Μάθε τι έχουν να πουν αυτοί που συμμετείχαν στο Social Media Freelancer Bootcamp του StudentLife Academy!

Για να πάρεις μια μεγάλη απόφαση για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, είναι σημαντικό να νιώσεις σιγουριά! Ο καλύτερος τρόπος να νιώσεις αυτή την σιγουριά, είναι να ρωτήσεις κάποιους που έχουν κάνει ήδη αυτό που θέλεις να κάνεις και εσύ.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχουν περάσει περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες από τα πρακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα του StudentLife Academy.

Μάθε τι έχουν να πουν μερικοί που έχουν ήδη συμμετάσχει!

 

Θέλμα Πουπάζη

Πόσα χρόνια δημόσιο σχολείο, μετά ιδιωτικό σχολείο, μετά σπουδές στο εξωτερικό, πόσα σεμινάρια κτλ. και όμως μέσα σε 3 μήνες βρήκα το καλύτερο και πραγματικά έμαθα τόσα πολλά! Είναι κάτι που συνιστώ αδιαμφισβήτητα σε όλους! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις χαμένος μέσα από το Social Media Freelancer Bootcamp, είτε θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον τομέα είτε όχι. Υπέροχη ομάδα, πανέξυπνη πρωτοβουλία και είμαι πολλά τυχερή και ευγνώμων που είχα τον Πόλυ για coach μου! Όσες γνώσεις και αν κέρδισα, το πιο σημαντικό είναι το ότι εξαρχής ένιωθα οτι ανήκω σε μια ομάδα ανθρωπιάς και σεβασμού, με ξεκάθαρο στόχο να μας ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ! Είμαι περήφανη και χαρούμενη που το τόλμησα και μακάρι να έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν αύτη την υπέροχη εμπειρία!

 

Ανδρέας Χρυσοστόμου

“Φαντάσου να μην ξέρεις πώς να κολυμπάς και σε ρίχνουν στα βαθιά αλλά πάντα υπάρχει ένας έμπειρος/επαγγελματίας/φίλος/οδηγός εκεί μαζί σου για να σε κρατά στην επιφάνεια οπότε πας να βυθιστείς. Να κατακτούμε επαγγελματική εμπειρία όλοι μας, μια παρέα, με απόλυτη ειλικρίνεια μεταξύ μας. Αυτή είναι η εμπειρία μου με την Ακαδημία.”

 

Ευσεβία Γιωργαλλή

“Καθημερινά βρίσκεσαι αντιμέτωπος με εκατομμύρια αποφάσεις, άλλες μικρές και ασήμαντες ενώ άλλες είναι καθοριστικές για την ζωή σου. Στην πορεία, ο χρόνος είναι ο κριτής που θα σου δείξει αν αυτές οι επιλογές που έκανες ήταν ορθές ή λανθασμένες. Για το StudentLife Academy υπάρχει κριτής και δεν είναι ο χρόνος, αλλά όλα τα άτομα που πέρασαν ήδη από εκεί με 100% επιτυχία εργοδότησεις. Ένας τέτοιος κριτής είμαι και εγώ. Η απόφαση που πήρα για να ενταχθώ στο Digital Marketing Course του StudentLife Academy ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει στην ζωή μου μέχρι σήμερα, χωρίς καμία υπερβολή! Η υπέροχη αυτή ομάδα κάνει πράξη ένα όνειρο. Μέσα σε 3 μήνες κατάφερα να αλλάξω την καριέρα μου, να γνωρίσω μια ομάδα από υπέροχους ανθρώπους που τώρα πια τους αποκαλώ οικογένεια μου. Αν έχεις και εσύ αυτή την αγάπη για τα Social Media ή ακόμη καλύτερα το Digital Marketing και θα ήθελες να το κάνεις δουλειά σου, κλείσε τώρα ένα ραντεβού μαζί με την ομάδα τους StudentLife Academy και μάθε ό,τι σε απασχολεί. Εσύ που δεν είσαι ικανοποιημένος με την καριέρα σου μέχρι σήμερα έλα και άλλαξε την, κάνε την σωστή επιλογή τώρα!”

