Θες να γίνεις επαγγελματίας Social Media Manager; Μάθε για τα 3 στάδια του StudentLife Academy!

Θέλω να περιγράψω τι κάνουμε εδώ στο StudentLife Academy με τον πιο απλό τρόπο, γιατί θέλω τόσο πολύ να καταλάβεις ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τους στόχους σου!

Θα περάσεις από 3 βασικά στάδια:

  1. Έντονη Προετοιμασία:
    Θα σε προετοιμάσουμε σωστά για να έχεις την απαιτούμενη εμπειρία, γνώσεις και δεξιότητες, για να διεκδικήσεις θέση εργασίας στον τομέα του Marketing
  2. Απευθείας Interviews:
    Θα σε προτείνουμε απευθείας σε εργοδότες μέχρι να προσληφθείς σε εταιρεία με πλήρη απασχόληση
  3. Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση:
    Θα συνεχίζουμε να σε εκπαιδεύουμε, καθώς είσαι στη θέση εργασίας σου για να μπορείς να αναπτύξεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου με σταθερό τρόπο

Βρισκόμαστε σε μια μοναδική εποχή, στην οποία σιγά-σιγά όλες οι εταιρείες προσλαμβάνουν εσωτερικά άτομα για να διαχειρίζονται τα social media, την ιστοσελίδα και γενικά το marketing τους. Όμως, όλοι θέλουν να έχεις την απαιτούμενη εμπειρία, γνώσεις και δεξιότητες.

Αν αγαπάς την επικοινωνία, τα social media, τη δημιουργική γραφή, τη φωτογράφηση και τα videos, σε προσκαλώ να κάνεις την εγγραφή στο καινοτόμο πρόγραμμα του StudentLife Academy!

Θα έχεις μια ομάδα ανθρώπων να σου κρατούν το χέρι σε κάθε στάδιο. Και δεν σταματάμε ποτέ να βρισκόμαστε στο πλάι σου. Αφού σε εκπαιδεύσουμε και σε βοηθήσουμε να βρεις δουλειά, θα συνεργαζόμαστε με την εταιρεία σου για τη συνέχεια και την πρόοδο στην εκπαίδευση σου, σε πιο προχωρημένα επίπεδα.

Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες. Ο πιο πρακτικός τρόπος για να πληροφορηθείς σωστά, είναι να κάνεις την αίτηση σου ΕΔΩ ώστε να διευθετήσεις συζήτηση με τον Ανδρέα, τον υπεύθυνο του προγράμματος, για να σου εξηγήσει από κοντά όλες τις λεπτομέρειες!