Weekly Marketing Feed #57: Το TikTok θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες το 2021

unsplash.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις για τα νέα αστρολογικά προφίλ του Snapchat, το νέο ad error του LinkedIn και το νέο κουμπί αγορών του WhatsApp.

Ακόμη θα μάθεις, πώς η καταμέτρηση των ψήφων των εκλογών επηρέασαν το Twitter και πόσους χρήστες αναμένεται να έχει το TikTok το 2021

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1 Το LinkedIn ανακαλύπτει Ad Metric Error

Freepik.com

Το LinkedIn ανέφερε ένα σημαντικό σφάλμα στις αναφορές διαφημίσεων, γεγονός που έχει προκαλέσει υπερβολική χρέωση πολλών διαφημιζόμενων στο LinkedIn για τις καμπάνιες τους τα τελευταία δύο χρόνια.

(Social Media Today)

2 Το TikTok θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες το 2021

Freepik.com

Τι ισχύει για το TikTok υπό τον Λευκό Οίκο του Joe Biden;
Σύμφωνα με τον πάροχο αναλυτικών στοιχείων εφαρμογών App Annie, μεγάλα πράγματα – στις προβλέψεις του για το 2021, η App Annie λέει ότι το TikTok θα υπερβεί το ένα δισεκατομμύριο χρήστες κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

(Social Media Today)

3 Το Snapchat προσθέτει αστρολογικά προφίλ

freepik.com

Το Snapchat μπαίνει σε μια νέα περιοχή με αστρολογικά προφίλ, το οποίο θα παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με το αστέρι τους και τι σημαίνει αυτό για αυτούς και τις σχέσεις τους.

(Social Media Today)

4 Πώς η καταμέτρηση των ψήφων των εκλογών επηρέασαν το Twitter

Freepik.com

Πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ, το Twitter ανακοίνωσε μια σειρά νέων μέτρων που έχουν σχεδιαστεί για να επιβραδύνουν την εξάπλωση παραπληροφόρησης και να ενημερώνουν τους ανθρώπους, σε πραγματικό χρόνο, για τις τελευταίες ενημερώσεις.
Τώρα με το τέλος των εκλογών, το Twitter έχει μοιραστεί κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον πραγματικό αντίκτυπο αυτών των προσπαθειών και πώς αντικατοπτρίζονται στις τάσεις συμπεριφοράς των χρηστών.

(Social Media Today)

5 Το WhatsApp προσθέτει κουμπί αγορών.

Freepik.com

Το WhatsApp έκανε ένα ακόμη μικρό βήμα προς τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του eCommerce με την προσθήκη ενός νέου κουμπιού αγορών σε συνομιλίες επιχειρήσεων για αγορές και συναλλαγές.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.