Weekly Marketing Feed #54: Πώς να βρείτε και να προσλάβετε Social Media Influencers;

Freepik.com

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις πώς να βρείτε και να προσλάβετε Social Media Influencers, πως να διμιουργείτε shop σε Facebook και Instagram, και πως να στοχεύετε Gamers στο LinkedIn.

Ακόμη θα μάθεις για το νέο podcast του Facebook, αλλά και για την νέα διαδικασία δημιουργίας tweet στο Ads Manager!

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

Freepik.com

1 Το Facebook εγκαινιάζει νέο podcast και μοιράζεται επιχειρηματικές πληροφορίες και συμβουλές

Το Facebook ξεκίνησε ένα νέο podcast που ονομάζεται «Boost My Business». Το podcast θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με διάφορους ηγέτες, μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων για να μοιραστούν πληροφορίες, ευκαιρίες και συμβουλές που θα βοηθήσουν τους άλλους να πετύχουν στις πλατφόρμες του Facebook.

(Social Media Today)

Freepik.com

2 Το Twitter ανανεώνει την διαδικασία δημιουργίας tweet στο Ads Manager

Το Twitter κυκλοφόρησε ένα νέο update για το Tweet Composer του Ads Manager. Το συγκεκριμένο update θα σας διευκολύνει να δείτε πώς θα μοιάζει το Prompted Tweet πριν ξεκινήσετε την καμπάνια σας.

(Social Media Today)

Freepik.com

3 Το LinkedIn μοιράζεται νέες πληροφορίες για καμπάνιες σχετικά με τον τρόπο στόχευσης των Gamers με ένα Infographic

Όταν σκέφτεστε για gamining και πώς θα δικτυωθείτε με άλλους gamers, πιθανότατα θα σκεφτείτε το Twitch, το YouTube, το Facebook, το Twitter και το Snapchat.

Τι γίνεται όμως με το LinkedIn;

Σίγουρα όχι, σωστά;

Το LinkedIn είναι το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο, όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να μοιράζονται νέα σχετικά με τις επιχειρηματικές τους προσφορές και τις ιστορίες τους.

Το LinkedIn μοιράζεται πληροφορίες για καμπάνιες σχετικά με τον τρόπο στόχευσης των Gamers με τον δικό του Infographic τρόπο!

(Social Media Today)

Freepik.com

4 Πώς να βρείτε και να προσλάβετε Social Media Influencers;

Οι Influencers μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την ενίσχυση και έκθεση του branding καθώς και για την προσέγγιση κοινού υψηλής στόχευσης που πιθανότατα θα ενδιαφέρονται για την επιχείρηση σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μεταξύ του νεότερου κοινού τον τελευταίο καιρό.

Ποιός είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε με τους σχετικούς Influencers, προκειμένου να δημιουργήσετε σχέσεις εργασίας για την προώθηση της επιχείρησης σας;

(Social Media Today)

Freepik.com

5 4 συμβουλές για τη δημιουργία Shop σε Facebook και Instagram

Εξετάσατε ακόμη τη δημιουργία Shop σε Facebook ή Instagram;

Η επιλογή, που ανακοινώθηκε τον Μάιο, δεν είναι διαθέσιμη σε όλους ακόμη, αλλά θα μπορούσε να προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο για να ενθαρρύνετε τις άμεσες αγορές! Οι χρήστες θα περιηγούνται στις κοινωνικές ροές τους, προσθέτοντας ένα άλλο στοιχείο στη διαδικασία.

(Social Media Today)


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.