Μάθε τι έχουν να πουν μητέρες απόφοιτοι μας που αποκτούν επιπλέον εισόδημα ως Social Media Freelancers!

Είναι μεγάλη απόφαση το να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, ειδικά αν έχεις παιδιά τα οποία εξαρτώνται από εσένα, για αυτό είναι σημαντικό να νιώθεις σιγουριά! Ο καλύτερος τρόπος να νιώσεις αυτή την σιγουριά, είναι να ακούσεις εμπειρίες από άτομα που έχουν ήδη βιώσει αυτό το ταξίδι!

Ανακάλυψε πώς μερικές από τις απόφοιτους μας, μητέρες και πλέον επιτυχημένες ελεύθερες επαγγελματίες, πραγματοποίησαν τα όνειρά τους, με το Social Media Freelancer Bootcamp του StudentLife Academy. 

 

Στέφανη Παναγιώτου:

Θα διηγηθώ εν συντομία πως ένα πρωινό, χαζεύοντας stories στο Instagram, πέτυχα τη διαφήμιση του Student Life Academy, με τα εξής σημεία που έψαχνα εδώ και καιρό: Έξτρα εισόδημα, εργασία από οπουδήποτε, όποιες ώρες θες.
Ο κάθε γονιός θα συμφωνούσε πως με ένα μικρό παιδί, το επιπλέον εισόδημα είναι αναγκαίο (ειδικά στις μέρες μας), οι ώρες είναι περιορισμένες (τα μικρούλια θέλουν να εξερευνήσουν τα πάντα από το πρωί μέχρι το βράδυ), ενώ το να δουλεύεις από το σπίτι σου, την παιδική χαρά ή πηγαίνοντας εκδρομή, είναι το ιδανικό για να έχεις ακόμα περισσότερες στιγμές με την οικογένεια σου, τον σύντροφό σου ή και με το κατοικίδιο σου (why not?).
Βλέποντας τη διαφήμιση είπα «αυτό ακριβώς ψάχνω». Διάβασα περισσότερα και ήμουν ολοένα και πιο σίγουρη για το βήμα που ετοιμαζόμουν να κάνω. Συμπληρώνω τη φόρμα, μιλάμε τηλεφωνικά και έρχεται η ώρα που πρέπει να κάνω την πληρωμή.
Κάπου εκεί ξεκίνησαν οι ανησυχίες, ο δισταγμός, οι αμφιβολίες αν μπορώ, αν είναι καλό βήμα, αν θα προλαβαίνω λόγω των υποχρεώσεων ως μαμά, εργαζόμενη, κλπ.
Οι απαντήσεις μου σε όσα σκεφτόμουν ήταν οι εξής: Αξίζει να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, θα μπορείς έστω και με έναν πελάτη να έχεις ένα εισόδημα (αυτά τα χρήματα σίγουρα έχουν κάπου να πάνε ή θα προσφέρουν μια άνεση μέσα στον μήνα) κι επίσης στο μέλλον μπορώ να έχω και 5 και 6 πελάτες, άρα μεγαλύτερα έσοδα. Εδώ που τα λέμε και τίποτα να μην γίνει, θα έχω πάρει τη γνώση, που αυτή δεν πάει ποτέ χαμένη (αυτά τα έλεγα σε μένα).
Επομένως, έκανα εγγραφή στο course. Ήταν ένα πλήρες, ολοκληρωμένο και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα. Βέβαια για να πούμε και την αλήθεια, οι εκπαιδευτές είναι τόσο καλοί, βοηθητικοί (κατά τη διάρκεια και μετά το course) και λεπτομερείς που, πώς να μην αξίζει τον κόπο.
Τελείωσα τον Δεκέμβρη του 2022. Δεν είχα προσπαθήσει να βρω πελάτη μέχρι το τέλος του Γενάρη 2023. Τώρα έχω συμφωνία με έναν τουριστικό πράκτορα και αντιπρόσωπο αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο. Νιώθω ενθουσιασμένη που θα κάνω πράξη όλα όσα έμαθα και που ξέρω εκ των προτέρων (μέσω της καλής κατάρτισης) όλα τα βήματα, τους ελέγχους και τις αναλύσεις που πρέπει να κάνω για να πετύχουμε τον στόχο που θέσαμε με τον πελάτη μου.
Ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το κομμάτι του freelancing και πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω αρκεί να είσαι πρόθυμος, με όρεξη, πείσμα και επιμονή να πετύχεις και να δουλέψεις.
Με όλα όσα είπα πιο πάνω, για εσένα και τον κάθε ένα που το σκέφτεται, που ίσως διστάζει, που λέει «άστο για πιο μετά», εγώ θα απαντούσα ότι τώρα είναι η ευκαιρία. Μην αφήνεις κάτι που μπορείς να κάνεις τώρα (με πολλά ωφελήματα για εσένα, την οικογένεια σου και το μέλλον σου) για πιο μετά. Όπως σε κάθε τι καινούριο, θέλει χρόνο, δουλειά και πείσμα για να βρεις τον πρώτο που θα σε εμπιστευτεί και θα δουλέψετε μαζί και ίσως όπως σε κάθε πρώτο βήμα, μπορεί να είσαι πιο διστακτικός ή μπορεί και κάπως απογοητευμένος αν δεν πετύχεις από την πρώτη επαφή τον πρώτο σου πελάτη. Μόλις, όμως, γίνει η αρχή με εκείνον τον ένα που θα σου πει το πολυπόθητο “ναι” και επέλθει η τριβή και η εξάσκηση το πρώτο τρίμηνο, εκεί να είσαι σίγουρος ότι είσαι κοντά στο να απογειώσεις την καριέρα που μόλις επέλεξες.
Κάνε το βήμα, μην το αναβάλλεις. Αξίζει!
Καλή επιτυχία, καλή αρχή!

 

Άντρεα Παπαθεοχάρους:

When I came across Student Life Academy’s Bootcamp I was looking for some direction. I was a 39 year old mother and wife who had left her career in Multimedia behind to raise her children (way before social media came about). But I was finally ready to get back out there!

Student Life made that all possible. They not only gave me the tools and knowledge to begin they also gave me a much needed boost in confidence!

The thought of ‘online lessons’ sounded daunting but they made it so comfortable that I don’t think I would ever want to step back into a physical classroom again! The course was amazingly straight forward and to the point and helped me begin working as a freelancer right away – they deliver exactly what they promise!

The coaches are the best part of Student Life Academy, they are down to earth and ready to help…even after the course is done and dusted! I recommend them without a second thought and thank them for helping me gain back my financial independence! 

 

Προσπαθείς να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, διασφαλίζοντας παράλληλα άφθονο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου; 

Μην περιμένεις άλλο. Το μέλλον σου είναι στα χέρια σου. Το StudentLife Academy έχει σχεδιάσει αυτό το bootcamp για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το επιπλέον εισόδημα που αξίζεις και να ζήσεις τη ζωή σου όπως εσύ τη θες. Είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε και να σε υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα. 

Κάνε την εγγραφή σου εδώ!

*Με την εγγραφή σου, συμπεριλαμβάνουμε 15 ημέρες δοκιμαστική περίοδο. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα, μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει!

Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας! ☺️