 

Παναγιώτα Διανέλλο

Αποφάσισα να κάνω το Social Media Freelancer Bootcamp του StudentLife Academy αφού είχα πάθος για το marketing και τα social media και ήθελα να μάθω περισσότερα και να εξελιχθώ στον τομέα! Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα δυνατότερα σημεία στο βιογραφικό μου! Οι γνώσεις και οι πρακτικές ικανότητες που απέκτησα μέσω των μαθημάτων αυτών με βοηθούν στην καθημερινή επαγγελματική μου ζωή. Μέσα σε ένα εξάμηνο, μετά την λήξη του training στo StudentLife Academy, απέκτησα τους δικούς μου πελάτες ως social media freelancer καθώς αργότερα προσλήφθηκα από εταιρεία marketing όπου και αναπτύσσω την καριέρα μου και τις γνώσεις μου μέχρι και σήμερα!

 

Έλενα Χειμώνα

“Το Social Media Freelancer Bootcamp του StudentLife Academy δεν είναι ένα απλό course! Εδώ διδάσκεσαι σε σύντομο διάστημα τα βασικά του digital marketing, μαθαίνεις να σκέφτεσαι out of the box και πάνω από όλα δεν γνωρίζεις απλά καθηγητές και συμφοιτητές αλλά αποκτάς μια καινούρια οικογένεια με την οποία θα περάσεις πραγματικά αξέχαστες στιγμές και αμέτρητες στιγμές γέλιου!”

 

Marina Pavlova

“There is Me Before and there is Me After. Me Before the StudentLife was a person with few degrees, diverse work experience but still with that nagging voice in my head reminding me constantly that what I’m doing now is not what I’m meant to do.

You know what I mean? It is a kind of being in a limbo. I’m happy it ended when Me After was born.

The course at StudentLife helped me to realize what I’m capable of and put it all together in a skillset that cleared the vision for the future. You know the feeling, when your hard effort, your many nights’ worth of work is actually revised with care, personal attention, and given constructive, step-by-step feedback? No? Well, I’m telling you where you can have it.

They drive you crazy at StudentLife in the sense that so many things WILL happen to you, to your own understanding of who you are and what you are capable of. Most importantly, the professional field you will get yourself to is in such high demand now. Why? Because all companies, big and small can’t survive without clients. And you are there to attract, sort them out, get and keep them. It will become your new widely extended comfort zone, promise you!”

 

Ειρήνη Χατζησπύρου

“Στο StudentLife Academy μαθαίνεις ποιος πραγματικά είσαι. Βλέπεις τα όρια που έχεις ως άτομο και έτσι μαθαίνεις να τα πηδάς, ώστε να φτάνεις κάθε φορά και πιο ψηλά. Το StudentLife Academy είναι ο δρόμος γι’ αυτή την αλλαγή που φοβόσουν να κάνεις. Είναι η αλλαγή του τρόπου σκέψης. Είναι καθοδηγητής, φίλος… είναι η οικογένεια που ποτέ δε σκεφτόσουν ότι θα αποκτήσεις!”

 

Χρίστος Φιλίππου

“Η εμπειρία μου στο academy μου άφησε μόνο θετικά πράγματα. Γνώρισα άτομα χαρούμενα, ενθουσιασμένα, γεμάτα πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Και όλα αυτα μέσα στους 3 μήνες προσπαθούσαν να μας τα μεταφέρουν. Και το καλύτερο, πίστεψαν σε εμάς και στις δυνατότητες μας και μαζί με την βοήθεια τους βγάλαμε εις πέρας όλα τα projects!”

