Weekly Marketing Feed #58: 8 Holiday Marketing Campaign ιδέες για eCommerce

Freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις για τα τις νέες ηχητικές διαφημίσεις του YouTube, με ποιούς τρόπους μπορείς να χρησιμοποιήσεις βίντεο στις καμπάνιες σου και πώς να προετοιμάσεις την επιχείρηση σου για Black Friday και Cyber Monday!

Ακόμη θα μάθεις, 8 Holiday Marketing Campaign ιδέες για eCommerce και ποιά είναι τα 5 νέα Smart Tools για την ενίσχυση του Digital Marketing σου το 2021.

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1 Το YouTube εγκαινιάζει ηχητικές διαφημίσεις

Freepik.com

Με περισσότερους χρήστες να συντονίζονται στο ηχητικό περιεχόμενο του YouTube και YouTube Music, η πλατφόρμα προσθέτει τώρα έναν νέο τρόπο προσέγγισης αυτών των χρηστών, με ηχητικές διαφημίσεις ειδικά σχεδιασμένες για κατανάλωση χωρίς βίντεο.

(Social Media Today)

2 8 Holiday Marketing Campaign ιδέες για eCommerce

Freepik.com

Η περίοδος των διακοπών είναι η πιο πολυσύχναστη περίοδος αγορών του έτους. Φέτος, είναι πιθανό να είναι πιο πολυσύχναστη από ποτέ, ενάντια στο απρόβλεπτο σκηνικό της πανδημίας του COVID-19.
Έχουμε Black Friday, Cyber Monday, και ψώνια διακοπών όλα μέσα σε λίγους μήνες. Στην πραγματικότητα αυτή η αναταραχή των πωλήσεων, των συμφωνιών και της εορταστικής ευθυμίας καθιστά «την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου», την προσέλκυση νέων πελατών και την επιβράβευση των υφιστάμενων.

(Social Media Today)

3 5 τρόποι χρήσης video content στις καμπάνιες διακοπών σας

Freepik.com

Το βίντεο είναι ο πιο συναρπαστικός τύπος περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες. Ίσως να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει στο πλήθος της συνεχώς πολυάσχολης εποχής για ψώνια.
Έρευνες διαπίστωσαν ότι το βίντεο είναι ο πιο χρήσιμος τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές μαθαίνουν για ένα προϊόν όταν ψωνίζουν για διακοπές. Για τις μικρές επιχειρήσεις, τώρα είναι η ώρα να προετοιμάσετε ένα video marketing plan.
Δείτε την πλήρη λίστα με τις συμβουλές για video content.

(Social Media Today)

4 Πώς να προετοιμάσετε την επιχείρηση σας για τα φετινά Black Friday και Cyber Monday;

Freepik.com

Έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις ερχόμενες ημέρες των εκπτώσεων;
Μετά από μια δύσκολη χρονιά, όλοι θα προσπαθήσουν να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους στο τέλος του έτους. Οι Black Friday και Cyber Monday σηματοδοτούν το πρώτο στάδιο καθώς προχωράμε στην τελική ευθεία.
Φέτος, το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πιθανό να είναι το βασικό επίκεντρο των sales, με περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν να ψωνίσουν από το σπίτι και να αποφύγουν οποιαδήποτε πιθανή έκθεση στον COVID-19

(Social Media Today)

5 5 Smart Tools για την ενίσχυση του Digital Marketing σου για το 2021

Freepik.com

Με το 2020 και τις διάφορες προκλήσεις του, σχεδόν πίσω μας, είναι καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το 2021 και πώς να βελτιστοποιήσουμε το marketing μας το επόμενο έτος.
Έχουμε πολλούς δημιουργικούς προγραμματιστές και επιχειρηματίες που συνεχίζουν να έρχονται με νέα εργαλεία. Η καινοτομία στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι εκπληκτική και μπορείτε να πειραματιστείτε με νέα εργαλεία και διαδικασίες κάθε χρόνο.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.