Weekly Marketing Feed #34: Το Facebook ενισχύει το Live του με καινούρια features!

itavisen.no

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media! Σε αυτό το feed θα μάθεις για τις καινούριες προσθήκες του Facebook στα Live videos του, την καινούρια ενότητα του Tik-Tok με διάσημους και την επικύρωση του Pinterest σε brands. Ακόμη μάθε για την νέα αλλαγή στο video call του Instagram και τα applications που θα βοηθήσουν την “δουλειά από σπίτι”.

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1Το Facebook ενισχύει το Live του με καινούρια features

othnielbanduki.wordpress.com

Το Facebook βλέποντας τη ζήτηση που έχουν τα Live videos αυτή την περίοδο, αποφάσισε να ενισχύσει με καινούρια features το Facebook Live, για να προσελκύσει κόσμο από άλλες πλατφόρμες. Τα καινούρια features δίνουν την δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων στο Live video και την επιλογή στον χρήστη να ακούει το Live χωρίς εικόνα (για αυτούς που δεν έχουν καλό internet). Επίσης δίνει την επιλογή στο κοινό να προσφέρει λεφτά στον δημιουργό του Live video, για παράδειγμα για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή απλά για αμοιβή αν είναι ένα live από κάποιον τραγουδιστή (Social Media Today).

2Το TikTok φιλοξενεί διάσημους καθημερινά live

businessinsider.com.pl

Η νέα ενότητα του app, ονομάζεται #HappyAtHome, και διάσημοι από όλους του τομείς ενώνονται στην πλατφόρμα και μιλάνε με το κοινό. Δεν είναι μόνο ηθοποιοί, κωμικοί, τραγουδιστές, κτλ., αλλά και ειδικoί από διάφορους τομείς τους οποίους το κοινό μπορεί να ρωτά για θέματα που το απασχολούν (Social Media Today).

3Το Pinterest επιβραβεύει τα brands με την καλύτερη εξυπηρέτηση στην πλατφόρμα του

Όπως αναφέρει το Pinterest, όσα brands ακολούθησαν σωστά τις προδιαγραφές της πλατφόρμας και πρόσφεραν άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, έχουν επικυρωθεί με ένα μπλε εικονίδιο δίπλα από το όνομα τους. Αυτό δίνει στα brands ένα κύρος και τα κάνει πιο αξιόπιστα στο κοινό για να ψωνίζει από αυτά, μέσω της πλατφόρμας (Social Media Today).

4To Instagram παρουσιάζει το “Co-Watching”

Με την ανάγκη του κόσμου για επικοινωνία, μέσω της τεχνολογίας, να μεγαλώνει αυτό το διάστημα, το Instagram κάνει τις ανάλογες αλλαγές. Το “Co-Watching” είναι το καινούριο feature του Instagram video call, που θα δίνει την δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ 6 ατόμων, που θα μπορούν να ψάχνουν και να μοιραζόνται μεταξύ τους, content από το Instagram (Social Media Today).

5Applications και tools που θα σε βοηθήσουν τώρα που δουλεύεις από σπίτι

gadgetmatch.com

Η μεταφορά από το γραφείο στο σπίτι δεν είναι εύκολη μιας και πρέπει να οργανωθείς ξανά από την αρχή. Ακόμη η συνεννόηση με τους συναδέλφους γίνεται πιο δύσκολη. Το Social Media Today έχει μαζέψει 50 applications και tools που θα βοηθήσουν τον κόσμο που δουλεύει από σπίτι να οργανωθεί καλύτερα με την δουλειά του. Δες όλα τα apps και tools εδώ.


Σε ενδιαφέρει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρακτικές γνώσεις, μέσα από επιχορηγημένα προγράμματα της ΑΝΑΔ. Μάθε περισσότερα εδώ.