Weekly Marketing Feed #7: Τα Top 5+1 Social Media Trends για το 2021 σε νέο Infographic

freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media!

Σε αυτό το feed θα μάθεις νέες πληροφορίες για την αύξηση του Reach στα Videos από το Facebook, για το νέο Seller University του TikTok και για τον νέο οδηγό για Account Based Marketing του LinkedIn.

Ακόμη θα μάθεις, ποιά είναι τα Top 5+1 Social Media Trends για το 2021 αλλά και πληροφορίες σχετικά με τη νέα ζωντανή δοκιμή ηχογραφήσεων σε DM στο Twitter!

 

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα: 

1 Νέες πληροφορίες για την αύξηση του Reach στα Videos από το Facebook

Freepik.com

Το Facebook έχει μοιραστεί μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των αλγορίθμων των βίντεο, που καθορίζουν την εμβέλεια τους στην πλατφόρμα.

(Social Media Today)

2 Τα Top 5+1 Social Media Trends για το 2021 σε νέο Infographic

Freepik.com

Η χρήση των Social Media άλλαξε σημαντικά κατά τη διάρκεια του 2020 λόγω του COVID. Η σημερινή κατάσταση βρίσκει τους ανθρώπους να προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους κοινωνικοποίησης, αγορών και εργασίας, οι οποίες έχουν όλα αποτελέσματα. Αυτό προκάλεσε νέες τάσεις, όπως το audio social, αλλά και νέες προσεγγίσεις στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις συνδέονται με τους στόχους τους.

Μπορείτε να δείτε τις έξι βασικές τάσεις στο πιο κάτω link.

(Social Media Today

3 Το TikTok εγκαινιάζει το Seller University

unsplash.com

Όπως αναμενόταν, το TikTok εργάζεται στο να παρέχει περισσότερες επιλογές δημιουργίας εσόδων για τους δημιουργούς του , με νέα εργαλεία eCommerce and in-stream selling, τα οποία οι χρήστες θα μπορούν τελικά να ενσωματώσουν στα προφίλ , τα βίντεο και τα live-streams τους.

Μετά τη συνεργασία του με το Shopify και την πρόσφατη παρουσίαση των προερχόμενων επιλογών eCommerce στους διαφημιζόμενους, ένα νέο portal εκπαίδευσης που ονομάζεται TikTok Shop: Seller University, το οποίο το TikTok δοκιμάζει επί του παρόντος στην Ινδονησία.

(Social Media Today)

4 Το LinkedIn δημοσιεύει έναν νέο οδηγό για Account Based Marketing

Freepik.com

Το LinkedIn δημοσίευσε έναν νέο οδηγό για Account Based Marketing (ABM) και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το LinkedIn στα διάφορα στάδια και διαδικασίες της προσέγγισής τους στο ABM.

(Social Media Today)

5 Το Twitter ξεκινά ζωντανή δοκιμή ηχογραφήσεων σε DM

Freepik.com

Αφού το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό εντοπίστηκε για πρώτη φορά στις δοκιμές τον περασμένο Αύγουστο, το Twitter ξεκίνησε επίσημα μια πλήρη ζωντανή δοκιμή φωνητικών κλιπ μέσα σε απευθείας μηνύματα προς χρήστες σε Ινδία, τη Βραζιλία και την Ιαπωνία.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.