Η ζωή ενός «πλούσιου» freelancer και η ελευθερία που προσφέρει!

Για τον καθένα μας, η έννοια «πλούσιος», έχει πολύ διαφορετικό νόημα. Η δική μου «πλούσια ζωή» ήταν πάντα να μπορούσα να ζήσω σε ένα σπιτάκι στα βουνά με την οικογένεια μου.

Στα 33 μου έγινα «πλούσιος»! Όχι, δεν έγινα εκατομμυριούχος αλλά κατάφερα, μαζί με την οικογένεια μου, να μετακομίσω μόνιμα στον Καλοπαναγιώτη. 

Αυτό που μου επέτρεψε να ζήσω την δική μου “πλούσια” ζωή ήταν η απόφαση μου να γίνω Social Media Freelancer.

Στο χωριό όλοι μου έλεγαν: «Μα πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα Λευκωσία για δουλειά;». 

Και εγώ τους έλεγα: «Όχι, εργάζομαι εξ αποστάσεως» (τούτο ήταν πριν να γίνει μόδα η εξ αποστάσεως εργασία λόγω Covid).

Και μετά με ρωτούσαν: «Μα τι δουλειά κάμνεις;» 

Και εγώ τους έλεγα: «Είμαι Social Media freelancer!”

Και με ρωτούσαν: «Μα τι εν τούτο γιέ μου, πε μας τζαι μας να το κάμουμε!» 😂

Και τους εξηγούσα ότι ο Social Media Freelancer είναι ένας ελεύθερος επαγγελματίας που αναλαμβάνει την διαχείριση των social media και γενικά το marketing κάποιων επιχειρήσεων.

Και άρα, δεν έχω ούτε κάποιον εργοδότη στον οποίο πρέπει να λογοδοτώ, ούτε και χρειάζεται να έχω φυσική παρουσία σε κάποιο γραφείο ή κατάστημα.

Δεν έχω ούτε ωράριο. Οι πελάτες μου δεν με πληρώνουν για τις ώρες που δουλεύω. Με πληρώνουν για το αποτέλεσμα που βγάζω. Και το καλύτερο είναι ότι με την εξέλιξη και αναβάθμιση της τεχνολογίας, πολλά πράγματα έχουν αυτοματοποιηθεί και έτσι ξοδεύω πολύ πιο λίγες ώρες.

Οι πελάτες με πληρώνουν για συγκεκριμένες υπηρεσίες που τους προσφέρω (που μπορείς και εσύ να μάθεις να κάνεις):

  1. Κάνω βαθιά έρευνα αγοράς και έχω σωστή αντίληψη της αγοράς των πελατών μου.
  2. Παράγω καλό γραπτό περιεχόμενο (όπως το άρθρο που διαβάζεις) 😉
  3. Διαχειρίζομαι διαφημίσεις στο Facebook, Instagram, Google και Youtube. Ξέρω πώς να βελτιώνω την απόδοση των διαφημίσεων μέσα από τον μεθοδικό πειραματισμό.
  4. Νοιάζομαι πραγματικά για τους πελάτες μου. Η επιτυχία τους είναι η επιτυχία μου.  Βάζω όλη μου την αγάπη και φαιά ουσία στην δουλειά μου.

Νιώθω πραγματικά ελεύθερος. Ζω σε ένα μικρό όμορφο σπιτάκι στο βουνό, απολαμβάνω πολλές ώρες με την οικογένεια μου και δουλεύω με κανόνες που έχω θέσει εγώ.

Θέλω το ίδιο και για σένα. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε το Social Media Freelancer Bootcamp. Υπάρχουν χιλιάδες πιθανοί πελάτες εκεί έξω και υπάρχουν πολύ λίγα άτομα που είναι ικανά και θέλουν να τους αναλάβουν. Είναι απόλυτα πιθανό σε 6 μήνες από σήμερα να έχεις 2 πελάτες και να κερδίζεις έξτρα €500 το μήνα. Εκατοντάδες άτομα που έχουν περάσει από τα προγράμματα μας το έχουν καταφέρει, γιατί όχι και εσύ;

Μάθε περισσότερα για το Social Media Freelancer Bootcamp και κάνε την εγγραφή σου εδώ