Νέα Τμήματα Social Media Freelancer Bootcamp – Μάιος 2022

Social Medial Freelancer Bootcamp Logo

Nέα Καλοκαιρινά τμήματα του Social Media Freelancer Bootcamp 

Στις 26 Μαïου 2022 ξεκινούν 3 νέα τμήματα για το πιστοποιημένο πρόγραμμα που έχει βοηθήσει εκατοντάδες άτομα σε Κύπρο και Ελλάδα να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως Social Media Freelancers και να αποκτήσουν ένα νέο επιπλέον μηνιαίο εισόδημα.

  1. Απογευματινό Τρίμηνο Πρόγραμμα
  2. Πρωινό Τρίμηνο Πρόγραμμα
  3. Απογευματινό Εξάμηνο Πρόγραμμα

Η προθεσμία για εγγραφή λήγει την Τετάρτη 4 Μαïου 2022 στις 11:59μμ.

Ισχύει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών

Πάρε τηλέφωνο στο 99442403 ή στείλε email στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες

 

Άκου τι έχουν να πουν κάποιοι παλιοί μας συμμετέχοντες:

Μαρία Κακουλλή

“Το StudentLife Academy είναι ένα οργανωμένο σύνολο που δεν το βρίσκεις συχνά. Είναι όλα με βάση προγραμματισμού και σου δίνει ένα σωρό γνώσεις και δεξιότητες που δεν τις αντιλαμβάνεσαι αμέσως. Το καταλαβαίνεις όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να φέρεις εις πέρας ένα project και κάνεις πράγματα που δεν θα τα έκανες παλιά και δεν θα σκεφτόσουν να τα κάνεις. Στην Ακαδημία δεν μαθαίνεις μόνο, γνωρίζεις ανθρώπους με έμπνευση, ταλέντο και πολύ, πολύ humor.  Εδώ μαθαίνεις και κερδίσεις, δεν χάνεις ποτέ!”

 

Ιουλιέττα Λαγούδη

“Μέσα από την ακαδημία βρήκα τον εαυτό μου και τον ενθουσιασμό μου. Η αγάπη μου για τα social media ήταν ολοφάνερη από πάντα αλλά το πάθος των coaches μου για αυτό που έκαναν, ήταν τόσο μεταδοτικό που όντως ένιωσα οτι η καριέρα μου στο Digital Marketing ξεκίνησε με το που μπήκα στη ακαδημία.”

 

Λουκία Παρπέρη

“Το να λάβω μέρος στην ομάδα του StudentLife Academy, ήταν η πιο σωστή επιλογή που πήρα ποτέ! Στην αρχή είχα αμφιβολίες αν όντως θέλω να το κάνω όμως ευτυχώς πήγα και ήταν η καλύτερη και πιο γεμάτη σε γνώσεις περίοδος της ζωής μου! Ανακάλυψα ότι γεμίζει με και αγαπώ ήδη τη μελλοντική μου δουλειά!”

Social Medial Freelancer Bootcamp Logo