Weekly Marketing Feed #55: Το TikTok ανακοινώνει νέα συνεργασία με το Shopify

Freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις για τα νέαt ools του LinkedIn, την δύναμη του Branding και τις νέες συμβουλές του Twitter.

Ακόμη θα μάθεις για τη νέα συνεργασία του TikTok με το Shopify αλλά και πώς βοηθά το Instagram να σταματήσει η εξάπλωση της παραπληροφόρησης των εκλογών στην Αμερική!

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1 Η δύναμη του Branding και πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο Brand

Freepik.com

Βρίσκεστε στη διαδικασία έναρξης μιας νέας επιχείρησης;
Θέλετε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο Brand Identity;

Η ομάδα της Miss Details μοιράζεται συμβουλές για επιτυχία με ένα Infographic.

(Social Media Today)

2 Το Twitter παρέχει συμβουλές για brands

Freepik.com

Εκτός από τις ευρύτερες επιπτώσεις του COVID-19, το 2020 έχει προσφέρει πολλές προκλήσεις όσον αφορά τη σωστή ανταλλαγή μηνυμάτων και την εξασφάλιση ότι θα παραμείνετε ευαίσθητοι στις διάφορες καταστάσεις, ενώ παράλληλα πιέζετε να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις για την επιχείρησή σας.

(Social Media Today)

3 Το Instagram καταργεί το “Recent” Tab από τα Hashtag Listings

Freepik.com

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές των ΗΠΑ. Το Instagram ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει προσωρινά την καρτέλα «Recent» από αναζητήσεις hashtag στην πλατφόρμα.
Φαίνεται ότι το Instagram προσπαθεί να δώσει στους ελεγκτές γεγονότων βοήθεια, σταματώντας τη ροή των hashtag που δημοσιεύτηκε μέσω του “Recent” έτσι ώστε να σταματήσει η εξάπλωση της παραπληροφόρησης των εκλογών.

(Social Media Today)

4 Το TikTok ανακοινώνει νέα συνεργασία με το Shopify

Freepik.com

Το TikTok συνεχίζει να δημιουργεί νέα αστέρια που συνεχίζουν να μεγαλώνουν και να επεκτείνουν την προσέγγιση του κοινού τους με τα σύντομα βίντεο κλιπ τους.

Αυτό είναι εξαιρετικό για το TikTok, καθώς οι ποιοτικοί δημιουργοί το βοηθούν να φέρνει περισσότερους χρήστες. Ταυτόχρονα, όμως, το TikTok γνωρίζει ότι πρέπει να δημιουργήσει μονοπάτια για αυτούς τους δημιουργούς για να δημιουργήσουν εισόδημα από τις προσπάθειές τους.
Μέσω του TikTok, οι χρήστες του Shopify μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες του TikTok For Business Ads Manager χωρίς να αφήνουν τον πίνακα ελέγχου Shopify.

(Social Media Today)

5 Το LinkedIn προσθέτει νέα tools για να βοηθήσει άτομα που αναζητούν εργασία

Freepik.com

Με την πανδημία του COVID-19 να προκαλεί τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις και πολλές περικοπές θέσεων εργασίας, είναι λογικό ότι οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο LinkedIn για να εξερευνήσουν νέες ευκαιρίες και να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.