Weekly Marketing Feed #61: Το TikTok μοιράζεται τις Top Brand Campaigns του 2020

Freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις για τις Top Brand Campaigns του 2020 στο TikTok, ποιά ήταν η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads φέτος και για τον νέο Χριστουγεννιάτικο Κατάλογο «Shoppable» του Instagram.

Ακόμη θα μάθεις, πληροφορίες για τα πιο σημαντικά θέματα σε Facebook και Instagram το 2020 και για το νέο content calendar που δοκιμάζει το Facebook για το Instagram στο Creator Studio.

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1 Το TikTok μοιράζεται τις Top Brand Campaigns του 2020

Freepik.com

Το TikTok έχει δημοσιεύσει μια λίστα με τις κορυφαίες branding καμπάνιες στην εφαρμογή του το 2020, συμπεριλαμβανομένων hashtag, δημιουργικών προσεγγίσεων, επώνυμων εφέ και πολλά άλλα.
Η λίστα περιλαμβάνει καμπάνιες από δέκα διαφορετικές κατηγορίες, με το TikTok να παρέχει παραδείγματα για την κάθε μία.

(Social Media Today)

2 Το TikTok ήταν η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads το 2020

unsplash.com

Το TikTok ήταν η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads το 2020, σύμφωνα με τα τελευταία διαγράμματα της εφαρμογής Annie για το 2020, τα οποία εξετάζουν την ετήσια απόδοση για εφαρμογές σε iOS και Android.

(Social Media Today)

3 Facebook και Instagram μοιράζονται πληροφορίες για τα πιο σημαντικά θέματα του 2020

 

freepik.com

Το Facebook κυκλοφόρησε το ετήσιο report «Θέματα και τάσεις» (Topics and Trends), το οποίο περιγράφει τα βασικά θέματα που είδαν αυξημένη συζήτηση τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram το 2020. Το report καταγράφει επίσης μερικές από τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

(Social Media Today)

4 Το Instagram εγκαινιάζει νέο Χριστουγεννιάτικο Κατάλογο «Shoppable»

Freepik.com

Το Instagram έκανε ένα ακόμη μικρό βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της παρουσίας του στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Δημιουργεί τον πρώτο κατάλογο αγορών για τα Χριστούγεννα και επισημαίνει επίσης τα εξελισσόμενα του eCommerce Tools.

(Social Media Today)

5 Το Facebook δοκιμάζει ένα ημερολόγιο περιεχομένου για το Instagram στο Creator Studio

Freepik.com

Ενδιαφέρον αποτελεί μια νέα λειτουργία στο dashboard του Creator Studio του Facebook. Η λειτουργία αυτή θα παρέχει ένα overview ημερολογίου για τη δραστηριότητα παλαιότερων αλλά και προγραμματισμένων αναρτήσεων στο Instagram.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.