StudentLife Academy: H απόφαση που μου άλλαξε τη ζωή!

Η δική μου ιστορία στην ακαδημία του StudentLife ξεκινάει με την πιο πάνω φωτογραφία! ??

Η φωτογραφία αυτή βγήκε στο διήμερο του Πεδουλά που διοργανώθηκε, όπου και κατάλαβα πώς το StudentLife δεν είναι όπως τις άλλες εταιρείες της Κύπρου και πως οι coaches  δεν είναι κλασικοί καθηγητές ενός πανεπιστημίου.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως το StudentLife αποτελείται από άτομα που κατάφεραν να κάνουν το πάθος τους δουλειά!

 

Πώς άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει η ζωή μου μέσα από την ακαδημία;

Οι coaches κατάφεραν να βγάλουν -και πάλι- στην επιφάνεια τον πραγματικό μου εαυτό, μέσα από το δικό τους μοναδικό αληθινό τρόπο προσέγγισης προς εμάς! Έμαθα πως έπρεπε να μη φοβάμαι να κάνω λάθη, γιατί μέσα από τα λάθη αυτά, θα μπορέσω να αρχίσω να ανεβαίνω και εγώ τα σκαλιά προς τη δική μου επιτυχία!

Η λέξη feedback ήταν μια λέξη που δεν δεχόμουν να ακούσω, εκτός και αν είχε μόνο θετικά σχόλια. Τώρα; Αναζητώ απεγνωσμένα τα αρνητικά σχόλια για να μπορέσω να γίνω καλύτερη απ’ ότι ήμουν χθες!

Πώς το κατάφερα αυτό; Ο τρόπος που μου «εμφύτευσαν» οι coaches τη λέξη αυτή, με έκανε να αντιληφθώ ότι είναι στο χέρι μου πώς να αντιλαμβάνομαι τα πράγματα!

 

Οι coaches κατάλαβαν το δυνατό μου σημείο στον επαγγελματικό τομέα και μου πρόσφεραν εμπειρίες εκτός ακαδημίας, για να μπορέσω να τολμήσω και να εξελιχθώ μέσα από αυτές.

Αυτό με προετοίμασε καλύτερα για τον «έξω κόσμο».

 

Μπαίνοντας στην ακαδημία συστήθηκα ως “το πιο αγχώδες άτομο στον πλανήτη”. Μετά από 2 μήνες καθημερινής επαφής με το StudentLife, με χαρακτηρίζω ως το πιο αγχώδες άτομο της Κύπρου! Η κλίμακα μειώθηκε κατά πολύ! ?

Το “γιατί” κρύβεται πίσω από τη λέξη ΟΡΓΑΝΩΣΗ! Για αυτό το κομμάτι δεν θα μιλήσω, αλλά θα σε αφήσω να το ανακαλύψεις μόνος/η σου αν ενταχθείς στην οικογένεια του StudentLife!

 

Αν σκέφτηκες ποτέ πως η ακαδημία του StudentLife είναι η συνέχεια ενός πανεπιστημίου, τότε κάνεις λάθος, όπως έκανα και εγώ!

Όντως, δουλεύεις σε αληθινά projects, συναναστρέφεσαι με ιδιοκτήτες και managers εταιρειών για να μπορέσεις να τους πραγματοποιήσεις μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή καμπάνια marketing.

 

 

Για να είμαι ειλικρινής, μου είναι αδύνατο να γράψω όλες μου τις εμπειρίες και συναισθήματα για αυτό μου το ταξίδι στο StudentLife μόνο σε ένα άρθρο!

Αν πραγματικά είσαι και εσύ έτοιμος να αλλάξεις τη ζωή σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο τότε: StudentLife με τα 1000!!

Υ.Γ. Αν μπεις στην οικογένεια του StudentLife, δεν θα θέλεις να φύγεις ποτέ! Trust me!! ?

 

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 25 εγγυημένες θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα Digital Marketing Bootcamp που προσφέρεται από το StudentLife Academy. Κάνε την αίτηση σου εδώ και o Ανδρέας Λουκά, εκπαιδευτής στο StudentLife Academy, θα σε πάρει τηλέφωνο για να διευθετήσετε συνάντηση.

Ο Ανδρέας θα σου αφιερώσει μία ολόκληρη ώρα, προσφέροντας και ένα εισαγωγικό μάθημα στο Digital Marketing, για να μπορέσεις να κατανοήσεις ακριβώς τι είναι.