Weekly Marketing Feed #5: 5+1 αποτελεσματικές συμβουλές για περισσότερα views στα Stories σας στο Instagram

Pexels.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media!

Σε αυτό το feed θα μάθεις συμβουλές για την αύξηση των πιστών πελατών για brands, συμβουλές εξυπηρέτησης πελατών για τη μεγιστοποίηση των συνδέσεων στο Twitter και σημαντικές πληροφορίες για Video Marketing στα Social Media!

Ακόμη θα μάθεις, τις 5+1 αποτελεσματικές συμβουλές για περισσότερα views στα Stories σας στο Instagram και σημαντικές πληροφορίες για τα video στα Social Media!

 

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα: 

1 Το Facebook παρέχει συμβουλές για την αύξηση των πιστών πελατών των brands

Pexels.com

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση του «Future of Shopping» του Facebook, η πανδημία προκάλεσε απότομη μείωση των πιστών καταναλωτών πολλών brands.

Αυτό συμβαίνει είτε επειδή οι συγκρίσεις τιμών είναι ευκολότερες στο διαδίκτυο, είτε επειδή ορισμένα brands έχουν απλώς προσαρμοστεί καλύτερα από ορισμένα άλλα.

Και επειδή αυτό θα μπορούσε να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις, αυτή την εβδομάδα, το Facebook δημοσίευσε μια σειρά συμβουλών για την οικοδόμηση σχέσεων του brand, συνδέοντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

(Social Media Today)

2 Το Twitter δίνει συμβουλές εξυπηρέτησης πελατών για τη μεγιστοποίηση των συνδέσεων

Pexels.com

Με έναν αυξανόμενο αριθμό ατόμων που κάνουν αγορές στο Διαδίκτυο, η διαδικασία υποστήριξης ψηφιακών πελατών είναι πιο σημαντική από ποτέ. Tο Twitter προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να εξυπηρετήσει τον σημαντικό αυτό σκοπό.

Η γρήγορη, δημόσια φύση των tweets το καθιστά συχνά ένα καλύτερο κανάλι για να ανταποκρίνονται τα brands γρήγορα και πολλοί τώρα επιδιώκουν να το χρησιμοποιήσουν για να επωφεληθούν.

Αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις, εάν το brand σας βρίσκεται σε μια κρίση και δεν έχει τις απαντήσεις που αναζητούν οι άνθρωποι. Από την άλλη, μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για την αύξηση της εμπιστοσύνης του brand, τη διευκόλυνση μεγαλύτερων συνδέσεων και την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

(Social Media Today

3 Τα σημαντικότερα 10 στατιστικά για Influencer Marketing το 2021

Pexels.com

Καθώς οι τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχονται και φεύγουν, οι δημοφιλέστεροι χρήστες τους στα φάνηκαν να βρίσκουν πάντα έναν τρόπο προσαρμογής.

Οι marketers δεν έχουν ξεχάσει το υψηλό δυναμικό ανάπτυξης που μπορούν να προσφέρουν αυτές οι συνεργασίες. Σήμερα, το 89% των marketers λένε ότι πιστεύουν ότι το influencer marketing είναι πολύ αποτελεσματικό.

Εάν σκέφτεστε ή σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια influencer καμπάνια το 2021, το SocialPubli έχει συγκεντρώσει σε ένα infographic μερικά σημαντικά στατιστικά που πρέπει να γνωρίζετε.

(Social Media Today)

4 Σημαντικές πληροφορίες για Video Marketing στα Social Media

Pexels.com

Ετοιμάζετε τη στρατηγική σας βασει τις τελευταίες τάσεις για Video;

Το video παραμένει βασική επιλογή περιεχομένου στο social media marketing, αλλά πολλά έχουν αλλάξει στη συμπεριφορά κατανάλωσης βίντεο το τελευταίο έτος.

Μερικές από τις βασικές τάσεις περιλαμβάνουν:

  • Τα Instagram Reels εξακολουθούν να είναι ένας αξιόπιστος και ελκυστικός τρόπος για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας.
  • Το video δεν είναι μια ολοκληρωμένη στρατηγική. Η δημιουργία και η κοινή χρήση οδηγεί με συνέπεια αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.
  • Σε μια εποχή που οι άνθρωποι αναζητούν σύνδεση, η κοινή χρήση stories με βίντεο βοηθά στην προσωποποίηση του brand σας.

(Social Media Today)

5 5+1 αποτελεσματικές συμβουλές για περισσότερα views στα Stories σας στο Instagram

Pexels.com

Ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα σας στο Instagram; Θέλετε να προσελκύσετε περισσότερα άτομα με τα Instagram Stories σας;

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη συμβουλές για επιτυχία:

  • Εστίαση στην εισαγωγή σας
  • Κάνετε διάφορες δοκιμές
  • Χρησιμοποιήστε location geotags και hashtag βάσει τοποθεσίας
  • Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο
  • Go Live
  • Αλληλεπιδράστε με άλλους

Δείτε το infographic για περισσότερες λεπτομέρειες.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.