Μάθε πώς μπορείς να αποκτήσεις €500 έξτρα το μήνα, διαχειρίζοντας τα Social Media μικρών εταιρειών!

Είναι αρκετά δύσκολο να αυξήσεις κατά €500 το μηνιαίο σου εισόδημα. Για αρκετούς από εμάς, αυτό το επιπλέον εισόδημα έχει την δυνατότητα να αλλάξει αρκετά την ποιότητα ζωής μας.

Πώς όμως, πρακτικά, μπορείς να αυξήσεις κατά €500 το εισόδημα σου χωρίς να πρέπει να έχεις φυσική παρουσία σε μια δεύτερη δουλειά; Έτσι και αλλιώς, δεν ζούμε για να δουλεύουμε, δουλεύουμε για να ζούμε!

Θα σου περιγράψω ένα απλό, κατανοητό και εφικτό τρόπο να δημιουργήσεις ένα σεβαστό επιπλέον εισόδημα. Μάλλον δεν θα σε βοηθήσει να γίνεις πλούσιος, αλλά σίγουρα θα μπορείς να αποκτήσεις αυτό το κάτι έξτρα που θα σε βοηθήσει να κάνεις την ζωή σου λίγο πιο άνετη.

Υπάρχουν χιλιάδες μικρές εταιρείες στην Κύπρο που ψάχνουν για άτομα να αναλάβουν τα social media τους. Οι διαφημιστικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την διαχείριση των social media μικρών εταιρειών γιατί εστιάζουν την προσοχή τους σε πιο μεγάλες εταιρείες με πιο βαθιές τσέπες. Αυτό αφήνει ένα κενό στην αγορά για freelancers (ελεύθερους επαγγελματίες).

Γίνε Social Media Freelancer και ανάλαβε εσύ να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών επιχειρήσεων.

Ένας freelancer μπορεί να χρεώνει από €150 μέχρι €500 (ίσως και περισσότερα) τον μήνα για να αναλάβει την διαχείριση των social media ενός πελάτη. Αν πούμε ότι, ανά μέσο όρο, χρεώνεις €250 τον μήνα, αν έχεις μόνο 2 πελάτες μπορείς να έχεις ένα μηνιαίο εισόδημα €500. 

Άρα, με μόνο 2-3 πελάτες μπορείς να έχεις αυτό το επιπλέον εισόδημα. Δεν χρειάζεται να “πουλάς” συνέχεια. Απλά βρίσκεις μερικά άτομα που χρειάζονται τις υπηρεσίες σου και τους προσφέρεις πραγματική βοήθεια. 

Πρέπει αρχικά να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά τα social media μικρών εταιρειών (που πίστεψε με, δεν είναι και πυρηνική επιστήμη). Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να δουλεύεις πάνω τους τις μέρες και ώρες που βολεύουν εσένα. 

Το StudentLife Academy έχει αναπτύξει το πιστοποιημένο από την ΑνΑΔSocial Media Freelancer Bootcamp”, το οποίο σε βοηθά να αποκτήσεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνεις Social Media Freelancer. Για 3 μήνες θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον προσομείωσης όπου θα τρέχεις αληθινές διαφημίσεις, με την καθοδήγηση του coach σου, για να μπορείς να εξασκηθείς πρακτικά στην σωστή διαχείριση του Facebook, Instagram, Google και Youtube. 

Επίσης, θα μάθεις πώς να αποκτήσεις πελάτες, πόσα να χρεώνεις, ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα προσφέρεις και όλες τις μικρές-μικρές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να νιώσεις 100% έτοιμος να ξεκινήσεις. Θα αποκτήσεις και πιστοποίηση από την ΑνΑΔ, το οποίο θα προστεθεί στο βιογραφικό σου!

Τα τελευταία 6 χρόνια, πάνω από 750 άτομα έχουν περάσει από τα προγράμματα του StudentLife Academy. Κάποιοι έχουν αποκτήσει θέση πλήρους απασχόλησης, άλλοι έχουν βρει πελάτες και άλλοι έχουν εφαρμόσει τις νέες δεξιότητες που έχουν αναπτύξει στις εταιρείες που ήδη εργάζονται.

Η προθεσμία για εγγραφή είναι 8 Απριλίου 2024.

Υπάρχει και 15 μέρες δοκιμαστική περίοδος. Αν δεν σου αρέσει κάτι από το πρόγραμμα μπορείς να αποχωρήσεις και σου επιστρέφουμε ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής που έχεις καταβάλει. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Αντιθέτως, έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νέο σταθερό μηνιαίο εισόδημα δουλεύοντας πάνω σε κάτι που αγαπάς, τις ώρες και μέρες που βολεύουν εσένα!

 

Μάθε περισσότερα για το Social Media Freelancer Bootcamp και κάνε την εγγραφή σου εδώ