Τα 5 Digital Marketing Skills που πρέπει να έχουν όλοι επαγγελματίες το 2020!

Από τον καιρό που έμαθα να χρησιμοποιώ τα εργαλεία του Facebook Ads και Google Ads, νιώθω ότι η επιτυχία της εταιρείας μου περνά από τα δικά μου χέρια. Έχω ξεπεράσει και τον φόβο του να ξοδεύω χρήματα πάνω σε διαφημίσεις. 

Είναι αδιανόητο για μένα το 2020 να υπάρχουν επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που δεν ξέρουν πως να φέρνουν μια προβλεπόμενη ροή πωλήσεων στην εταιρεία τους με την βοήθεια των εργαλείων του Facebook και Google.

Υπάρχουν 5 πράγματα που ξέρω να κάνω καλά και που μου προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας ότι θα πετύχω τους οικονομικούς μου στόχους άσχετα με την οποιαδήποτε κρίση ή τα πιθανά εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο μου. Αυτές οι 5 δεξιότητες είναι:

 

  • Γνωρίζω πως να εκτελώ σωστή έρευνα αγοράς για να αντιληφθώ τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς μου και ακριβώς πως εκφράζουν λεκτικά τις φοβίες και τις επιθυμίες τους

 

  • Μπορώ να σχεδιάσω μια σαφής στρατηγική και να θέσω συγκεκριμένους S.M.A.R.T στόχους

 

  • Ξέρω να παράγω και να συντονίζω την παραγωγή ελκυστικού διαφημιστού περιεχομένου

 

  • Μπορώ να τρέχω διαφημίσεις στο Facebook, Instagram και Google και να βελτιώνω την απόδοση τους μέσα από την διαδικασία του optimization

 

  • Γνωρίζω πως να μετατρέπω άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον σε πραγματικούς πελάτες

 

Αν δεν ξέρεις να κάνεις μερικά ή όλα αυτά τότε μην ανησυχείς, απλά σημαίνει ότι ανοίγει μπροστά σου μια τεράστια ευκαιρία. Εάν, δηλαδή, η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι δεν εφαρμόζει τα πιο πάνω και καταφέρνει να είναι βιώσιμη, τότε υπάρχει μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης.

Πώς μπορώ να αποκτήσω αυτές τις δεξιότητες;

Τα σεμινάρια τριών συναντήσεων απλά δεν δουλεύουν, sorry! Χρειάζεται να περάσεις από hands-on training για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. 

Εδώ στο StudentLife Academy, έχουμε στήσει ένα αποτελεσματικό training 9 εβδομάδων στο οποίο τοποθετούμε τους συμμετέχοντες μας σε ένα περιβάλλον προσομοίωσης όπου τρέχουν live διαφημίσεις σε Facebook και Google. 

Εδώ και 5 χρόνια εργαζόμαστε με διαφημιστικές εταιρείες και με εταιρείες με εσωτερικά τμήματα marketing για το training των junior digital marketers. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε στηρίζεται στην εμπλοκή σε πραγματικά projects και στη συνεχή ζωντανή ανατροφοδότηση (Feedback) για την πλήρη κατανόηση του αντικειμένου.

Μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα εξ αποστάσεως μέσω zoom, υπάρχει πρωινό και απογευματινό τμήμα και είναι κατά 80% επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ αν είσαι εγγεγραμμένος υπάλληλος εταιρείας!

Μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για να μιλήσεις απευθείας με εκπαιδευτή του Studentlife Academy!