Μάθε για το ΔΩΡΕΑΝ online event που βοηθά μαμάδες να αποκτήσουν έξτρα εισόδημα από το σπίτι!

Ως μαμά, η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη προκλήσεις. Από το πρωινό ξύπνημα, μέχρι τις ατελείωτες υποχρεώσεις που έχεις και τη φροντίδα των παιδιών, ο χρόνος για σένα είναι περιορισμένος. Ωστόσο, ίσως έχεις σκεφτεί ότι ένα επιπλέον εισόδημα θα μπορούσε να κάνει τη ζωή σου λίγο πιο άνετη, να σε βοηθήσει να υποστηρίξεις την οικογένειά σου ή ακόμα και να σου προσφέρει την ελευθερία να κάνεις αυτά που αγαπάς.

Αυτό είναι ακριβώς που υπόσχεται να σου προσφέρει το Social Media Freelancer Summit 2024 – ένα ΔΩΡΕΑΝ online event που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το εισόδημα που χρειάζεσαι, από την άνεση του σπιτιού σου.

Γιατί αυτό το event είναι για σένα;

Φαντάσου να μπορείς να δουλεύεις τις ώρες που εσύ επιλέγεις, να βρίσκεσαι εκεί για τα παιδιά σου όταν σε χρειάζονται, και ταυτόχρονα να αποκτάς ένα έξτρα εισόδημα. Το Social Media Freelancer Summit 2024 σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις πώς να γίνεις Social Media Freelancer – ένας ελεύθερος επαγγελματίας που διαχειρίζεται τα social media για μικρές επιχειρήσεις.

Στο event θα μάθεις:

  • Πώς να ξεκινήσεις να εργάζεσαι από το σπίτι χωρίς να χρειάζεσαι ειδικές γνώσεις ή προϋπηρεσία.
  • Πώς να δουλεύεις με ευέλικτο ωράριο, προσαρμοσμένο στον δικό σου ρυθμό και στις ανάγκες της οικογένειάς σου.
  • Πώς να αποκτήσεις ένα σταθερό εισόδημα δουλεύοντας από όπου κι αν βρίσκεσαι.

Οι ανησυχίες σου είναι απόλυτα φυσιολογικές!

Μπορεί να αναρωτιέσαι αν είναι εφικτό να συνδυάσεις όλες αυτές τις ευθύνες και να ξεκινήσεις κάτι νέο. Μπορεί να φοβάσαι ότι θα αποτύχεις ή ότι δεν έχεις τις γνώσεις που χρειάζονται. Να ξέρεις ότι αυτές οι ανησυχίες είναι απόλυτα φυσιολογικές – αλλά δεν πρέπει να σε κρατούν πίσω. Το Social Media Freelancer Summit 2024 και η ομάδα μας είναι εδώ για να σε καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα, ώστε να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση και τις γνώσεις που χρειάζεσαι.

Τα τελευταία 8 χρόνια, το StudentLife Academy έχει βοηθήσει πάνω από 1000 άτομα να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύονται, και πολλοί από αυτούς είναι μαμάδες που τώρα εργάζονται από το σπίτι, απολαμβάνοντας την ευελιξία και την ελευθερία που επιθυμούσαν. Εσύ μπορείς να είσαι η επόμενη!

Κράτησε τη θέση σου τώρα!

Αυτό το event είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνεις την αλλαγή που ονειρεύεσαι.

Εγγράψου σήμερα κιόλας στο Social Media Freelancer Summit 2024 και ξεκίνα να δημιουργείς τη ζωή που ονειρεύεσαι, με τους δικούς σου όρους. Μην χάσεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις το εισιτήριο σου μέχρι τις 31/08.

Κάνε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για να κρατήσεις τη θέση σου!