Weekly Marketing Feed #56: Πώς το covid-19 έχει μεταμορφώσει το influencer marketing industry

Freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις για τη νέα δοκιμή του Instagram, 10 χρήσιμα social media tools και 8 Digital και Graphic Design Trends που θα σας εμπνέυσουν το 2021.

Ακόμη θα μάθεις, πώς το covid-19 έχει μεταμορφώσει το influencer marketing industry και σε ποιες πλατφόρμες θα ήταν καλό να βρίσκονται όλα τα νέα brands το 2021!

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1 Ένας νέος τρόπος για να κάνετε react σε stories στο Instagram χωρίς να στέλνετε DM

Αυτό θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον!
Το Instagram φαίνεται να δοκιμάζει μια νέα επιλογή που θα εμφανίζει τα reactions των χρηστών σε stories στο ίδιο το story, σε αντίθεση με την αποστολή DM.

(Social Media Today)

2 10 χρήσιμα εργαλεία για social media που πρέπει να γνωρίζετε

Freepik.com

Τα σωστά εργαλεία και εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τη ροή εργασίας των social media σας. Σίγουρα με πολλές νέες εφαρμογές να κυκλοφορούν καθημερινά, μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις τελευταίες.
Δείτε ποια είναι τα 10 χρήσιμα εργαλεία για Social Media που πρέπει να γνωρίζετε!

(Social Media Today)

3 8 Digital και Graphic Design Trends που θα σας εμπνέυσουν το 2021

Freepik.com

Αναζητάτε έμπνευση για το επόμενο Graphic Design σας;
Θέλετε να μάθετε τις οπτικές τάσεις που ενδέχεται να αναλάβουν το 2021 και μετά;
Η ομάδα της Coastal Creative μοιράζεται τις τάσεις της για να προσέξει με ένα infographic.

(Social Media Today)

4 Πώς το covid-19 έχει μεταμορφώσει το influencer marketing industry

Freepik.com

Όπως και σε πολλές άλλες βιομηχανίες έτσι και σε αυτή του marketing επηρεάζεται δραματικά λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Όχι μόνο οι χρήστες περιορίστηκαν ως προς τα είδη περιεχομένου που μπορούν να δημιουργήσουν λόγω των περιορισμών του COVID, αλλά υπήρξε επίσης μείωση των brands που επενδύουν σε συνεργασίες influencer marketing καθώς μειώθηκαν οι προϋπολογισμοί του marketing.
Ποιες είναι λοιπόν, οι πιο σημαντικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι έμποροι νεολαίας; Ακολουθούν οι τρεις βασικές τάσεις που παρακολουθούμε φέτος.

(Voxburner)

5 Σε ποιες πλατφόρμες θα ήταν καλό να βρίσκονται όλα τα νέα brands το 2021

Freepik.com

Τα social media αλλάζουν συνεχώς και τα brands που θέλουν να προσελκύσουν τους νέους, μπορεί δυσκολεύονται να ακολουθούν τα trends. Εάν όμως δεν ακολουθείτε τα νέα trends είναι πιθανόν να χάσετε και το competitive advantage που ίσως να αποκτούσατε.
Παρακάτω, θα βρείτε λεπτομέρειες για τις κύριες πλατφόρμες social media του Gen Z το 2020.

(Voxburner)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.