Όλοι θέλουμε ένα έξτρα εισόδημα! Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αποκτήσουμε;

Όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα έξτρα εισόδημα. Γιατί, όμως, τόσοι λίγοι από μας το καταφέρνουν;

Γενικά, θέλουμε να κάνουμε διάφορα όμορφα πράγματα, βάζουμε υψηλούς στόχους και στο τέλος… τίποτα!

Γιατί όμως; Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει στο να κάνουμε αυτά που λέμε στον εαυτό μας ότι θέλουμε να κάνουμε;

Πρόσφατα πέρασα από 4 μήνες personal coaching για τα διάφορα θέματα που ταλανίζουν την ζωή μου. Το πιο σπουδαία πράγμα που αντιλήφθηκα ήταν ότι στα θέματα της ζωής μου στα οποία είχα ουσιαστική στήριξη, τα πήγαινα περίφημα! Ενώ, εκεί όπου προσπαθούσα μόνος μου να αντεπεξέλθω, είχα σοβαρά προβλήματα.

Όντος, κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί.

Στα σημαντικά πράγματα της ζωή μας, χρειαζόμαστε βοήθεια. Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια. Δεν είσαι αδύναμος ή ανίκανος αν ζητήσεις βοήθεια.

Άρα, πρέπει να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποιες είναι οι δικές σου προτερεότητες και μετά να βρεις τους ανθρώπους που είναι ικανοί και μπορούν να σε βοηθήσουν.

Για παράδειγμα, για χρόνια δεν κατάφερνα να ακολουθήσω μια σωστή διατροφή και ένα σύστημα γυμναστικής. Πάντα κάτι γινόταν και τα παρατούσα. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, αποφάσισα να πάω σε προσωπικό γυμναστή και να συνεργαστώ στενά και με διατροφολόγο. Και επιτέλους τα κατάφερα!

Εδώ και 8 μήνες πηγαίνω συστηματικά 3 φορές την εβδομάδα στον προσωπικό μου γυμναστή και 2 φορές τον μήνα σε διατροφολόγο. Σίγουρα πληρώνω περισσότερα απ’ ότι θα πλήρωνα αν προσπαθούσα μόνος μου αλλά προσπάθησα μόνος μου για χρόνια και δεν τα κατάφερνα.

Ο Άινσταιν είπε πώς ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αυτό που έχουν κοινό όλοι όσοι έχουν επιτύχει σπουδαία πράγματα στη ζωή τους είναι:

  1. Έχουν ικανό μέντορα ή coach. Κάποιον στη ζωή τους, δηλαδή, που τους κρατά υπόλογους και που παρέχει στενή στήριξη και βοήθεια σε όλα τα επίπεδα
  2. Ακολουθούν μια έντονη και συστηματική άσκηση για να αναπτύσσουν με μεθοδικό τρόπο τις δεξιότητες τους
  3. Θεωρούν την κριτική (feedback) ως το κύριο εργαλείο αυτοβελτίωσης   

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι πετυχαίνουν τους στόχους τους κάνοντας πράγματα, όχι ονειρεύοντας ότι θα τα κάνουν. Ξέρουν επίσης ότι θα αποτύχουν πολλές φορές αλλά κατανοούν ότι αυτό είναι μέρος της εξίσωσης. 

Άρα, για σένα, πόσο σημαντικό είναι να καταφέρεις να αποκτήσεις ένα επιπλέον σταθερό μηνιαίο εισόδημα;

Για να ζήσεις την δική σου, ιδανική ζωή, είναι σημαντικό να έχεις την οικονομική ευχέρεια να την υποστηρίξεις. Και είναι δύσκολο με ένα μισθό να κάνουμε όλα αυτά που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε στη ζωή μας.

Αν όντος, αποτελεί προτεραιότητα για σένα να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσεις ένα επιπλέον εισόδημα, το StudentLife Academy μπορεί να σε βοηθήσει.

Δεν είμαστε απλά μια σχολή που διδάσκει digital marketing. Το όραμα μας είναι να βοηθήσουμε ανθρώπους να ζήσουν την ζωή τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους!

Και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για ένα άνθρωπο να μην περιορίζεται από την έλλειψη χρημάτων. Η έλλειψη και η κακή διαχείριση χρημάτων προκαλεί απογοήτευση, άγχος και θυμό.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Social Media Freelancer Bootcamp! Ένα έντονο, πρακτικό training που σου δίνει όλα τα εφόδια και την καθοδήγηση για να μάθεις πώς να αποκτήσεις εισόδημα με την διαχείριση των social media μικρών εταιρειών.

Θα μάθεις ένα μεθοδικό, step-by-step τρόπο να διαχειρίζεσαι με επιτυχία τα social media μιας μικρής εταιρείας. 

Πίστεψε με, δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι μια πραγματική πρόκληση. Αλλά, θα αξίζει τον κόπο!

Στο τέλος του training θα έχεις αποκτήσει τις δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα δεύτερο εισόδημα… τώρα, και για το υπόλοιπο της ζωής σου. 

Για να προχωρήσεις με την επίσημη εγγραφή σου στο Social Media Freelancer Bootcamp ακολούθησε ένα από τα πιο κάτω links:

Τρίμηνο Απογευματινό – https://studentlifeacademy.com.cy/payment-links-3-month-afternoon/

Εξάμηνο Απογευματινό – https://studentlifeacademy.com.cy/payment-links-6-month-afternoon/

Τρίμηνο Πρωινό – https://studentlifeacademy.com.cy/payment-links-3-month-morning/

Τα πακέτα περιλαμβάνουν:

  1. 21 τρίωρες ζωντανές συνεδρίες, μέσω Zoom, που περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση σε περιβάλλον προσομοίωσης
  2. Μέχρι €100 για να πειραματιστείς με πραγματικές διαφημίσεις
  3. Οδηγός στην ελληνική γλώσσα σε μορφή βίντεο και κειμένου, στο οποίο θα μπορείς να αναντρέχεις και μετά το πέρας του προγράμματος για να καλύψεις ότι κενά προκύψουν και για επανάληψη
  4. Ειδική εκπαίδευση για να μπορέσεις να αποκτήσεις τον πρώτο σου πελάτη
  5. Συνεχή υποστήριξη μέσω κλειστού Viber group στο οποίο θα μπορούν να απαντηθούν όποιες απορίες έχεις όταν ξεκινήσεις και επίσημα το freelancing ταξίδι σου

*Υπενθυμίζω ότι υπάρχει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών. Μπες στο πρόγραμμα, δοκίμασε το και αν δεν σου αρέσει τότε θα σου επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό που έχεις καταβάλει. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Για απορίες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τον Ανδρέα Λουκά στο +35799442403 ή στείλε email στο [email protected]