Weekly Marketing Feed #62: Το Twitter αντιμετωπίζει την παραπληροφόρηση για τα εμβόλια κατά του COVID-19

Freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις για τα νέα Creative Tools σε Reels και Stories του Instagram, για την εφαρμογή δημιουργίας μουσικής «Collab» του Facebook και ποιά ήταν τα πιο δημοφιλή κομμάτια στο TikTok.

Ακόμη θα μάθεις, πληροφορίες για την επίθεση του Facebook εναντίον της Apple και πώς το Twitter αντιμετωπίζει την παραπληροφόρηση για τα εμβόλια κατά του COVID-19.

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1 Το Facebook έρχεται με την εφαρμογή δημιουργίας μουσικής «Collab»

Freepik.com

Το Facebook λάνσαρε τον περασμένο Μάιο, την νέα εφαρμογή μέσω πρόσκλησης. Πλέον την πειραματική εφαρμογή μουσικής συνεργασίας «Collab» διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες στις ΗΠΑ.

(Social Media Today)

2 Το Instagram προσθέτει νέα Creative Tools σε Reels και Stories

 

Freepik.com

Το Instagram έχει κάνει μερικές νέες προσθήκες στις δημιουργικές σας επιλογές τόσο στους Reels όσο και στα Stories, ενώ παράλληλα τροποποιεί μερικές υπάρχουσες λειτουργίες.
Σημαντικό επίσης είναι ότι το Instagram προσθέτει νέες επιλογές “Audio Mix” και Voice-over “στα εργαλεία σύνθεσης Reels.

(Social Media Today)

3 Τα πιο δημοφιλή κομμάτια στο TikTok

 

Freepik.com

Η μουσική αποτελεί βασικό μέρος της εμπειρίας του TikTok. Αυτή την εβδομάδα, το TikTok μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία κομμάτια και τους καλλιτέχνες στην πλατφόρμα του για το 2020.

Αυτή είναι η λίστα με τα κομμάτια που έφτασαν γρηγορότερα στις δισεκατομμύρια προβολές.
1. “Toosie Slide ” – Drake
2. “WAP” (feat. Megan Thee Stallion) – Cardi B
3. “Therefore I Am” – Billie Eilish
4. “Lets Link” – WhoHeem
5. “Say I Yi Yi” – Ying Yang Twins
6. “Where Is The Love?” – The Black Eyed Peas
7. “Whole Lotta Choppas” – Sada Baby
8. “Adderall (Corvette Corvette)” – Popp Hunna
9. “Mood Swings” – Pop Smoke
10. “THICK” – DJ Chose & Bea

(Social Media Today)

4 Το Facebook κάνει επίθεση εναντίον της Apple

Freepik.com

Το Facebook έχει επιτεθεί λόγω των αλλαγών της Apple στο αναγνωριστικό για διαφημιζόμενους. Οι χρήστες θα κληθούν να εγκρίνουν ή να απορρίψουν όλες τις φόρμες παρακολούθησης δεδομένων. Αυτό θα αποτελέσει μεγάλη δυσκολία για τις εταιρείες που θέλουν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των χρηστών εντός εφαρμογών.

(Social Media Today)

5 Το Twitter αντιμετωπίζει την παραπληροφόρηση για τα εμβόλια κατά του COVID-19

 

Freepik.com

Με τους εμβολιασμούς COVID-19 που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο, το Twitter ανακοίνωσε ότι ενημερώνει την προσέγγισή του στον τρόπο καταπολέμησης της παραπληροφόρησης των εμβολίων. Σκοπός του Twitter είναι να επαναφέρει την κοινωνία στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.