Πώς να ξεκινήσεις την δική σου επιχείριση με μόνο €1800!

Πως να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση με μόνο €1800

Πέρασε και από σένα η ιδέα να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση; Θέλεις την ελευθερία να παίρνεις εσύ τις αποφάσεις και να μην έχεις ένα “αφεντικό” στο κεφάλι σου; 

Πολλοί το θέλουν αλλά λίγοι το τολμούν. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα ατόμων που έχουν ξεκινήσει και αποτύχει μετά από μόνο μερικούς μήνες ή χρόνια. Είναι, πραγματικά, μεγάλο το ρίσκο.

Άρα, τι πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει πραγματικά να ανοίξει δική του δουλειά αλλά, δικαιολογημένα, φοβάται το ρίσκο και το ενδεχόμενο να σπαταλήσει λεφτα, χρόνο και ίσως να του μείνει και χρέος;

Προσωπικά, δεν θα συμβούλευα κανένα να το τολμήσει στα τυφλά. Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κάθε τους κίνηση είναι μελετημένη και δεν ρισκάρουν όσο πιστεύουν οι περισσότεροι.

Η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι: “Πώς μπορώ να ξεκινήσω μια επιχείρηση με το λιγότερο δυνατό ρίσκο και την λιγότερη δυνατή αρχική επένδυση;”

Ο καλύτερος τρόπος να μπεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας σου είναι με τον να αρχίσεις κάτι στο πλάι. Να γίνεις, δηλαδή, freelancer! 

Στην αρχή, είναι προτιμότερο να έχεις μια σταθερή δουλειά που να σου καλύπτει τα σταθερά σου έξοδα και να ασχοληθείς με την επιχειρηματικότητα στο πλάι.

Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να πειραματιστείς χωρίς να βιάζεσαι και χωρίς να αγχώνεσαι. 

Έχω διαπιστώσει πώς το καλύτερο είδος freelancing με το οποίο μπορείς να πειραματιστείς στο πλάι είναι το social media freelancing. Δηλαδή, να πληρώνεσαι για να διαχειρίζεσαι τα social media και γενικά την διαφήμιση μικρών εταιρειών.

Να σου πω και τους λόγους γιατί:

  1. Χρειάζεται πολύ μικρή επένδυση. Θέλεις ένα laptop, ένα καλό smartphone και σωστή εκπαίδευση.
  2. Σου δίνει την ευκαιρία να εξασκήσεις την πιο σημαντική δεξιότητα που πρέπει να κατέχει ένας επιχειρηματίας: marketing & πωλήσεις. 
  3. Θα έχεις διάφορους πελάτες από διαφορετικές βιομηχανίες (για παράδειγμα ένα εστιατόριο, ένα λογιστικό γραφείο, μία boutique κτλ) και έτσι θα αποκτήσεις ουσιαστική εμπειρία από διάφορες αγορές που βοηθά απίστευτα την επίγνωση σου και την επαγγελματική σου ωριμότητα
  4. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά για διαχείριση social media και έτσι μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα

Τα πράγματα είναι πολύ απλα. Αν δεν καταφέρεις να είσαι επιτυχημένος freelancer, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να γίνεις επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Αν, όμως, πειραματιστείς με το freelancing και παλέψεις για να το πετύχεις και στο τέλος τα καταφέρεις, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πετύχεις και σαν επιχειρηματίας.

Το γεγονός ότι θα κάνεις λάθη είναι δεδομένο. Αλλά το λάθος του freelancer κοστίζει πολύ πιο λίγο από το λάθος του επιχειρηματία. Και πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τα λάθη σου σαν απλά πειράματα. 

Ένας freelancer μπορεί να χρεώνει από €150 μέχρι €500 (ίσως και περισσότερα) τον μήνα για να αναλάβει την διαχείριση των social media ενός πελάτη. Αν πούμε ότι, ανά μέσο όρο, χρεώνεις €250 τον μήνα, αν έχεις μόνο 2 πελάτες μπορείς να έχεις ένα μηνιαίο εισόδημα €500. 

Άρα, με μόνο 2-3 πελάτες μπορείς να έχεις αυτό το επιπλέον εισόδημα και το απόλυτο περιβάλλον να πειραματιστείς με την επιχειρηματικότητα. 

Πρέπει αρχικά να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών εταιρειών (που πίστεψε με, δεν είναι και πυρηνική επιστήμη). Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να δουλεύεις πάνω τους τις μέρες και ώρες που βολεύουν εσένα. 

Το StudentLife Academy έχει αναπτύξει το Social Media Freelancer Bootcamp, το οποίο σε βοηθά να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνεις Social Media Freelancer. Για 3 μήνες θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον προσομοίωσης όπου θα τρέχεις αληθινές διαφημίσεις, με την καθοδήγηση του coach σου, για να μπορείς να εξασκηθείς πρακτικά στην σωστή διαχείριση του Facebook, Instagram, Google και Youtube.

Επίσης, μετά το τέλος του training θα μπει το profile σου στην μοναδική κυπριακή πλατφόρμα που συνδέει freelancers με εταιρείες. Αυτή η σελίδα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να μεγαλώσεις την επιχείριση σου!

Επίσης, θα μάθεις πώς να αποκτήσεις πελάτες, πόσα να χρεώνεις, ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα προσφέρεις και όλες τις μικρές-μικρές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να νιώσεις 100% έτοιμος να ξεκινήσεις.

Τα τελευταία 6 χρόνια, πάνω από 600 άτομα έχουν περάσει από τα προγράμματα του StudentLife Academy. 

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Αντιθέτως, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νέο σταθερό μηνιαίο εισόδημα και να βρεθείς στο τέλειο περιβάλλον για να εξασκηθείς με την επιχειρηματικότητα.  

Τα νέα τμήματα ξεκινούν 28 Μαρτίου 2024. Η προθεσμία για εγγραφή είναι στις 23 Φεβρουαρίου 2024.

Η επένδυση σου για να έχεις όλα τα εφόδια για να ξεκινήσεις το δικό σου freelancing business είναι στα €1800 αν πληρώσεις το ποσό προκαταβολικά ή 11 μηνιαίες δόσεις των €200.

Δεν μπορείς να ξεκινήσεις καμμία άλλη επιχείριση με τόσο μικρό κονδύλι. Δεν θα χρειαστείς ούτε να κάνεις website (σου το παρέχουμε εμείς δωρεάν), ούτε να πληρώνεις ενοίκιο, ούτε πρέπει να ξοδέψεις λεφτά να αγοράσεις απόθεμα, ούτε να προσλάβεις προσωπικό. Απλά προσφέρεις τις γνώσεις και δεξιότητες σου!

Υπάρχει και 15 μέρες δοκιμαστική περίοδος. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Αντιθέτως, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νέο σταθερό μηνιαίο εισόδημα δουλεύοντας πάνω σε κάτι που αγαπάς, τις ώρες και μέρες που βολεύουν εσένα!

Μάθε περισσότερα για το Social Media Freelancer Bootcamp και κάνε την εγγραφή σου εδώ!

ή πάρε μας απευθείας τηλέφωνο στο 99344727 για να εξασφαλίσεις απευθείας την θέση σου.