StudentLife Academy: Το πρόγραμμα που με βοήθησε να αποκτήσω εμπειρία, αυτοπεποίθηση και δουλειά σε μόνο 4 μήνες!

Ένα ταξίδι, μια εμπειρία, ένα όνειρο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά και στο μυαλό μου!

Το δικό μου ταξίδι ξεκίνησε αρχές Ιουνίου, 2017, και μπορώ να πω ότι κρατάει μέχρι και σήμερα!

Τα διδάγματα που έμαθα μέσα από αυτή την εμπειρία τα κουβαλάω ακόμη και τώρα! Γι΄ αυτό και το αποκαλώ Student for life! ?

Σπούδασα Επιστήμη και Τεχνολογία Περιβάλλοντος με μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Υγεία, αλλά κανένα από τα δύο δεν μου βρήκε δουλειά για να μπορέσω να αρχίσω και εγώ τη δική μου ζωή!

Κανένα πανεπιστήμιο δεν μου πρόσφερε την εργασιακή εμπειρία, αλλά και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν! Το StudentLife όμως ΝΑΙ!

Σήμερα δουλεύω σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Κύπρο ως Digital Marketer και όλα αυτά χάρη σε αυτό το τολμηρό βήμα που έκανα τον Ιούνιου, να μπω στο StudentLife Academy!

Το StudentLife δεν μου έδωσε το «μέσο» που όλοι πιστεύουν, αλλά τα εφόδια που χρειαζόμουν για να πιστέψω στον εαυτό μου και να ανοίξω επιτέλους τα φτερά μου!

Το StudentLife δεν είναι μια συνηθισμένη εταιρεία, και ξέρεις γιατί;

Γιατί οι άνθρωποι που αποτελούν την εταιρεία αυτή, έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα! Δεν το βλέπουν ως εργασία αλλά ως μια καθημερινή απόλαυση που αυτό στην τελική φαίνεται και στην δουλειά τους!

Είναι άνθρωποι γεμάτοι θετικότητα, πελλάρα και humour. Είναι άνθρωποι γνήσιοι με οράματα και στόχους! Είναι πάντα δίπλα σου!

Η δική τους αγορά βασίζεται πάνω σε εμάς, τους φοιτητές, τους νέους άνεργους που διψάμε να αποδείξουμε πως και εμείς αξίζουμε και πως μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Μην κολλάς στα πτυχία και στους τίτλους, μπες σε αυτή την οικογένεια και σίγουρα θα κερδίσεις!!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Digital Marketing Bootcamp του StudentLife Academy εδώ και δημιούργησε και εσύ το δικό σου success story!