Αγαπάς τα social media; Μάθε πώς να τα κάνεις δουλειά σου!

Σου λένε όλοι πώς ξοδεύεις πολλές ώρες σκρολάροντας στα social media αλλά εσένα σου αρέσει;

Τι και αν σου έλεγα πώς δεν ξοδεύεις τον χρόνο σου, αλλά τον επενδύεις!

Χωρίς να το συνειδητοποιείς αναπτύσσεις γνώσεις και ενισχύεις το πάθος σου σε έναν τομέα ο οποίος αν τον αξιοποιήσεις σωστά μπορεί να σου φέρει ένα πολύ καλό σταθερό ή επιπλέον εισόδημα!

Αν όσα είπα παραπάνω ισχύουν για σένα, τότε είσαι ο τέλειος υποψήφιος για μια καριέρα ως Social Media Freelancer!

Τι εννοώ με αυτό;
Τα τελευταία χρόνια τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αυτό που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην συνειδητοποιούν είναι ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν επίσης να είναι μια κερδοφόρα καριέρα.

Σήμερα, είναι απαραίτητο για κάθε εταιρεία, να έχει κάποιον αρμόδιο να διαχειρίζεται επαγγελματικά την παρουσία της στα social media. Γι’αυτό πολλές εταιρείες χρειάζονται άτομα σαν εσένα που αγαπούν τα social media.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι διαφήμισης δεν είναι πλέον τόσο αποτελεσματικές και οι εταιρείες επενδύουν περισσότερα χρήματα και προσοχή στην προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους στο Facebook και σε άλλες πλατφόρμες. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε πώς το πάθος σου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε μια κερδοφόρα καριέρα.

Τι κάνει ένας Social Media Freelancer;

Το να είσαι ένας Social Media Freelancer μπορεί να είναι μια εξαιρετική δουλειά, μιας και σου επιτρέπει να ενισχύσεις την ενασχόλησή σου με τα κοινωνικά μέσα, κάτι που ήδη κάνεις σε καθημερινή βάση, κερδίζοντας χρήματα.

Ο Social Media Freelancer είναι ένας ελεύθερος επαγγελματίας που αναλαμβάνει την διαχείριση των social media και το marketing επιχειρήσεων. Κάποιες βασικές αρμοδιότητες του είναι η βαθιά έρευνα και σωστή αντίληψη της αγοράς των πελατών, η δημιουργία περιεχομένου, και η διαχείριση διαφημίσεων σε Facebook, Instagram ή/και Google, YouTube.

Και το καλύτερο; Ένας Social Media Freelancer δεν έχει κάποιον εργοδότη στον οποίο πρέπει να κάνει κάποια αναφορά, ούτε χρειάζεται να έχει καθημερινή φυσική παρουσία σε κάποιο γραφείο!

Πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό;

Με το StudentLife Academy! Μέσα σε μόλις 3 μήνες, θα σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να γίνεις ένας έτοιμος και ικανός Social Media Freelancer.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα τρέχεις πραγματικές διαφημίσεις σε αληθινά projects, με την καθοδήγηση του coach σου, για να μπορείς να εξασκηθείς πρακτικά στη σωστή διαχείριση του Facebook, Instagram, Google και Youtube.

Επίσης, θα μάθεις πώς να αποκτήσεις πελάτες, πόσα να χρεώνεις, ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα προσφέρεις, πώς να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά την σχέση σου με τους πελάτες σου και όλες τις μικρές αλλά άκρως σημαντικές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρη ετοιμότητα για να ξεκινήσεις.

Την επόμενη φορά που θα σου πει κάποιος ότι σπαταλάς πολλές ώρες στο κινητό σου, εσύ θα απαντάς πώς δουλεύεις και αποκτάς εισόδημα, και θα είναι αλήθεια!

Όμως, είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι δεν είναι μια καριέρα γρήγορου και εύκολου πλουτισμού. Χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια και αφοσίωση για να χτιστεί μια επιτυχημένη καριέρα σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για όσους είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν!

Δοκίμασέ το, δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Αντιθέτως, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα εισόδημα δουλεύοντας πάνω σε κάτι που αγαπάς!

Κάνε την εγγραφή σου στο πιστοποιημένο από την ΑνΑΔ** πρόγραμμά μας, και απέκτησε πρακτική εμπειρία, γνώσεις, και συνεχής υποστήριξη από την ομάδα μας.

Κάνε την αίτησή σου εδώ!

*Με την εγγραφή σου, συμπεριλαμβάνουμε 15 ημέρες δοκιμαστική περίοδο. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει!

**ΑνΑΔ: Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου