Βρες δουλειά στο Digital Marketing, σε μόνο 6 μήνες!

Μιλήσαμε με χιλιάδες νέους σαν εσένα και μάθαμε τι πραγματικά θέλεις:

Να έχεις καλό εργοδότη και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

Να πληρώνεσαι αυτό που σου αξίζει

Να μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα

Να είσαι δημιουργικός στη δουλειά σου

Για να πετύχουμε αυτό το στόχο, δημιουργήσαμε το Digital Marketing Bootcamp.

Σε διάστημα 6 μηνών θα αποκτήσεις την αναγκαία εργασιακή εμπειρία που χρειάζεται για να είσαι πανέτοιμος να δουλέψεις αποδοτικά στον τομέα του Digital Marketing.

Θα σε προτείνουμε σε προσεκτικά επιλεγμένες εταιρείες και θα συνεργαζόμαστε με τον εργοδότη σου για διάστημα ακόμη 6 μηνών, όπου θα συνεχίσουμε την εκπαίδευση σου, για να βεβαιωθούμε ότι θα προσαρμοστείς σωστά!

Περισσότερα από 150 άτομα έχουν περάσει από το πρόγραμμα μας τα τελευταία 4 χρόνια και είναι σήμερα στελέχοι σε διαφημιστικές εταιρείες και όχι μόνο.

Κλείσε μια προσωπική συνάντηση διάρκειας 1 ώρας με coach του StudentLife Academy!

Μάθε περισσότερα για το Digital Marketing και τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε πάρουμε τηλέφωνο σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Fields marked with an * are required

Κάνοντας κλικ Αποστολή, στέλνεις τις πληροφορίες σου στο StudentLife Academy και συμφωνείς όπως τις χρησιμοποιήσει με βάση το Privacy Policy του.

Αιτήσεις μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2020

Έναρξη προγράμματος 15 Φεβρουαρίου 2020

Ισχύει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο 99442403

150+ Απόφοιτοι

100% Επιτυχία Εργοδότησης

Τι θα αποκτήσεις στο StudentLife Academy;

Marketing μέσω Social Media

Θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα Social Media και πώς να παράγεις αποτελεσματικό περιεχόμενο, κυρίως για Facebook και Instagram.

Facebook & Google Ads

Θα μάθεις να προσεγγίζεις αποτελεσματικά ένα συγκεκριμένο κοινό, μέσω πληρωμένης διαφήμισης, στις πλατφόρμες του Facebook και του Google.

Εμπλοκή σε αληθινά projects

Δεν θα μαθαίνεις θεωρίες, θα δουλεύεις. Θα τρέξεις καμπάνιες στις βασικές πλατφόρμες Digital Marketing που χρησιμοποιούνται στην αγορά.

Εγγύηση Θέσης Εργασίας

Μετά το τέλος των 5 μηνών, θα σε προτείνουμε σε επιλεγμένους εργοδότες, μέχρι να εξασφαλίσεις δουλειά πλήρους απασχόλησης, στον τομέα του Marketing.

Διάρκεια
6 μήνες Bootcamp +
6 μήνες On the Job Training

Γλώσσα Διδασκαλίας
Ελληνικά
Προαπαιτούμενη η γνώση της αγγλικής γλώσσας

Προαπαιτούμενα
Πτυχίο Πανεπιστημίου
Από οποιονδήποτε κλάδο σπουδών

Γνώρισε μερικούς από τους σημερινούς συμμετέχοντες και απόφοιτους μας στο StudentLife Academy

christiana louca

Χριστιάνα Λουκά

Αυτά που κέρδισα μέσα από όλη αυτή την εμπειρία ήταν πολύ περισσότερα από το πώς να γίνω μια καλή Marketeer. Είναι εμπειρία ζωής που αξίζει να την ζήσεις. Αν θα το ξανά έκανα; Με χίλια

Giorgos Constantinou

Γιώργος Κωνσταντίνου

Γνωρίζεις κόσμο, κάνεις συνεργάτες και φίλους, αλλά εκεί που θέλω να σταθώ περισσότερο είναι στους εκπαιδευτές. Το πάθος τους ήταν μεγάλο για την δουλειά τους και το μετέδωσαν και στους φοιτητές της ακαδημίας.

maria kakoulli

Μαρία Κακουλλή

Το StudentLife Academy είναι ένα οργανωμένο σύνολο που δεν το βρίσκεις συχνά. Είναι όλα με βάση προγραμματισμού και σου δίνει ένα σωρό γνώσεις και δεξιότητες που δεν τις αντιλαμβάνεσαι αμέσως.

loukia paeperi

Λουκία Παρπέρη

Το να λάβω μέρος στην ομάδα του StudentLife Academy, ήταν η πιο σωστή επιλογή που πήρα ποτέ! Στην αρχή είχα αμφιβολίες αν όντως θέλω να το κάνω όμως ευτυχώς που πήγα γιατί ήταν η καλύτερη και πιο γεμάτη σε γνώσεις περίοδος της ζωής μου!