 

Έλενα Φλουρέντζου

“Η ακαδημία είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει ακαδημαϊκά μετά το τέλος των σπουδών μου στην Αγγλία. Απέκτησα νέες γνώσεις, έζησα μοναδικές εμπειρίες και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιο θέλει να κάνει και να μάθει κάτι καινούριο.”

 

Μάριος Χαραλάμπους

“Challenging, educational, intense and bonds i’ll cherish for the rest of my life.I have been happy and comfortable from almost the moment I got here. Studentlife inspired me to begin this new chapter in my life. I couldn’t have done it without you. Thank you everyone! from coaches to management! keep going and greater things will come!!”

 

Λαρίσα Πιοάρου

“Μία από τις καλύτερες εμπειρίες που έζησα και δεν θέλω να τελειώσει. Οι coaches δεν είναι εκεί μόνο για να σου μάθουν πράγματα, γίνονται φίλοι σου και σε στηρίζουν στα πάντα!”

 

Γιώργος Λαυρεντίου

“Επειδή το master πάει 1,5 με 2 χρόνια (με αχρείαστα μαθήματα πολλές φορές) ενώ το Academy είναι 3 μήνες και επειδή δεν υπάρχει εκείνο το σύστημα του σχολείου με τους βαθμούς και τα διαγωνίσματα. Ο κλάδος είναι ενδιαφέρον και βοηθάς άμεσα την εταιρεία σου να βγάλει χρήματα. Πιστεύω ότι έχει μέλλον αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το Digital Marketing!”

 

Φροσούλα Παφίτη

“4 months ago I had to make the most difficult decision in my professional career. I decided to say goodbye to the 5 years of hard work and struggles of becoming an ACCA and working in the accounting and auditing industry in order to pursue a career in digital marketing – something I have always been intrigued to discover and felt better suited my skills. Upon entering the StudentLife Academy, of course I had my doubts. Would I learn enough in 3 months to be employed? Is it worth the change? Today I can confirm to you that I had made the best decision. It’s crazy how much you can learn and change as a person in 3 months. All of this would not have been possible without the hard work and dedication coming from the coaches themselves. Savvas, Tasos, Polis and Andreas were next to me every step of the way. They helped me to step out of my comfort zone, face my weaknesses and appreciate my skills. If you’re unhappy in your job like I was, don’t overthink it, life is short, give Studentlife Academy a call ? ”

 

Γιώργος Κωνσταντίνου

“Πραγματικά οι γνώσεις και η εμπειρία που μου πρόσφερε η ακαδημία γύρω από τον τομέα του digital marketing θα με βοηθήσουν σίγουρα στον επαγγελματικό μου τομέα. Τα projects είναι εκπληκτικά και τα αποτελέσματα στα αλήθεια αξιοθαύμαστα. Γνωρίζεις κόσμο, κάνεις συνεργάτες και φίλους, αλλά εκεί που θέλω να σταθώ περισσότερο είναι στους εκπαιδευτές. Το πάθος τους ήταν μεγάλο για την δουλειά τους και το μετέδωσαν και στους φοιτητές της ακαδημίας. Είναι οι ειδικοί σε αυτό που κάνουν και αξίζουν συγχαρητήρια. Επίσης η επικοινωνία και η μεταδοτικότητα τους είναι γενικότερα εκπληκτική, είναι από τους ανθρώπους που αλήθεια αξίζει να γνωρίσει κάποιος.”

 

Κατερίνα Κουρούσιη

“Το StudentLife Academy ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει. Βρήκα μια υπέροχη, και λίγο τρελή, ομάδα που με βοήθησε να εξελιχθώ στον τομέα του digital marketing. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μου έμαθε πολλά για τις προσωπικές μου δυνατότητες. Ένα ταξίδι γεμάτο πρακτική, γνώση και εμπειρία!”

