Weekly Marketing Feed #31: To Instagram δημοσίευσε οδηγό χρήσης για γονείς και έφηβους!

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media!

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1Το Snapchat δοκιμάζει το “Cameo Mode”

pixabay.com / Photo Credit: MrJayW

To καινούριο feature του Snapchat θα ονομάζεται “Cameo Mode” και θα αφήνει τον χρήστη να προσθέσει το πρόσωπό του πάνω σε GIFs!

Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν στη Γαλλία και αναμένεται πως το “Cameo Mode” θα είναι διαθέσιμο πριν το τέλος του μήνα (Social Media Today).

2To Instagram δημοσίευσε οδηγό χρήσης για γονείς και έφηβους

pexels.com / Photo Credit: Oleg Magni

Ο οδηγός χρήσης θα έχει σαν στόχο να ενημερώσει γονείς και έφηβους για το πώς μπορούν να χρησιμοπούν με ασφάλεια το app, αλλά και τις πιθανές ψυχολογικές επιπτώσεις που υπάρχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τους οδηγούς, πιο κάτω:

(Social Media Today)

3To Twitter δίνει την επιλογή για μετατροπή των iOS Live Photos σε GIFs

pixabay.com / Photo Credit: Free-Photos

Συγκεκριμένα, οι χρήστες με συσκευή iOS, μπορούν να ανεβάσουν τις Live Photos τους και πατώντας το σχετικό κουμπί, θα μετατρέπονται σε GIF (Social Media Today)!

4To Instagram δουλεύει σε καινούριο mode για τα Stories

pexels.com / Photo Credit: Tofros.com

To καινούριο feature για τα Stories ονομάζεται “Poses” και θα χρησιμοποιεί την camera για να βγάλει 4 φωτογραφίες (μία κάθε 3 δευτερόλεπτα).

Έπειτα, θα τις βάζει μαζί σε ένα stop-motion story! Αυτό θα είναι ιδανικό για brands που θέλουν να δείξουν ένα προϊόν μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνιές (Social Media Today).

5Το Facebook πρόσθεσε Star Wars themes στο Messenger

pixabay.com / Photo Credit: FirmBee

Με την κυκλοφορία της καινούριας ταινίας “Star Wars” στους κινηματογράφους, το Facebook πρόσθεσε κάποια Star Wars AR effects στο Messenger.

Tα συγκεκριμένα effects θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Messenger video calls ή στα Messenger Stories (Social Media Today).


Σου αρέσει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις γνώσεις και να βρεις δουλειά στον τομέα, σε λιγότερο από 6 μήνες!