώς το Instagram προστατεύει τους χρήστες του!

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα: 

1 Το Facebook θα επιτρέψει την μεταφορά των posts

Unsplash.com

Με αυτή τη νέα επιλογή, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν τα posts και τις σημειώσεις που επιθυμούν σε πλατφόρμες εκτός του Facebook. Αυτές οι πλατφόρμες είναι Google Docs, Blogger και WordPress.

Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους με το εργαλείο “Transfer your Information”.

(Social Media Today)

2 To Instagram προσθέτει νέο αυτοκόλλητο και background

Unsplash.com

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το Instagram προσπαθεί να φέρει ένα νέο αυτοκόλλητο για links, που θεωρητικά θα δουλεύει ως swipe up για τα stories. Μέχρι στιγμής, μόνο οι λογαριασμοί που έχουν 10 χιλιάδες followers μπορούν να έχουν αυτή την δυνατότητα.

Εκτός από τα αυτοκόλλητα, το Instagram θα προσθέσει την επιλογή για νέα διάφορα διασκεδαστικά background και χρώματα για τα Direct Chats, όπου μπορεί να επιλέξει ο κάθε χρήστης.

(Social Media Today

3 Το Twitter μπαίνει στην εποχή του 4Κ

Unsplash.com

Μετά από μερικές δοκιμές τον προηγούμενο μήνα, το Twitter ανακοίνωσε επισήμως ότι όλοι οι χρήστες του μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες με ανάλυση 4Κ σε tweets.

Το Twitter αναφέρει: “Ώρα να δημοσιεύονται οι high resolution φωτογραφίες. Οι επιλογές ανεβάσματος και προβολής 4Κ φωτογραφιών, είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες Android και iOS!”

(Social Media Today)

4 To Facebook ανακοινώνει τα νέα Audio Rooms

Unsplash.com

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Facebook έκανε πραγματικότητα τις φήμες για δημιουργία Audio Tools σαν το Clubhouse. H δομή αυτών των rooms θα είναι πανομοιότυπη με αυτή του Clubhouse, ενώ θα είναι διαθέσιμα στο Facebook αλλά και στο Messenger, βάζοντας πίεση στον ανταγωνισμό με το Clubhouse.

(Social Media Today)

5 To Instagram προστατεύει τους χρήστες με νέα εργαλεία

Unsplash.com

Με αφορμη τις ανεπιθύμητες συγκρούσεις και τα απειλητικά μηνύματα, το Instagram αποφάσισε να προσθέσει νέα εργαλεία για την επίλυση του πιο πάνω θέματος.

Ο λόγος πρόκειται για για την δυνατότητα φιλτραρίσματος των αιτημάτων μηνυμάτων που περιλαμβάνουν προσβλητικές λέξεις, και έναν νέο τρόπο για να σταματούν οι χρήστες να επικοινωνούν με έναν συγκεκριμένο λογαριασμό.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.