 

Φλορεντία Βαρωσιώτη

Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις, αν θες να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και διψάς για μάθηση, τότε το StudentLife Academy είναι αυτό που ψάχνεις. Ως πρώην φοιτήτρια της ακαδημίας, νιώθω ότι η συγκεκριμένη περίοδος της ζωής μου ήταν αυτή που με γέμισε μαθησιακά , διευρύνοντας τις γνώσεις μου στον απαιτητικό τομέα του Digital Marketing.

Έχω αποκτήσει την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία, ούτως ώστε με επιτυχία να χρησιμοποιώ προωθητικές τεχνικής μέσω από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων παγκοσμίως. Ήταν τιμή μου να δουλέψω και να μάθω από τους καλύτερους coaches, οι οποίοι με βοήθησαν σημαντικά στο να κτίσω αυτοπεποίθηση ως άτομο, και να δω με αισιοδοξία το μέλλον μου στον τομέα του Digital Marketing.

 

Άννα Παρτασά

Αν ψάχνεις ένα πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σου προσφέρει γνώση, εργασιακή εμπειρία και στην πορεία θα σε βοηθήσει να βρεις δουλειά, τότε έλα στο StudentLife academy. Μέσα σε 3 μήνες θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις σε projects με πραγματικές εταιρείες. Θα μάθεις πώς να παράγεις το σωστό κείμενο και να δημιουργείς διαφημίσεις σε facebook, google και instagram, πάντα με την σωστή καθοδήγηση από τους έμπειρους coaches στον χώρο του marketing και των social media. Πέρα από αυτά ένας λόγος που αξίζει τον κόπο να έρθεις στην ακαδημία, είναι ότι όλα αυτά θα τα ζήσεις στο πιο τρελό περιβάλλον! Το χιούμορ είναι το number one στοιχείο που χαρακτηρίζει την οικογένεια του StudentLife. Δεν πρόκειται να νιώσεις ποτέ το κλίμα του πανεπιστημίου και την “απόσταση” μεταξύ καθηγητή και φοιτητή. Λοιπόν, αν αγαπάς τα social media και θέλεις να εξελιχθείς σε αυτό τον χώρο, απλά μπες στο πρόγραμμα και μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις! ?

 

Πιέρια Βασιλείου

“Όλα ξεκίνησαν όταν πήρα το πτυχίο μου στις Πολιτικές Επιστήμες τον Μάιο του 2018.  Ήξερα ότι είναι δύσκολο να βρω μια δουλειά στον τομέα μου και έψαχνα κάτι για να το συνδυάσω είτε σε μεταπτυχιακό είτε σε course.  Έβλεπα τις αναρτήσεις για το Student Life Academy, διάβασα όλα τα άρθρα και αποφάσισα να κάνω την αίτηση μου χωρίς να είμαι σίγουρη ακόμα.  Πείστηκα περισσότερο όταν πήγα στο interview στην ακαδημία αλλά και όταν γνωστοί μου είχαν πει καλά λόγια! Την πρώτη μέρα (η οποία θα μείνει αξέχαστη) πήγαμε στο πάρκο Αθαλάσσας όπου γνωριστηκαμε μεταξύ μας με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο. Γνώρισα πολύ θετικά άτομα, παίξαμε, γελάσαμε και περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα. Όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα, τα βρήκα όλα πολύ ενδιαφέροντα αλλά ταυτόχρονα δεν ήμουν σίγουρη αν μπορώ να ανταπεξέλθω αφού υπήρχαν άτομα με γνώσεις στον τομέα ενώ εγώ τα είχα ακούσει για πρώτη φορά.
Υπήρξαν μέρες πολύ πιεστικές. Με το πέρας των μαθημάτων όμως, είδα ότι μπορούσα να ανταπεξέλθω. Όταν έβλεπα ότι αυτό που θεωρούσα άγνωστο και δύσκολο ξαφνικά το καταλαβαίνω έπαιρνα δύναμη. Έβαλα στόχους, ήθελα να γίνω καλύτερη και κατάλαβα ότι αυτή τη δουλειά μπορώ να την κάνω μια ζωή. Το Student Life Academy με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου, να ανακαλύψω τι πραγματικά θέλω.  Γνώρισα άτομα που ζητούσα να έχω στη ζωή μου, γεμάτα θετικότητα, γεμάτα αγάπη! Είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν θα φύγει μετανιωμένος από την ακαδημία. Είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα την σύστηνα ανεπιφύλακτα!”

