Weekly Marketing Feed #13: Το Facebook κυκλοφορεί καινούρια συσκευή streaming!

1Το Facebook κυκλοφορεί καινούρια συσκευή streaming

facebook libra

scmp.com

Συγκεκριμένα, το Facebook θα κυκλοφορήσει μια καινούρια συσκευή, η οποία θα μπορεί να συνδεθεί πάνω στην τηλεόραση των χρηστών.

Για να κάνει την κυκλοφορία της συσκευής, πιο δελεαστική, το Facebook προσέγγισε διάφορες εταιρείες media όπως το Netflix, έτσι ώστε οι υπηρεσίες τους να είναι διαθέσιμες για την συσκευή (Social Media Today).

2To Snapchat κυκλοφορεί οδηγό για πληρωμένες διαφημίσεις

Με σκοπό να προσελκύσει τους marketers, το Snapchat δημιούργησε ένα οδηγό για να δημοσιεύσει κάποιος μια διαφήμιση, μέσα σε 3 βήματα:

Πρώτα ο χρήστης επιλέγει το campaign objective, μετά διαλέγει την ιστοσελίδα της επιχείρησης και στο τέλος το targeting (Social Media Today).

3To Pinterest προσθέτει εξατομικευμένο κουμπί για αγορές

twitter

Συγκεκριμένα, το καινούριο feature ονομάζεται “Picked for You“, και θα εμφανίζεται στην αρχή του home feed του κάθε χρήστη.

Όταν ο χρήστης το ανοίξει, τότε θα εμφανίζει στον χρήστη προϊόντα που είχε δει παλαιότερα και κάποιες επιπλέον επιλογές με βάση τις αναζητήσεις του (Social Media Today).

4Το Snapchat ξεκίνησε την πρώτη του παγκόσμια καμπάνια

Το theme, αυτής της καμπάνιας είναι ότι το Snapchat βοηθά τους χρήστες να έχουν επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους αληθινούς τους φίλους.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ακολουθεί την ιδεολογία του Snapchat, κάτι που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει αντι-Facebook (Social Media Today)!

5To Twitter δοκιμάζει την αναδιάταξη των εικόνων στα tweets

Για να γίνει πιο εύκολη η δημοσίευση κάποιων tweets, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν drag and drop πολλαπλές εικόνες σε ένα tweet, έτσι ώστε να εμφανίζεται με τη σειρά που επιθυμούν (Social Media Today).

6To TikTok λανσάρει το δικό του smartphone

Η ByteDance, ο όμιλος στον οποίο ανήκει το TikTok, έχει στα άμεσα σχέδια της, να λανσάρει το δικό της smartphone.

H παραγωγή της συσκευής, θα γίνει σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής smartphone, Smartisan, η οποία ανήκει επίσης στην ByteDance (Social Media Today).


Σου αρέσει το Digital Marketing;
Το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις γνώσεις και να βρεις δουλειά στον τομέα, σε λιγότερο από 6 μήνες!