Weekly Marketing Feed #59: Πώς η Generation Z θα αλλάξει ριζικά τον κόσμο

Freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις για τις καλύτερες πρακτικές βίντεο, την νέα επιλογή FAQ του Instagram και τα 5 πράγματα που η Gen Z επιθυμεί να σταματήσουν τα brands!

Ακόμη θα μάθεις, για το Holiday Playbook που εγκαινιάζει το TikTok και πώς η Generation Z θα αλλάξει ριζικά τον κόσμο.

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1 Το Facebook μοιράζεται τις καλύτερες πρακτικές βίντεο

Freepik.com

Τα βίντεο είναι ο τύπος περιεχομένου με την καλύτερη απόδοση σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες και μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των engagement, awareness αλλά και των πωλήσεων!
Εάν θέλετε να βελτιώσετε την προσέγγιση του video content σας, το Facebook έχει αυτήν την εβδομάδα τρεις νέες συμβουλές που αξίζει να λάβετε υπόψη στη διαδικασία σας.
1. Προσθέστε ένα τρέιλερ 3-5 δευτερολέπτων για να κρατήσετε ενδιαφέρον
2. Frame the story – με αναλογία διαστάσεων 4: 5
3. Προσελκύστε το κοινό σας σχολιάζοντας στις αναρτήσεις

(Social Media Today)

2 Το Instagram δοκιμάζει νέο FAQ για επιχειρηματικούς λογαριασμούς

Freepik.com

Το Instagram δοκιμάζει μια νέα επιλογή FAQ για επαγγελματικούς λογαριασμούς που θα δώσει στις επωνυμίες τη δυνατότητα να παρέχουν γρήγορες επιλογές Q & A όταν οι πελάτες τους υποβάλλουν ερωτήματα μέσω μηνυμάτων.

(Social Media Today)

3 Το TikTok εγκαινιάζει το Holiday Playbook

Freepik.com

Το TikTok με τα βίντεο μικρής διάρκειας, εξακολουθεί να μεγαλώνει με προβλέψεις ότι θα γίνει η επόμενη κοινωνική πλατφόρμα με δισεκατομμύρια χρήστες.
Για όσους αναζητούν έναν τρόπο να μπουν στην πλατφόρμα του TikTok, αυτή την εβδομάδα, το TikTok κυκλοφόρησε μια νέα εργαλειοθήκη διακοπών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε συνεργασία με το AdAge, το οποίο παρέχει μια σειρά από εργαλεία, πληροφορίες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το μάρκετινγκ ευκαιρίες στην εφαρμογή.

(Social Media Today)

4 Πώς η Generation Z θα αλλάξει ριζικά τον κόσμο

Freepik.com

Η Generation Z μεταμορφώνει τον κόσμο και καθώς αυτή η νέα δημογραφική ομάδα, γνωστή και ως «Zillennials» μεγαλώνει προβέπεται ότι θα επισκιάσει τους Millennials, θα ενισχύσει τις αγορές και θα βοηθήσει πολλούς τομείς να βρεθούν στο επίκεντρο σύμφωνα με έρευνα της Bank of America.
Η κυριαρχία της Gen Z ξεκινά, καθώς η πρώτη γενιά που γεννήθηκε σε έναν διαδικτυακό κόσμο εισέρχεται τώρα στην αγορά εργασίας και αναγκάζει τις άλλες γενιές να προσαρμοστούν σε αυτήν, και όχι το αντίστροφο.

(The Total Business)

5 5 πράγματα που η Gen Z επιθυμεί να σταματήσουν τα brands

Freepik.com

Η ομάδα του voxburner, ανακάλυψε τα πέντε κοινά λάθη που κάνουν οι marketers, σύμφωνα με το δίκτυο έξυπνων και εμπνευσμένων νέων επιρροών, ακτιβιστών και επιχειρηματιών.
1. Shutting out potential customers
2. Jumping on the activism bandwagon
3. Staying silent on important issues
4. Bombarding them with ads
5. Promote unrealistic body image ideals

(Voxburner)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.