Weekly Marketing Feed #30: Το Instagram πρόσθεσε έλεγχο ηλικίας για καινούριους χρήστες!

pexels.com / Photo Credit: freestocks.org

Το εβδομαδιαίο report μας, σχετικά με τα τελευταία updates από τον κόσμο του Digital Marketing και των Social Media!

Δες πιο κάτω όσα μαζέψαμε αυτή την εβδομάδα:

1Το Instagram πρόσθεσε έλεγχο ηλικίας για καινούριους χρήστες

pexels.com / Photo Credit: Tofros.com

Σε μια προσπάθεια του να αποτρέψει νεαρά άτομα από το να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, το Instagram θα ζητά την ημερομηνία γένννησης για όσους προσπαθήσουν να δημιουργήσουν έναν καινούριο λογαριασμό.

Το κατώτατο όριο ηλικίας είναι 13 χρονών και το συγκεκριμένο feature έχει ήδη αρχίζει να εφαρμόζεται (Social Media Today)!

2To Facebook πρόσθεσε περιορισμούς στο targeting των διαφημίσεων

pexels.com / Photo Credit: pixabay.com

Συγκεκριμένα, οι καινούριοι περιορισμοί θα γίνουν με στόχο να εξαληφθεί το φαινόμενο των διακρίσεων για διαφημίσεις που αφορούν εργασία και στέγαση.

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο αλλά μόνο για το Ads Manager. Πλέον, οι συγκεκριμένοι περιορισμοί θα υπάρχουν σε όλες τις επιφάνειες διαφημίσεων (Ads Manager, Instagram Promote, Facebook Marketing API και Facebook Pages) (Social Media Today).

3To Facebook ανακοίνωσε καινούριο εργαλείο μεταφοράς Φωτογραφιών και Βίντεο

pexels.com / Photo Credit: freestocks.org

Πρόσφατα, το Facebook ανακοίνωσε πως δοκιμάζει ένα καινούριο εργαλείο που θα αφήνει τους χρήστες να μεταφέρουν φωτογραφίες και βίντεο σε διάφορες υπηρεσίες, ξεκινώντας με το Google Photos (Social Media Today).

4Το Twitter δημοσίευσε το Privacy Center

pixabay.com / Photo Credit: PhotoMIX-Company

Στόχος του Privacy Center είναι να μπορούν οι χρήστες να ενημερώνονται και να διαβάζουν τα privacy policies, προσωπικές ρυθμίσεις και τους κανονισμούς της πλατφόρμας (Social Media Today).

5Οι περισσότεροι Millennials υποστηρίζουν το Instagram Hide Likes

pexels.com / Photo Credit: Oleg Magni

Μετά από έρευνα του YPulse σε άτομα ηλικίας 13-37, το 59% απάντησε πως είναι υπέρ του να μην φαίνονται τα likes στο Instagram. Ο λόγος που το πιστεύουν αυτό είναι επειδή αυξάνει την προσωπική ασφάλεια του app.

Επιπλέον υπέρ του συγκεκριμένου feature είναι το 61% των αντρών και 58% των γυναικών. Ηλικιακά, 50% των ηλικιών 13-17 είναι υπέρ, 63% στις ηλικίες 18-24 και 60% στις ηλικίες 25-37 (YPulse).

6Οι τρόποι που παίρνουν ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα οι Millennials

pexels.com / Photo Credit: Porapak Apichodilok

Το YPulse ολοκλήρωσε μια έρευνα όπου ρώτησε τους Millennials από πού παίρνουν ιδέες για δώρα και αυτά είναι τα αποτελέσματα:

  • 60%  – Online shop browsing
  • 60% – Family
  • 55% – Browsing in stores
  • 49% – Friends
  • 51% – Social media

(YPulse)


Σου αρέσει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις γνώσεις και να βρεις δουλειά στον τομέα, σε λιγότερο από 6 μήνες!