Weekly Marketing Feed #4: Το τέλειο πρόγραμμα δημοσίευσης στα Social Media για την επιχείρησή σας

Freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις ποιό είναι το τέλειο πρόγραμμα δημοσίευσης στα Social Media, τι ανάφερε το Facebook για τη νέα καταγραφή εσόδων του αλλά και τι ακριβώς είναι το νέο Customer Care Report των Twitter and Sprinklr.

Ακόμη θα μάθεις, για το νέο Professional Dashboard του Instagram, τις νέες Web Design τάσεις και στατιστικές για το 2021 αλλά και την νέα εικόνα του Twitter!

 

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα: 

1 Το τέλειο πρόγραμμα δημοσίευσης στα Social Media για την επιχείρησή σας

Freepik.com

Δεν είστε σίγουροι πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας στα Social Media;

Σε ένα νέο infographic του Blog2Social βλέπουμε μια ανάλυση για το πώς είναι το τέλειο πρόγραμμα! Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα που παρέχονται ως οδηγός για τις καλύτερες ημέρες και ώρες για να δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα!

(Social Media Today)

2 Professional Dashboard – Η γρήγορη καθοδήγηση για τους δημιουργούς του Instagram

Freepik.com

Το Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου «Professional Dashboard». Είναι μια πλατφόρμα που παρέχει βασικές πληροφορίες απόδοσης, καθώς και πρόσβαση σε σχετικά εργαλεία για να βοηθήσουν τους δημιουργούς του Instagram να μεγιστοποιήσουν και να δημιουργήσουν έσοδα από την παρουσία τους στην πλατφόρμα.

(Social Media Today

3 Web Design Trends και στατιστικές για το 2021

Freepik.com

Πιστεύετε ότι έφτασε η ώρα για ανανέωση της ιστοσελίδας σας;

Καθώς οι επιχειρήσεις στηρίζονται περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα για να προσεγγίσουν το κοινό τους, η σημασία μιας ισχυρής σελίδας είναι πολύ σημαντική. Μπορείτε να έχετε μια ισχυρή κοινωνική παρουσία με μεγάλο αριθμό πιστών ακολούθων και η επένδυση σας να αποτύχει εάν η ιστοσελίδα σας δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών σας .

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του Builder Expert έίδαμε τα στατιστικά στοιχεία που είναι σχετικά με τον αντίκτυπο του σχεδιασμού ιστοσελίδας στη συμπεριφορά των καταναλωτών και οι αριθμοί είναι συγκλονιστικοί.

(Social Media Today)

4 Το Facebook καταγράφει ρεκόρ εσόδων και προειδοποιεί για τις αλλαγές απορρήτου της Apple

Freepik.com

Το Facebook ανακοίνωσε ρεκόρ εσόδων καθώς οι marketers αύξησαν τις διαφημιστικές δαπάνες κατά τη διάρκεια των διακοπών, προειδοποιώντας επίσης για τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στη στόχευση διαφημίσεων από τα αυστηρότερα μέτρα απορρήτου της Apple.
Ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι η εταιρεία του βλέπει όλο και περισσότερο την Apple ως έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους.

(Social Media Today)

5 Η νέα εικόνα του Twitter

Freepik.com

Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που το Twitter έκανε το rebranding του. Ωστόσο, κατά την αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης η ομάδα μάρκετινγκ του ένιωσε ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

Η νέα εμφάνιση του καθοδηγείται από την πολυπλοκότητα των καθημερινότητας στο σύμπαν του Twitter.

(Social Media Today)

6 Twitter and Sprinklr ενώνουν δυνάμεις και λανσάρουν το 2021 Customer Care Report

Το Twitter και το Sprinklr, η πλατφόρμα διαχείρισης εμπειριών πελατών (CXM – Customer Experience Management) για σύγχρονες επιχειρήσεις, μόλις ξεκίνησαν το 2021 Customer Care.

Με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο Tweets που αναλύθηκαν από περισσότερες από 1.000 εταιρείες παγκοσμίως, το report μοιράζεται ποσοτικές πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές για την εξυπηρέτηση πελατών στο Twitter.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.