Εγγραφή στο Social Media Freelancer Bootcamp Οκτωβρίου 2022

Στις 3 Οκτωβίου ξεκινούν τα νέα τμήματα του Social Media Freelancer Bootcamp. Την Παρασκευή 5 Αυγούστου είναι η προθεσμία για να κάνεις την εγγραφή σου για να μπεις στην δοκιμαστική περίοδος των 15 ημερών.

Ακούμε συχνά πως αυτό που υποσχόμαστε, να σε βοηθήσουμε δηλαδή να γίνεις Social Media Freelancer και να καταφέρεις να αποκτήσεις ένα νέο μηνιαίο εισόδημα, ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Κατανοούμε πλήρως αυτή την πρώτη, αρχική αντίδραση.

Όμως, ο λόγος που νιώθεις ότι είναι “πολύ καλό για να είναι αληθινό” είναι γιατί είναι ακριβώς αυτό που πραγματικά θέλεις.

Θέλεις να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα. Θέλεις να μην εξαρτάσαι οικονομικά από τον εργοδότη σου ή από τους γονείς σου. Θέλεις να έχεις την δική σου μικρή επιχείριση “on-the-side” για να νιώσεις εκείνη την ικανοποίηση, την απόλυτη έκφραση της δικής σου δημιουργικότητας και την αίσθηση της ελευθερίας που μπορεί να σου προσφέρει.

Αλλά, φοβάσαι. Φοβάσαι ότι μπορεί να μην τα καταφέρεις. Φοβάσαι ότι μπορούν να πάνε όλα λάθος.

Σκέφτηκες, όμως, ότι μπορούν όλα να πάνε καλά; (δες τις απόψεις μερικών αποφοίτων μας πιο κάτω που έχουν καταφέρει να ξεκινήσουν από το μηδέν και σε λίγους μήνες να αποκτήσουν τους πρώτους τους πελάτες)

Η μόνη διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που πετυγχαίνουν αυτά που θέλουν στην ζωή τους με αυτούς που δεν πετυγχαίνουν είναι το απλό γεγονός ότι έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Τίποτα άλλο.

Όταν πιστέψεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, τότε το επόμενο πράγμα που χρειάζεσαι είναι το κατάλληλο υποστηρικτικό περιβάλλον. Χρειάζεσαι τον χώρο και τον χρόνο να πειραματιστείς και τους κατάλληλους ανθρώπους να σε καθοδηγήσουν και να σου δίνουν συνεχής εποικοδομητική ανατροφοδότηση.

Αυτό ακριβώς κάνουμε εδώ και 7 χρόνια στο StudentLife Academy.

Δοκίμασε το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν για 15 μέρες. Έχεις την απόλυτη ικανότητα να κρίνεις αν ένα περιβάλλον είναι κατάλληλο ή όχι. Και αυτές οι 15 μέρες είναι αρκετές για να πάρεις την δική σου απόφαση. Με την εγγραφή σου θα πληρώσεις το ποσό της προκαταβολής και αν θέλεις να αποχωρήσεις σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό που έχεις καταβάλει!

 

Για να προχωρήσεις με την επίσημη εγγραφή σου στο Social Media Freelancer Bootcamp ακολούθησε ένα από τα πιο κάτω link:

Τρίμηνο Απογευματινό – https://studentlifeacademy.com.cy/payment-links-3-month-afternoon/

Απογευματινά μαθήματα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 18:30 – 21:30

Εξάμηνο Πρωινό – https://studentlifeacademy.com.cy/payment-links-6-month-morning/

Πρωινά μαθήματα κάθε Σάββατο 09:15 – 12:30

 

Δείτε τι έχει να πει η Αντωνία και η Άννα-Μαρία, που πέρασαν πρόσφατα από το Social Media Freelancer Bootcamp και βρήκαν ήδη τους πρώτους τους πελάτες!