 

Ειρήνη Στυλιανού

“Γιατί το Student Life Academy; Από τη δική μου εμπειρία, ήταν μια που τις καλύτερες αποφάσεις που έχω κάνει σαν βάση κινήτρου για δουλειά και σαν εξερεύνησης του εαυτού μου. Σου δίνει ένα σπρώξιμο για να γίνεις ο καλύτερος σου εαυτός, γνωρίζεις άτομα καινούρια σε ένα περιβάλλον εύθυμο, γεμάτο ενέργεια για δουλειά. Οι coaches σου, ο Τάσος, ο Σάββας και ο Πόλυς είναι μαζί σου σε κάθε στάδιο της πορείας σου. Ότι απορία έχεις, θα είναι εκεί να σου το λύσουν και οι πόρτες τους είναι πάντα ανοιχτές για να πας πολύ απλά για ένα γεια! Το συστήνω σε όποιον του αρέσει να ασχολείται με τα media αλλά να έχει την αγάπη και την υπομονή να βοηθήσει κάποιον που του αξίζει την αναγνώριση σε όλο τον κόσμο! Good Luck!”

 

Ελένη Κλεισούρη

“Υπάρχουν 2 λόγοι που σου προτείνω να μπεις στο StudentLife Academy:

  1. Θα έρθεις αντιμέτωπος με αληθινά projects και με αυτό θα μάθεις να δουλεύεις σαν επαγγελματίας
  2. Η εμπειρία που θα αποκτήσεις και οι άνθρωποι που θα σε διδάξουν και θα δουλέψεις μαζί τους. Το academy δεν θα το θεωρείς σαν μια απλή ακαδημία αλλά σαν οικογένεια γιατί μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα θα μάθεις και θα ζήσεις πολλά.”

 

Ελευθέριος Παυλίδης

“Στο StudentLife Academy ασχολούμαστε με ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο. Είναι απίστευτα ευχάριστο το κλίμα, φτιάξαμε νέες παρέες – γνωριμίες, μέσα από δράσεις και διαδραστική – βιωματική εκπαίδευση. Γνώρισα στην πράξη το “out of box thinking”. Μετά την ακαδημία υπάρχει καθοδήγηση για να βρούμε εργασία σε ένα πολύ νέο και ενδιαφέρον τομέα (Για ‘μένα το καλύτερο είναι το ευχάριστο κλίμα). Η κοπέλα μου, μου είπε ότι θέλει να πάει γιατί έχουν πολλή πλάκα αλλά ξέρουν τι κάνουν και εφόσον είναι σίγουροι, το αποτέλεσμα δεν γίνεται να μην είναι καλό. Ο αδερφός μου ενώ τελειώνει σχολή τεχνών ήχου και εικόνας μου είπε ότι θέλει να έρθει για να δει πώς λειτουργεί η αγορά. Ξέρει πώς πάει το ακαδημαϊκό πρότυπο, αλλά θα ήθελε να κάνει την ακαδημία γιατί έχει διαφορετική προσέγγιση.”

 

Κυριακή Μαρίνου

“Στο StudentLife Academy βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον με υπέροχους ανθρώπους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. Στέκονται δίπλα σου στα δύσκολα και δίνουν απλόχερα την βοήθεια τους anytime. Το course δεν είναι απλά course – δεν τελειώνεις απλά για να πάρεις ένα χαρτί στα χέρια σου – you deal με πραγματικά ενδιαφέρον projects και παίρνεις εμπειρία μέσα από αυτό. Εκτός αυτού, τελειώνοντας έχεις και δουλειά στο τσεπάκι σου… Τι άλλο θέλεις;”

 

Χριστιάνα Λουκά

“Η ακαδημία για ‘μένα ήταν μια συναρπαστική εμπειρία με πολλές προκλήσεις και σκαμπανεβάσματα. Έμαθα την αξία του να προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι, να πιστεύω στις δυνατότητες μου και να δοκιμάζω ξανά και ξανά μέχρι να τα καταφέρω. Αν θα αποτύπωνα τους 3 αυτούς μήνες με πέντε λέξεις μέσα από τα δικά μου μάτια θα ήταν: συνεργασία, γέλιο, όρεξη, στόχοι και προκλήσεις. Αυτά που κέρδισα μέσα από όλη αυτή την εμπειρία ήταν πολύ περισσότερα από το πώς να γίνω μια καλή Marketeer. Είναι εμπειρία ζωής που αξίζει να την ζήσεις. Αν θα το ξανάκανα; Με χίλια!”

 

Μαρία Κακουλλή

“Το StudentLife Academy είναι ένα οργανωμένο σύνολο που δεν το βρίσκεις συχνά. Είναι όλα με βάση προγραμματισμού και σου δίνει ένα σωρό γνώσεις και δεξιότητες που δεν τις αντιλαμβάνεσαι αμέσως. Το καταλαβαίνεις όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να φέρεις εις πέρας ένα project και κάνεις πράγματα που δεν θα τα έκανες παλιά και δεν θα σκεφτόσουν να τα κάνεις. Στην Ακαδημία δεν μαθαίνεις μόνο, γνωρίζεις ανθρώπους με έμπνευση, ταλέντο και πολύ, πολύ humor.  Εδώ μαθαίνεις και κερδίσεις, δεν χάνεις ποτέ!”

 

Ιουλιέττα Λαγούδη

“Μέσα από την ακαδημία βρήκα τον εαυτό μου και τον ενθουσιασμό μου. Η αγάπη μου για τα social media ήταν ολοφάνερη από πάντα αλλά το πάθος των coaches μου για αυτό που έκαναν, ήταν τόσο μεταδοτικό που όντως ένιωσα οτι η καριέρα μου στο Digital Marketing ξεκίνησε με το που μπήκα στη ακαδημία.”

 

Λουκία Παρπέρη

“Το να λάβω μέρος στην ομάδα του StudentLife Academy, ήταν η πιο σωστή επιλογή που πήρα ποτέ! Στην αρχή είχα αμφιβολίες αν όντως θέλω να το κάνω όμως ευτυχώς που πήγα γιατί ήταν η καλύτερη και πιο γεμάτη σε γνώσεις περίοδος της ζωής μου! Ανακάλυψα ότι γεμίζει με και αγαπώ ήδη τη μελλοντική μου δουλειά!”

Η Παρασκευή, 29 Απριλίου στις 11:59μμ, είναι η προθεσμία για την εγγραφή σου στο Social Media Freelancer Bootcamp. Μπορείς να προχωρήσεις με την εγγραφή πατώντας ένα από τα πιο κάτω links:

  1. Απογευματινό Τρίμηνο Πρόγραμμα
  2. Πρωινό Τρίμηνο Πρόγραμμα
  3. Απογευματινό Εξάμηνο Πρόγραμμα

Σε υπενθυμίζω ότι υπάρχει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών. Αν κάτι δεν σου αρέσει ή αν αλλάξει κάτι και δεν μπορείς να συνεχίσεις, μπορείς να αποχωρήσεις από το πρόγραμμα και παίρνεις πίσω ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις δώσει.

Η ικανότητα να βγάζεις ένα εισόδημα στο πλάι, μόνος σου, χωρίς να εξαρτάσαι απόλυτα από κάποιον εργοδότη, θα σου αλλάξει την ζωή σου.

See you on the other side!

The StudentLife Academy Team