Εταιρείες στις οποίες έχουν εργοδοτηθεί απόφοιτοι του StudentLife Academy

0 (1)

Αργύρης Αργυρού
Foody & Ideas2Life

Η εταιρεία μας προσλαμβάνει προσωπικό από το StudentLife Academy από το ξεκίνημα του προγράμματος και είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει. Έχουμε προσλάβει 4 άτομα μέχρι στιγμής από την Ακαδημία και είναι από τις καλύτερες προσλήψεις που έχουμε κάνει!

0

Άντρη Αντωνίου
The Lobsters

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το άτομο που έχουμε προσλάβει μέσα από το StudentLife Academy. Μπήκε γρήγορα στα βαθιά και τα κατάφερε πάρα πολύ καλά και με πολύ ενθουσιασμό. Νιώθουμε, πραγματικά, ότι ήταν από την αρχή μαζί μας!

70225759_10157611536476779_222638455945953280_o

Γιάννος Τραν
On Time Media

Μπορεί να μην ψάξω ποτέ ξανά, σε αυτό το level, μέσα από αγγελίες ή οτιδήποτε άλλο για να βρω καινούργιο team member. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τα 4 άτομα που έχουμε προσλάβει, μέχρι τώρα, με την βοήθεια του StudentLife Academy. Τους συστείνω ανεπιφύλακτα! Βγάζουν τους καλύτερους Junior Digital Marketers της αγοράς.

Γνώρισε τους coaches του StudentLife Academy

TasosPgic

Τάσος Κωνσταντίνου

Λάτρης της καινοτομίας και της μη τυπικής μάθησης. Δίδασκε διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Maastricht και επέστρεψε στην Κύπρο με το όραμα να βοηθήσει στην αλλαγή της επαγγελματικής νοοτροπίας της Κύπρου.

image10

Σάββας Σωκράτους

Ο Guru της μεθοδικότητας και του επαγγελματισμού. Συμμετέχει στην ίδρυση και ανάπτυξη εταιρειών από 20 ετών. Έχει ως στόχο να βοηθήσει άτομα να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες για να χτίσουν μια λαμπρή καριέρα.

image10-1

Ανδρέας Λουκά

Δηλώνει ερωτευμένος με το marketing και τις πωλήσεις. Τον ενδιαφέρει η ανάλυση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και η πειθώ. Πιστεύει πώς η εκμάθηση του marketing είναι τόσο σημαντική που θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτική από το νηπιαγωγείο.

13988268_10154492033909883_6423462945446159505_o

Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας

Ηγετική μορφή στο StudentLife. Έχει την ικανότητα να εμπνέει ανθρώπους να εργάζονται με πάθος και προσαρμόζεται στις συνεχείς αλλαγές καλύτερα από χαμαιλέων. Αποτελεί σπάνιο είδος ηγέτη, που καλλιεργεί άλλους ηγέτες.

Polis Ioannou 300x300

Πόλυς Ιωάννου

Συμμετείχε στο 1ο StudentLife Academy και σήμερα είναι coach! Πολυμήχανος σαν τον Οδυσσέα και ειδικός στο media production. Δεν περνά ούτε μια μέρα που θα ξυπνήσει και θα πει: “Δεν θέλω να πάω δουλειά” και επιθυμεί το ίδιο για όλο τον κόσμο.

Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες

Κλείσε μια προσωπική συνάντηση διάρκειας 1 ώρας με coach του StudentLife Academy!

Μάθε περισσότερα για το Digital Marketing και τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε πάρουμε τηλέφωνο σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Fields marked with an * are required

Κάνοντας κλικ Αποστολή, στέλνεις τις πληροφορίες σου στο StudentLife Academy και συμφωνείς όπως τις χρησιμοποιήσει με βάση το Privacy Policy του.

Αιτήσεις μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2020

Έναρξη προγράμματος 15 Φεβρουαρίου 2020

Ισχύει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο 99442403